joi, 1 iunie 2023

Cum să primiți

Maestrul Kuthumi prin Natalie Glasson 

Salutări, iubite faruri de lumină pe Pământ, eu sunt Maestrul Kuthumi. Este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi și doresc să vă susțin în recunoașterea, întruparea și experimentarea împlinii în ființa, realitatea și creșterea voastră spirituală. Doresc să vă susțin în crearea a ceea ce doriți să experimentați pentru voi și pentru Pământ. Doresc să vă ghidez, astfel încât să vă simțiți mai conectați cu voi înșivă, cu cei din jurul vostru, cu Pământul și cu Creatorul. Există o tehnică foarte specială, o înțelegere pe care doresc să o împărtășesc cu voi. Nu este neapărat ceva ce vă va pune mintea la grea încercare. Cel mai probabil, ați înțeles deja și sunteți conștienți de ceea ce vă voi împărtăși. Cu toate acestea, vreau să o aduc în conștientizarea voastră. Vă încurajez acum să vă concentrați într-un anumit mod datorită energiilor Ascensiunii care curg în acest moment de la Creator. 

Ca să experimentați împlinire, conectare și să fiți mai împământați în ființa, realitatea și visele voastre, este nevoie să vă concentrați asupra primirii. Este foarte ușor să vă spuneți că sunteți deschiși să primiți, că sunteți dispuși să primiți toate darurile pe care Creatorul dorește să le împărtășească cu voi. Sunteți dispuși să primiți dar după dar, sunteți dispuși să primiți bogăție și belșug, abundență și prosperitate. Sunteți acolo, așteptând și dispuși să primiți. Cu toate acestea, s-ar putea să nu experimentați împlinire în realitatea voastră, sau manifestarea viselor voastre sau avansarea creșterii voastre spirituale. Până și să obțineți asistență de la voi înșivă și de alții în realitatea voastră poate fi provocator. Adeseori, în ființa voastră, este o energie care opune rezistență la primire, iar această energie care se opune primirii de la Creator, poate fi găsită în fiecare ființă de pe Pământ și chiar din Planurile Interioare. Vă voi spune că mai există o oarecare rezistență până și în Maeștrii Ascensionați. Fiți conștienți de faptul că rezistența opusă primirii este naturală. Fiecare ființă deține un element din această rezistență și acționează ca o ușă în conectarea voastră cu Creatorul. 

Dacă în ființa voastră există o rezistență opusă primirii, cum depășiți asta? S-ar putea ca nici măcar să nu fiți conștienți că nu vreți cu adevărat să primiți tot ceea ce Creatorul dorește să împărtășească cu voi. Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să contemplați mai întâi când cineva vă oferă un dar sau împărtășește ceva cu voi, cum vă simțiți? Care este prima voastră reacție? Care sunt primele voastre gânduri? Sunteți fericiți? Sunteți dispuși să primiți? Vă simțiți susținuți, iubiți? O parte din voi spune că nu este ceea ce v-ați dorit, poate vă simțiți stânjeniți sau neliniștiți și inconfortabil? Poate chiar aruncați cadoul. Când începeți să conștientizați cum vă simțiți atunci când primiți un dar, puteți conștientiza și cum vă simțiți atunci când nu primiți, când îi cereți Creatorului sau cuiva din realitatea voastră ceva sau să facă ceva pentru voi. Cum vă simțiți atunci când nu se manifestă? Care este prima voastră reacție? 

Prin aceste conștientizări începeți să recunoașteți energiile rezistenței în ființa voastră, iar acest lucru vă oferă o perspectivă asupra credințelor și energiilor de care vă țineți și care acționează ca blocaje în ceea ce privește primirea voastră. Doresc să împărtășesc cu voi o activitate, și s-ar putea să simțiți că asta ar putea fi o activitate copilărească, dar uneori este nevoie să accesați acea inocență interioară, acea bucurie, acea natură copilăroasă, ca să vă îndulciți energiile și să vă deschideți ființa să primească. 

Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să ședeți liniștiți sau să stați în picioare, cum vi se pare că este potrivit. Imaginați-vi-l sau chemați-l pe Creator să vă scalde în binecuvântări luminoase, binecuvântări făcute din lumină. Imaginați-vă o ploaie de binecuvântări alcătuite din lumină care curge peste și prin voi. Imaginați-vă sau realizați fizic următoarea parte. Eu, Maestrul Kuthumi, vă invit să prindeți în mână fiecare binecuvântare pe măsură ce curge peste și prin ființa voastră. 

Spuneți ”Mulțumesc, primesc cu ușurință sau primesc deschis” și așezați-o în spațiul inimii. S-ar putea să fie nevoie să vă folosiți imaginația, gândiți-vă la asta ca la un joc. S-ar putea să fie nevoie să vă imaginați cadouri căzând din cer sau s-ar putea să fiți în măsură să simțiți energia curgând. S-ar putea să vă treziți imaginându-vă sau s-ar putea ca fizic să alergați prin cameră încercând să prindeți binecuvântările Creatorului. Să le prindeți, să le țineți în mână spunând ”mulțumesc!” cu atât  de multă recunoștință, așezându-le apoi în spațiul inimii voastre. Când ați încheiat procesul, când se simte finalizat, stați câteva momente așezați-vă mâinile pe spațiul inimii și simțiți, percepeți sau conștientizați tot ceea ce ați primit, toată lumina, binecuvântările ca pe niște urări de bine. 

Conectarea cu Creatorul, tot ce este în ființa voastră, lăsați-o să vă inunde. Lăsați-o să inunde toate aspectele corpului și ființei voastre și simțiți cum vă deschideți, expansionându-vă să primiți și mai mult și s-ar putea chiar să simțiți cum primiți. Acel moment în care vă expansionați, în care sunteți pregătiți să primiți este cel mai important pentru că în acea stare de-a fi, orice și totul este posibil. Vă puteți pune o intenție cu ceea ce doriți să primiți. Puteți cere să vă conectați cu un ghid, cere să primiți înțelepciune. În acel moment, orice și totul este posibil. Este nevoie doar să cereți și să rămâneți în acel spațiu expansiv, știind că primiți. 

Pot apărea emoții, limitări, credințe. Observați-le, recunoașteți-le, mulțumiți-le și suflați-le departe. Cu cât mai mult puteți intra în acest spațiu de expansiune, deschidere și primire știind că sunteți în siguranță, că sunteți protejați, că asta este starea voastră naturală, cu atât mai mult va deveni un obicei. Se va produce în mod natural și automat datorită experiențelor trecute. Mulți oameni nu-și amintesc cum să existe în mod constant într-un spațiu de primire pentru că se simte prea expus și ei sunt obișnuiți să se legene, să-și protejeze propria energie, să se retragă, să-și contracte energia în interior, aceste lucruri provoacă rezistență la primire. Este ca și cum ai încerca să primești ceva când nu-ți poți deschide mâinile sau întinde brațele, așa că, este nevoie să intrați din nou în acest mod natural de-a fi acolo unde sunteți, învățând constant și într-un spațiu expansiv sigur al primirii. Apoi, primirea devine foarte naturală. Creați o intenție și primiți, există o putere, există o curgere către ea. 

Sper că cuvintele și înțelegerea mea v-au servit astăzi.

 

Eu sunt Maestrul Kuthumi. Vă mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

link către articolul original 

 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.