vineri, 2 iunie 2023

Vă trezim nemurirea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Trezim în conștiința și în memoria voastră celulară conștientizarea că ați fost capabili să trăiți vieți mult mai lungi în corpurile voastre fizice umane. Au fost oameni care au trăit sute de ani în trecutul vostru îndepărtat și nu au fost ținuți în viață de mașinării și medicamente. Trebuie să aveți acele amintiri trezite ca să puteți face saltul înainte pe care sunteți pe cale să-l faceți și ne referim la saltul de la un vehicul muritor, bazat pe carbon, la un vehicul nemuritor, bazat pe cristalin. 

Chiar acum, atât de multe sunt trezite în interiorul vostru de transmisiile pe care le primiți de la noi și de peste tot din galaxie. Până și energiile care nu sunt canalizate de niciun om au, totuși, un efect profund asupra voastră și pe multe nivele ale ființei voastre. Să deveniți nemuritori este ceva ce v-ați aștepta să vină dintr-o carte de benzi desenate sau științifico-fantastică, dar este următorul pas înainte în evoluția omului și nu are nimic de-a face cu știința și tehnologia. Are întrutotul de-a face cu conștiința. 

Când v-ați trezit prima dată, ceea ce ar fi trebuit să fie destul de șocant pentru voi, a fost ideea că sunteți Ființe Sursă de Energie. Acest lucru este mult mai important decât să fi fost Cleopatra sau Napoleon într-o viață trecută. Să vă acceptați divinitatea înseamnă să vă acceptați nemurirea și înțelegem că este nevoie de timp ca o credință ca asta să prindă cu adevărat în conștiința unei ființe umane care vede moarte în jurul său și se întreabă cum ar putea cineva să devină nemuritor fără vreun fel de magie. Dar nu este magie, este conștiința. Este un mod de-a vă cunoaște pe voi înșivă că ați transcens fizicul, păstrând, totuși, o formă fizică. 

Când nu vă vedeți forma fizică ca adevăratul vostru sine sau sinele cel mai înalt, atunci devine mai ușor să vă folosiți de corp ca de un vehicul pentru sufletul vostru, ceea ce, de fapt, a fost întotdeauna intenționat să fie. 

Așadar, ce ar trebui să faceți ca toate acestea să se întâmple, deoarece suntem siguri că pare foarte atrăgător pentru majoritatea dintre voi? Răspunsul este simplu: nu trebuie să faceți nimic, dar este nevoie să vă schimbați modul în care vă percepeți pe voi înșivă, modul în care îi percepeți pe alții, modul în care percepeți realitatea. Trebuie să treceți de la ceea ce știați (credeați) că este finit la infinit. 

Dacă vreți să faceți ceva, atunci exersați căutarea sentimentului de infinit în voi. Căutați-vă adevărata natură eternă ca vibrație, și apoi priviți-vă transformându-vă în fața propriilor ochi, pentru că tot ceea despre ce vorbim este inevitabil, dar le puteți accepta și să vă puneți pe calea rapidă sau le puteți nega și să o luați pe calea lentă și întortocheată către nemurirea voastră. Indiferent de calea aleasă, sunteți sortiți să ajungeți. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catrea rticolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.