marți, 6 iunie 2023

Multivitaminele Ființei Interioare

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Odihna este necesară în timp ce vă reîncărcați bateriile interioare pentru următoarea fază care va avea loc în câteva zile. Poate vă întrebați dacă această nouă fază are legătură cu activitățile lunare sau este un alt pas în noul vostru eu. Sunt amândouă și niciunul, pentru că evenimentele astrologice nu vă mai afectează așa cum au făcut-o cândva. Aceste evenimente sunt acum mai mult porți de acces decât împingeri înainte. Nu mai este nevoie să vă definiți diferențele sau comportamentele aparent ciudate prin semne din ceruri. 

Semnele astrologice nu s-au neapărat schimbat – de exemplu, luna continuă să vă schimbe lichidele corpului și oceanele – voi v-ați schimbat. În loc să vă fie frică sau să ezitați în ceea ce privește o viitoare eclipsă, lună nouă, echinox sau orice alt eveniment astrologic, folosiți energiile schimbărilor mai sus menționate și multe altele ca să vă ajutați să vă accelerați creșterea. Într-un fel, schimbările astrologice au devenit multivitamine pentru ființa voastră interioară. 

Evenimentele astrologice vă oferă acum materiale bonus pentru ființa voastră. Cu fiecare eveniment, veți deveni mai mult sinele pe care doriți să-l experimentați și să-l afișați. Pe perioada unor evenimente astrologice, veți funcționa așa cum vă așteptați, iar în altele, vă veți surprinde pe voi înșivă cu nevoile și direcția voastră. 

Evenimentul special care are loc acum este luna plină. În loc să vă deruteze pe voi și pe alții, veți descoperi activitățile, gândurile și acțiunile Săgetătorului evidențiate în întreaga lume. Veți folosi acele gânduri și activități ca să explorați acele părți ale noului vostru eu care se alipesc. Părțile din voi aliniate cu Săgetătorul vor fi activate și elementele Săgetătorului de care v-ați temut sau pe care ați încercat să le ignorați, se vor transforma într-o acceptare a tot ceea ce Săgetătorul este. 

Această Eră a Vărsătorului are legătură cu acceptarea. Acest lucru este imposibil dacă refuzați să acceptați părți din noile voastre segmente sau ale lumii. În timp ce treceți prin acest an, veți deveni din ce în ce mai înclinați să vă acceptați totalitatea voastră, precum și pe-a celorlalți. 

”Totul este frumos în felul său” este expresia perfectă pentru cine deveniți. 

Vă expansionați inima acceptându-vă în totalitate, inclusiv a acelor părți ale fiecărui segment din ființa voastră. Actualele voastre segmente au fost alese pentru abilitățile voastre fizice și emoționale specifice și capacitățile lor astrologice cuprinzătoare. 

Cei care s-au întrebat cum să-i iubească pe alții când par atât de diferiți de ei – sau, în termeni mai umani, greșiți – încep să-și extindă înțelegerea noului acceptându-se pe ei înșiși cu toate segmentele lor multi-fațetate. Veți avea multe momente ”Oh, desigur!” și ”Aha!” prin care veți trece în următoarele câteva luni, pe măsură ce ușile ființei voastre interioare se deschid lună după lună și eveniment astrologic după eveniment astrologic. 

Nu mai sunteți o ființă liniară sau neputincioasă. Deveniți din ce în ce mai puternici cu fiecare minut care trece. O putere dictată de acceptare și înțelegere – mai întâi a voastră înșivă și apoi a celorlalți cu aceleași segmente. Și pentru că toți cei care trec dincolo de 3D au aceleași elemente de segmente multi-fațetate, veți descoperi mai multe similarități pe parcursul anului. Similarități în ceea ce privește înțelegerea nevoilor și pozițiilor altora pentru că vă cunoașteți și vă acceptați totalitatea care este noul vostru eu. 

Nu vă veți mai deplânge existența sau creațiile pe care le credeți acum sentimente sau acțiuni negative. Pentru că veți înțelege că toată gama de emoții și aspecte astrologice sunt necesare pentru toți cei care trec prin tranziție. Noul vostru eu este o ființă fin lucrată care include toate elementele experimentărilor umane anterioare plus cele din alte dimensiuni și frecvențe. Nu mai sunteți o simplă ființă compusă din câteva elemente sau experimentări. Sunteți multidimensionali în interiorul și în exteriorul ființei voastre. 

Veți face primul pas în acea multidimensionalitate astrologică în următoarele câteva zile, experimentând și savurând pe deplin segmentele voastre Săgetător – așa cum se va întâmpla cu următorul eveniment astrologic și următorul și următorul. Pe măsură ce o faceți veți înțelege de ce alții pot diferi în opiniile lor cu privire la o activitate sau o acțiune, dar ei sunt voi și voi sunteți ei. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Vláďa Hammer






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.