joi, 15 iunie 2023

Constructorii

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Trăiți prin și conduceți manifestarea unei lumi noi; Noul vostru Pământ. În zilele care vor urma se vor face referiri la ”Constructorii”. Acești Constructori sunteți voi. Acești Constructori sunt Cei Măreți care au văzut primii și au continuat să vadă posibilitățile pentru schimbare. Aceștia sunt Maeștrii care s-au adunat de departe ca să înlesnească Schimbarea în Conștiință. 

Pentru că nu vă înșelați dragii, dragii mei oameni. Acest lucru se întâmplă acum pentru că sunteți voi aici. Se întâmplă pentru că așa ați considerat voi. Se întâmplă pentru că sunteți perseverenți și cu această capacitate ați văzut și nu ați renunțat niciodată la un Pământ Nou. 

Această realitate voi trebuie să v-o imaginați. A devenit posibilă pentru că ați rostit-o cu voce tare ca posibilitate. Ați văzut dincolo de matricea de control care s-a înstăpânit aici și v-ați imaginat altceva. Voi, cu viziunile voastre de pace, egalitate, blândețe, sănătate, abundență și putere, ați creat aceste lucruri ca posibilități. Observați termenul ”creat”. Se află în centrul a ceea ce faceți ... 

Pentru că nimic nu există fără să fi fost văzut mai întâi ca posibilitate. Voi sunteți cei care ați introdus posibilitatea. Întotdeauna au existat arătători de cale. În acest moment vă adunați aici din abundență. Ați fost de acord să faceți acest lucru ca să însămânțați viziunea, să alimentați și să hrăniți viziunea și să urmăriți răsadurile prinzând rădăcini și crescând. 

Vedeți creșterea? Este evidentă peste tot. Fiecare parte a lumii voastre prezintă dovezi ale muncii voastre. Acest lucru se vede în neliniște și inovație, în protest și acțiune unificată. Se vede în voi. Scopul vostru aici a fost să inițiați schimbarea în mod serios și în timp real. Înseamnă să participați la proces ca om, astfel încât alții, alți oameni, să fie martorii acțiunilor voastre, să vă audă cuvintele, să vă vadă munca și să știe că aceste lucruri sunt, de asemenea, posibilități. 

Orice ca să fie creat, mai întâi trebuie văzut ca o posibilitate și apoi crezut. Exprimarea voastră neobosită a susținut acest lucru și a oferit asta. Acum a ajuns să fie manifestată. Noul vostru Pământ a fost introdus și acum este văzut de mulți. Acești oameni vor continua pentru că le-ați arătat ce este posibil. Ați făcut asta cu Lumina voastră.     

Vor fi mulți care vor veni după voi. Ei vor continua procesul. Ei vor intra într-o lume diferită de cea în care ați intrat voi. Va fi o lume care deține o viziune solidă a Unității și a Restabilirii Globale. Aceasta este lumea pe care voi ați creat-o. Ea există datorită vouă. 

Voi sunteți Constructorii. 

Ați venit să creați, să încurajați, să introduceți, să mențineți, să arătați ce era posibil. Voi toți, fiecare dintre voi, cei aflați aici pentru această lucrare. O veți duce la bun sfârșit. Veți ști că s-a înstăpânit. Acesta-i motivul pentru care ați venit. De-asta vă simțiți ca un străin. Sunteți. Niciodată n-ați intenționat să vă potriviți perfect. Dacă ați fi făcut-o, lucrarea voastră n-ar fi avut șanse de reușită. 

Munca încă nu s-a terminat. Totuși, v-ați îndeplinit scopul. Noul Pământ există în mințile multora. Se vorbește despre el, este vizualizat, se scrie despre el și se luptă pentru el. Este real datorită vouă. Lumina voastră a indicat calea și continuă să lumineze calea. 

Voi sunteți Constructorii. 

Capodopera voastră prinde formă. 

Mai sunt etape de parcurs. Să știți că prezența voastră le ușurează pe fiecare dintre acestea. 

Veți vedea. Fiecare pas făcut va merita. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Christian Scheiffele - Patagonia

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.