miercuri, 14 iunie 2023

Un iubitor rămas bun la ceea ce a fost

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Cel mai probabil, părți mari din lumea voastră exterioară sau interioară se schimbă. Nu este doar un timp al schimbării, ci și al reflecției. Cine sunt eu? Cine devin? Cine aș vrea să fiu? Toate sunt întrebări care, aparent, cer răspunsuri imediate. Dar răspunsuri care nu pot fi încă neapărat oferite. 

Sunteți ca somonul care înoată în amonte – ceva ce ați făcut de nenumărate ori pe parcursul tranziției voastre. Chiar dacă logic vorbind, schimbarea voastră s-ar putea să nu pară corectă, intuitivă, știți că trebuie să o finalizați. Așa că, vă simțiți aiuriți și confuzi. Partea voastră logică continuă să vă pună la îndoială decizia (deciziile). Partea voastră interioară știe că trebuie să faceți asta sau să fiți aia. Sunteți epuizați, totuși exaltați, confuzi, dar știutori, prudenți, dar entuziasmați – în același timp. 

Abia vă puteți duce la îndeplinire sarcinile necesar de îndeplinit, cu atât mai puțin sarcinile care se simt dincolo de capacitatea voastră. Sarcinile pe care obișnuiați să le îndepliniți cu ușurință, acum par copleșitoare. Sarcinile necesar de îndeplinit par prea descurajante ca să le încercați. Așa se întâmplă zi după zi pe măsură ce tranziția voastră este mai rapidă decât noi, cei din Universuri, sau voi ați crezut că este posibil înainte de intrarea voastră pe Pământ în această viață. 

Vă simțiți între și între. Sentimente care sunt aproape imposibil de descris altora în timp ce spuneți sau faceți lucruri care par că nu seamănă cu voi. Vă simțiți atât corecți cât și greșiți, atât obosiți cât și plini de energie. 

Întrebarea evidentă este cât vor continua tensiunile voastre personale? Atât de mult cât doriți. 

Schimbarea prin care treceți, fie în interiorul vostru, fie în lumea voastră exterioară, este un dat necesar. Pentru că nu mai creați și nu mai faceți schimbări semnificative fără îndemnurile ființei voastre interioare. Epuizarea pe care o simțiți vine de la lupta voastră să mențineți ceea ce a fost pe măsură ce faceți tranziția în ceea ce este. 

Această confuzie, această epuizare și, uneori, durere interioară sunt pur și simplu un iubitor rămas bun luat de la ceea ce a fost. Ca și cum ați renunța la un pantof confortabil care nu vă mai servește. Dar, în același timp, un pantof plin de amintiri pline de iubire la care nu vreți să renunțați. Aceste amintiri se vor estompa. Viața voastră se schimbă atât de dramatic încât amintirile voastre anterioare de iubire și bucurie vor păli în comparație cu ceea ce sunteți pe cale să experimentați. 

Acesta este un timp de bucurie, râs și distracție. Niciuna dintre acestea nu poate fi creată din amintirile din trecut pentru că sunt doar amintiri. Este momentul să vă alăturați unor ființe creative, amuzante care, la fel ca voi, doresc să trăiască în prezent în loc de trecut. Un prezent care nu include necesarul dat-și-primit 3D. 

În 3D chiar dacă ați experimentat bucurie, acea bucurie era în mare parte nuanțată cu frică, regret și o cunoaștere că activitatea sau sentimentul ar fi greu de reprodus. A fost un moment în loc de o viață. Acum creați o viață nouă. O viață care ar putea accesa o oarecare frică sau durere, dar frica și durerea vor fi la fel de minime pe cât a fost cândva bucuria voastră. 

V-ați încheiat lecțiile 3D despre frică și începeți lecții noi de iubire și bucurie. Ceva dificil de înțeles pentru majoritatea dintre voi pentru că nu sunteți obișnuiți să vă așteptați la o bucurie continuă. 

Chiar dacă sunteți o ființă aflată aparent la o răscruce, ați finalizat deja acea răscruce. Pentru că nu mai sunteți 3D. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă, adaptându-vă la iubire și bucurie. 

Așa că, dați-vă voie să vă mișcați dezordonat puțin în timp ce descoperiți că orice calamitate ați concepe, dispare. Nu mai trăiți viața de frică pe care ați acceptat-o cândva datorită eonilor de experimentări pământești în acel mediu. Dați-vă voie să știți că sunteți o ființă nouă și la fel este și Pământul. Și apoi dați-vă seama că nu puteți schimba această certitudine mai mult decât ați putea schimba frica 3D. Așa să fie. Amin.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 Foto Adam Pachula Photography 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.