miercuri, 14 iunie 2023

Procese de creație conștientă și subconștientă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem întotdeauna în procesul creării și știm că suntem. Știm că crearea este un produs secundar natural al existenței. Când faceți ceva sau experimentați ceva, sunteți în procesul creării pentru că, conștient sau subconștient, vă gândiți că ceea ce experimentați este ceva din care ați dori mai mult sau ați vrea să experimentați opusul la ceea ce se întâmplă în viața voastră în acel moment. Crearea nu are loc doar atunci când urmăriți un scop. Când creați intenționat, atunci, desigur, deveniți foarte atenți la detalii în legătură cu ceea ce doriți să experimentați, dar când creați la nivel subconștient, puteți transmite un mesaj care este echivalent cu ”Ceva mai bun decât asta, te rog.” 

Aveți atât de multe creații acolo, atât de multe realități pe care le-ați construit și este ușor să uitați asta. Este ușor să vă gândiți că sunteți la etajul cel mai de jos, că lucrați cu instrumente rudimentare sau că porniți de la zero doar cu ceea ce aveți la dispoziție în acest moment. Adevărul este că aveți atât de multe creații acolo deja încât ceea ce faceți acum este în mare parte reglarea fină. Puteți lucra la orice creație a voastră la fel cum un mare pictor poate pune jos pensula în orice moment, dar apoi o poate ridica din nou și continua. 

Acesta este un alt motiv pentru care găsim atât de curios faptul că oamenii caută în mod constant predicții despre viitor și, de asemenea, ni se pare ciudat că o persoană trezită crede că există o singură realitate și că acea realitate este ceva ce niciunul dintre voi nu experimentează, dar este convinsă că aceasta există și vă afectează pe voi și pe toți ceilalți. Dacă o realitate despre care auziți nu vă place, atunci nu vă așteptați ca acesta să vină spre voi și că trebuie să o experimentați. Mai degrabă, folosiți acea realitate despre care vi s-a spus ca să vă clarificați ce vreți să experimentați, mai ales dacă se află la polul opus față de ceea ce vi s-a spus că este viitorul inevitabil pentru voi și întreaga omenire. 

Știți când creați ceva ce vreți după modul în care vă simțiți și știți când creați ceva de care nu vă veți bucura după modul în care vă simțiți și este într-adevăr, chiar atât de simplu. Dacă vă considerați un căutător al adevărului, v-am sfătui să o schimbați în ”Cel/cea care vrea să creeze un adevăr mai bun, o realitate mai bună pentru toată lumea”. Puteți crea și creați acele realități mai bune, dar trebuie să credeți în ele și să credeți în voi înșivă ca în cele din urmă să le experimentați. 

Noi suntem norocoși că putem experimenta imediat ceea ce creăm, în timp ce voi trebuie să aveți încredere. Voi trebuie să aveți încredere și trebuie să vă predați și să dați drumul ca să lăsați să intre toate creațiile voastre frumoase și multe altele. Și da, există întotdeauna mai mult, pentru că nu sunteți singurii care crează. Aveți mulți co-creatori care lucrează cu voi pentru un viitor mai bun pentru întreaga omenire pe care majoritatea oamenilor îl caută în acest moment.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.