joi, 29 iunie 2023

Necunoscutul și ce vine spre voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem în elementul nostru atunci când simțim ceva ce ne este necunoscut și primim un sentiment în legătură cu acesta pentru prima dată. Pentru noi nu există nimic mai incitant decât necunoscutul pentru că înseamnă că vom întâlni un aspect al nostru de care nu eram conștienți înainte. Pe măsură ce pășiți în necunoscut în viețile voastre, chiar doriți să adoptați aceiași abordare pentru că va fi locul în care veți descoperi ceva nou despre voi înșivă. 

Vreți să descoperiți cât de creativi sunteți, cât de puternici sunteți, cât de inteligenți sunteți și când totul nu este așezat perfect în fața voastră, atunci vă oferiți oportunitatea să explorați aceste aspecte ale voastre înșivă de care s-ar putea să nu fi știut. Vreți, de asemenea, să vă extindeți întotdeauna. Așadar, chiar dacă ați ști că aveți o anumită creativitate, este ceva de apreciat să vă demonstrați vouă înșivă cât de creativi puteți deveni atunci când este nevoie. 

Chiar nu vreți ca viitorul vostru să fie bătut în piatră și să vă fie spus de cineva care are darul să vadă în viitor, pentru că vreți să fiți surprinși de viată și vreți ca în acele momente să apăreți ca o versiune a voastră mai deplină și mai completă care să facă față necunoscutului care vă stă în față. Dacă vă este frică de necunoscut, atunci chiar trebuie să vă întrebați de ce. Oare din cauza a ceea ce vă imaginați că ar conține necunoscutul? Pentru că în acest caz, nu vă mai este necunoscut. Acum îl creați cu imaginația voastră și îl creați să fie ceva ce nu vă doriți să fie. Dar dacă, în schimb, puteți recunoaște că necunoscutul conține uneori ceva mai bun, atunci puteți ajunge să fiți entuziasmați de asta. 

Când vă vorbim despre trecerea la cea de-a cincea dimensiune, vă vorbim despre ceva ce vă este în mare parte necunoscut. Mulți oameni au avut doar o întrezărire despre cum arată dimensiunea a cincea. Și așa, într-adevăr, vreți pur și simplu să începeți să vă asumați că orice vine înspre voi și care vă este necunoscut, va fi mai bun. Cu siguranță va fi creația voastră, iar voi evoluați și deveniți mai mult decât ați fost vreodată acolo pe Pământ. Deci, ar urma ca ceea ce creați să fie mai bun decât ceea ce ați experimentat și chiar mai bun decât ceea ce vă puteți imagina. 

Energiile care sunt asupra voastră chiar acum, vă susțin foarte mult să creați mai degrabă cu vibrația decât cu gândul și imaginația. Asta înseamnă că nu trebuie să fiți orientați înspre detalii ca să creați o versiune mai bună a realității. De fapt, am spune că ar trebui să fiți orientați înspre sentimente și să lăsați Universul să rezolve toate detaliile de care voi nu vă puteți da seama și nici măcar să vi le imaginați. Asta înseamnă să trăiți cu adevărat așa cum ați fost meniți să trăiți și asta este vibrația pe care noi o infuzăm în această transmisie astfel încât să vă puteți alătura nouă în entuziasmul nostru să vă cunoașteți mai deplin pe voi înșivă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.