vineri, 16 iunie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 28 Mai 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit dragi cititori. Să știți întotdeauna că aceste mesaje dețin intenția să ghideze cititorii către o înțelegere și conștientizare mai înaltă în legătură cu ceea ce se petrece atât în interior, cât și în exterior. Acestea sunt vremuri de limpeziri intense pentru că toată energia veche care a fost stocată și purtată din viețile trecute trebuie să fie curățată ca să se alinieze cu frecvențele mai înalte ale ascensiunii spirituale. 

Cu toate acestea, nu vă faceți griji cum să o faceți. Dacă intenția voastră este să evoluați spiritual, o faceți deja – adeseori în vise și uneori prin experimentări conștiente care vă forțează să vă confruntați cu anumite probleme. Energia experimentărilor intense, cum ar fi cele care implică frică, durere sau moarte violentă, rămâne de obicei adânc ascunsă acolo unde persoana nu trebuie să se gândească la ele sau să le retrăiască și crede că au dispărut. 

Aceste energii stocate nu dispar, ele mai degrabă rămân active chiar sub conștientizarea conștientă de unde influențează deciziile, plăcerile, antipatiile, alegerile și credințele, etc. până când acestea sunt clarificate. Tortura, moartea violentă și abuzurile de tot felul au fost experimentări obișnuite în viețile anterioare mai puțin evoluate și chiar dacă majoritatea oamenilor nu-și amintesc conștient aceste experimentări, celulele corpului o fac, provocând frică și anxietate irațională în preajma anumitor locuri, evenimente, oameni și sisteme de credință. 

De exemplu, o persoană care a murit în una sau mai multe vieți înecată va continua să aibă un răspuns automat de frică de-a fi pe, în sau în preajma apei. Pot lua medicamente calmante, pot consulta un terapeut și chiar să se forțeze să fie aproape de sau în apă ca să devină ”normali”, dar frecvențele care stau la baza fricii vor continua să se manifeste până nu vor mai fi prezente. 

Curățările încep adeseori ca o experimentare trei dimensională care seamănă îndeaproape cu experimentarea originală, dar au loc doar atunci când persoana este pregătită să clarifice ceva de care poate nici măcar nu este conștientă și care este determinată de Sinele Mai Înalt. Chiar și cei foarte evoluați spiritual se vor regăsi adeseori confruntați cu o problemă fizică, mentală, emoțională sau spirituală tulburătoare care pare să apară de nicăieri. 

Curățarea unei energii vechi îndelung purtate este adeseori o alegere făcută înainte de naștere. Înainte de-a se întrupa, un suflet pregătit să curețe ceva care i-a afectat fiecare viață, va alege să se nască într-o familie sau situație care va reactiva energia pe care a ales să o curețe. De exemplu, o persoană care a suferit abuz sexual într-o perioadă timpurie a vieții și și-a format o conștiință a lipsei de împuternicire, valorare de sine scăzută și a abuzului sexual, va alege o familie cu aceiași energie ca să o reactiveze, să-și îmbrățișeze puterea, să-i recunoască lipsa de însemnătate și să o curețe odată pentru totdeauna, devenind o stare de conștiință în care problema nu mai există. 

O persoană care a fost alcoolică în multe vieți poate alege o familie cu aceiași problemă. O persoană cu frică de înălțime poate alege să trăiască într-o țară cu munți și stânci. Persoana cu frică de apă poate alege să se întrupeze într-o familie care își câștigă existența din pescuit, sport sau recreere în apă. 

Odată ajunși pe Pământ, cei mai mulți nu-și amintesc alegerile de dinainte de naștere și nu pot înțelege de ce au experiențe negative care par să se repete, dar pentru că la un nivel mai înalt intenția lor este să curețe, cei mai mulți găsesc în cele din urmă un mod să o facă. 

Un aspect important al curățării este că fiecare persoană intenționează în mod conștient să șteargă pentru totdeauna toate jurămintele, promisiunile, angajamentele, etc. făcute față de persoane sau religii. Aproape fiecare persoană a trăit una sau mai multe vieți într-o mănăstire, abație sau ashram și a făcut cu sinceritate jurăminte și a făcut promisiuni îmbrățișând pe deplin învățăturile lor. Până când aceste jurăminte și promisiuni vechi nu sunt curățate, ele rămân active și continuă să afecteze viața unei persoane. 

O persoană care în continuu se luptă cu abundența, poate foarte bine manifesta energia unuia sau mai multor jurăminte de sărăcie făcute cu sinceritate. Promisiunile de iubire veșnică făcute cuiva cu mult timp în urmă pot fi motivul pentru care o anumită persoană continuă să apară – dorită sau nu – în viața sa. 

Pământul se curăță prin ceea ce ați numit dezastre naturale. Pământul, fiind o idee în mintea Creatorului, este un suflet viu și nu o bucată de pământ care să fie folosită și abuzată de minți ale ego-ului. Ea a îndurat mii de ani de război, violență și batjocorirea resurselor sale fără să mai pomenim de violența omenirii față de numeroasele ei forme de viață. Dezastrele naturale sunt modul ei de-a curăța energiile vechi, deși unele dezastre naturale nu sunt pe atât de naturale pe cât sunt create de om. 

Unele dezastre naturale sunt rezultatul ciocnirii dintre energiile de o rezonanță ridicată care se revarsă acum pe Pământ și energia mai densă existentă deja, dar dezastrele naturale nu sunt NICIODATĂ o pedeapsă de la Creator așa cum cred unii. Conceptul de pedeapsă nu există și n-a existat niciodată în Conștiința Divină. S-ar pedepsi Creatorul pe Sine? 

Imaginați-vă o minge infinită de Lumină cu milioane de șuvoaie curgând din ea. Vedeți șuvoaiele la fel de strălucitoare ca mingea pentru că ele sunt extensii ale mingii la fel ca razele de soare. Acum vedeți șuvoaiele devenind mai spălăcite, mai puțin strălucitoare pe măsură ce se îndepărtează de minge, devenind în cele din urmă mai lente și mai dense, manifestând mai puțin din strălucirea lor inițială. 

Asta este povestea omenirii, a ceea ce s-a întâmplat atunci când exprimările Luminii pure au uitat cine și ce sunt și au rămas prinse în energia densă, cu o rezonanță mai joasă și falsă pe care au întâlnit-o. Cu toate acestea, fiecare șuvoi rămâne pentru totdeauna un șuvoi de Lumină și după multe vieți de jucat jocuri ale separării, prefăcându-se că este rău sau bun și experimentând tot ceea ce separarea poate oferi, șuvoiul începe să caute mai mult și își aduce aminte de Lumina sa. 

Conștiința Divină curge și se exprimă întotdeauna pe Sine, dar nu poate fi înțeleasă de mintea umană limitată condiționată, așa că, nu încercați să faceți acest lucru, chiar dacă unii cred și predică că au făcut-o. Creatorul poate fi înțeles pentru că Creatorul se manifestă și se dezvăluie continuu pe Sine Lui însuși/Ei însăși, dar o minte sau o conștiință plină deja până la refuz cu conceptele dualității, separării și a două puteri, nu poate auzi vocea micuță liniștită a Creatorului. 

Scopul meditației este ca cineva să se centreze și să se pregătească să-și primească și audă SINELE dezvăluindu-se pe Sine în tăcere.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 5/28/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.