marți, 20 iunie 2023

Lăsați Universul să vă servească

Lady Quan Yin prin Natalie Glasson

Salutări tuturor ființelor de lumină de pe Pământ. Sunt Lady Quan Yin, vin cu iubire și pace să vă îmbrățișez. Vin să vă împuternicesc sufletul și să susțin sinteza sufletului vostru cu corpul vostru fizic și cu aspectele mai înalte ale ființei voastre. Sunt aici să vă ajut și vă întind o mână de ajutor în măiestria voastră, susținându-vă în adâncirea în profunzimile ființei voastre ca să descoperiți nestematele, aurul, calitățile prețioase pe care le-ați acceptat ca fiind ale voastre de la și prin Creator. 

Astăzi vreau să vă vorbesc despre cum să lăsați Universul Creatorului să vă servească. În Universul Creatorului există numeroase nivele și dimensiuni ale energiei. Există multe vibrații și frecvențe ale luminii. Ne putem imagina că fiecare vibrație și frecvență a luminii este reprezentată de o culoare și că fiecare deține o calitate sacră și prețioasă a Creatorului. Puteți invoca o rază, vibrație, frecvență sau lumină să se reverse peste și prin ființa voastră astfel încât să puteți absorbi calitatea acelei energii sau vibrații a luminii. Este aproape ca și cum ați absorbi vitaminele și mineralele Creatorului ca să vă susțineți propria ascensiune pe Pământ. 

Puteți, de asemenea, să vă dați voie să acceptați numeroase raze, vibrații și frecvențe ale luminii, ca o colecție de vibrații ale luminii, fiecare cu propria focalizare, creând o calitate atunci când aceste energii se unesc. Ele crează o anumită sinteză, o energie unică, ca un personaj. Aceste vibrații și sinteza care este creată este unică și de fiecare dată când vă conectați cu Universul Creatorului și cu vibrațiile luminii, veți experimenta o sinteză diferită a vibrațiilor luminii. Este ca un curcubeu și o colecție de culori pe care o primiți și de fiecare dată când vă conectați, colecția de culori pe care o primiți va fi diferită, iar sinteza lor va crea o energie diferită. De fiecare dată când vă conectați este diferită deoarece există atât de multe raze de lumină diferite și vibrații ale luminii în Universul Creatorului. Un alt motiv este că de fiecare dată când vă conectați cu Universul Creatorului, vă arătați într-un mod diferit. Uneori vă lăsați rănile să se arate, alteori apăreți conectați la esența voastră. Alteori aveți o focalizare sau un scop, o întrebare sau ceva ce vreți să primiți sau să manifestați. Așa cum voi sunteți diferiți și diverși în fiecare moment, așa este și Universul Creatorului. Acest lucru îl face magic pentru că orice aveți nevoie și vă este necesar, vă este întotdeauna disponibil. Universul Creatorului poate crea o sinteză a luminii care vă susține în orice moment, asta înseamnă că aveți susținerea constantă a Universului Creatorului. Sunteți capabili să accesați orice aveți nevoie în orice moment dat, Universul Creatorului nu-și va retrage energiile; împărtășește cu voi deplinătatea Creatorului. 

Eu, Lady Quan Yin, vă invit să contemplați acest lucru în zilele care urmează. Este nevoie de multă contemplare ca să vă dați seama cum vă arătați Universului Creatorului. Când vă conectați cu Universul Creatorului, când cereți ceva de la Universul Creatorului, este important să fiți pe deplin conștienți de voi înșivă în acel moment. 

Care sunt gândurile voastre? Care sunt emoțiile voastre? Cum se simte corpul vostru? Vă simțiți împământați? Vă simțiți conectați? 

Nu este nevoie să vă judecați în niciun fel. Este pur și simplu o acceptare. Un lucru minunat este că puteți deveni din nou conștienți de voi înșivă după ce primiți energia Creatorului și observa orice schimbări sau transformări. 

Al doilea lucru pe care vă încurajez să-l contemplați este că Universul Creatorului este plin cu calitățile Creatorului și acestea sunt atât de diverse și de diferite. Când adresați o cerere, anumite energii și calități se unesc ca și cum ar crea un curcubeu unic pentru voi, cu calități care sunt unice pentru voi. Depinde de voi să primiți acest curcubeu, să-l lăsați să curgă peste și prin ființa voastră, să-l primiți, să-l absorbiți, să-i recunoașteți impactul asupra ființei voastre. Pe măsură ce începeți să vă jucați cu asta, veți observa abilitatea voastră de-a primi, veți observa energiile pe care le primiți, precum și modul în care Universul Creatorului vă susține. Rezultatul este că vă puteți da voie să vă simțiți pe deplin legănați, purtați și susținuți în Universul Creatorului. 

Când lucrați cu Universul Creatorului în acest fel, îi dați voie Universului Creatorului să vă servească. 

Este nevoie, totodată, să contemplați cererea pe care o faceți. Cum adresați o cerere către Universul Creatorului? Ce cereți? În multe privințe, acest lucru voi îl decideți, să-l explorați și experimentați. Ca să faceți o cerere, eu, Lady Quan Yin, v-aș invita să simțiți pământul, susținerea Mamei Pământ de sub voi, să recunoașteți lumina strălucitoare a sufletului vostru și a Creatorului din voi, să respirați profund. 

Să afirmați că vă aflați acum în conversație directă cu Universul Creatorului. Că toate cererile adresate de voi sunt primite de Universul Creatorului și că sunteți pregătiți să primiți sinteza calităților Creatorului de la Universul Creatorului. 

Apoi, formulați-vă cererea. De ce aveți nevoie, vreți sau vă este necesar? 

S-ar putea să observați că atunci când adresați o cerere care servește ascensiunii voastre, vă împuternicește, sunteți mai capabili să o primiți. Dacă ceva vă împuternicește ego-ul sau o trăsătură a personalității, s-ar putea să nu primiți răspunsul așa cum v-ați dorit. Este important să fiți conștienți de faptul că manifestarea vine din întrupare. Aveți alături de voi întregul Univers al Creatorului, susținându-vă, fiindu-vă disponibil, puteți crea mai multe curcubeie și să le primiți inspirându-le în ființa voastră și întrupându-le. Nu există limită. Există doar abundența Creatorului pe care să o primiți. 

Dați-vă voie să o primiți acum, în numele vostru și al altora.

 

Eu sunt Lady Quan Yin. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.