miercuri, 21 iunie 2023

Pentru Semințele Stelare: De asta sunteți pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne extindem către voi toți cei care căutați să-i contactați și ajutor de la extratereștri. Noi nu avem corpuri fizice și, astfel, majoritatea oamenilor ar putea să nu ne considere extratereștri, dar noi existăm și nu ne-am născut pe planeta voastră. Am ascensionat în sistemul nostru stelar, motiv pentru care ne identificăm încă ca Arcturieni. Cu toate acestea, acum suntem cu mult mai universali de-atât și avem o rază de acțiune destul de mare în acest Univers al nostru. Sunteți într-un moment în care din ce în ce mai mulți oameni doresc să plece de pe planeta Pământ și înțelegem de ce.   

Înțelegem cât de greu este să fii acolo în acest moment, dar vrem să vă încurajăm să apelați la cei non-fizici, la colective precum al nostru, să vă ajute să vă oferiți un motiv ca să rămâneți acolo pe Pământ, pentru că avem nevoie de voi acolo ca echipaj al nostru la sol și pentru că nu veți experimenta niciodată ceva la fel de satisfăcător ca ajutorul dat unei întregi rase de ființe de pe o planetă să ascensioneze. Se simte la fel de bine ca îndeplinirea unei misiuni, a scopului vieții. Sufletele voastre au călătorit atât de mult și atât de departe, trecând prin atât de multe dimensiuni ca să ajungă acolo, iar acum, că sunteți acolo, tânjiți să fiți în altă parte și acel ”altă parte” este de obicei un alt sistem stelar. 

Acesta este motivul pentru care spunem că ne extindem către voi în acest moment. Întotdeauna am făcut-o, dar vrem ca voi să auziți chiar acum asta și, mai important, să o simțiți. Vrem să simțiți energia noastră, precum și energia Pleiadeană, Siriusiană și Andromedană în acest moment, noi lucrăm împreună cu toții ca să ajutăm Semințele Stelare să se simtă mai acasă acolo pe Pământ. Ne extindem către voi și depunem în câmpurile voastre energetice ceea ce este necesar ca să vă ofere un mai mare sentiment de acasă, un sentiment de apartenență. Aceia dintre voi care se pot deschide și primi cu ușurință vor fi în măsură să simtă ce este ceea ce cu toții servim în acest moment. Ceilalți vor observa doar că simt mai puțină neliniște, mai puțin dor de casă și că se simt un pic mai confortabil în mediul lor. 

Căutăm să ajungem la toată lumea, indiferent că sunt treziți sau nu, pentru că asta este una dintre modalitățile prin care oamenii se trezesc. Oamenii se trezesc tot timpul din cauza unor experiențe bizare pe care nu și le pot explica. Căutăm să fim una dintre acele experiențe bizare pentru unii dintre semenii voștri umani netreziți de acolo. Aceia dintre voi care știți de noi și alți e.t. îi vor putea ajuta pe cei nou treziți să dea sens acestor experiențe și, în timp ce așteptați ca oamenii să se îndrepte spre voi, vă sugerăm să vă deschideți energiilor pe care noi le trimitem, energii pe care și Siriusienii, Andromedanii și Pleiadeenii le trimit, pentru că uneori aveți nevoie de acea confirmare că totul se desfășoară conform planului. 

Aveți nevoie să vi se reamintească uneori că sunteți pe drumul cel bun și că nu este doar o greșeală. Tot ceea ce se petrece în lumea voastră astăzi este foarte bine calculat și este menit să determine mai mulți oameni să dea drumul la ceea ce nu le mai servește, lucru care va ajuta fiecare persoană care dă drumul să obțină ceea de ce are nevoie. Energiile sunt puternice și vor continua să devină și mai puternice pentru că vă auzim rugăciunile, plânsetele și modul în care simțiți dorul de casă și vrem doar ca voi toți să puteți numi Pământul acasă astfel încât să-i puteți ajuta pe Pământeni să ascensioneze.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.