vineri, 9 iunie 2023

Primiți mai multe activări și actualizări

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și ne bucurăm să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte interesați să vă vedem evoluând spiritual și să vedem ce funcționează pentru voi în viețile voastre, pentru că știm că dacă ceva funcționează pentru oamenii de pe planeta Pământ, atunci cu siguranță va funcționa și pentru alte ființe în alte părți ale galaxiei. Voi toți aveți atât de multe învățături, procese, exerciții, tehnici și practici spirituale care să vă ajute pe calea voastră, iar apoi aveți și trăirea vieților voastre. Trăirea vieților voastre vă va face pur și simplu să creșteți pentru că aveți experiențele pe care le aveți pe Pământ care sunt atât de unice și atât de provocatoare încât nu puteți să nu evoluați prin ele.   

Acesta este un timp ca voi toți să îmbrățișați fiecare moment pe care îl aveți acolo pentru că știți că ascensionați. Și, prin urmare, totul trebuie să aibă legătură cu ascensiunea voastră și noi știm că așa este. Vom continua să vă spunem că totul are legătură cu tranziția voastră în următorul nivel al evoluției conștiinței voastre și știm că unii dintre voi merg pe calea minimei rezistențe față de evenimentul ascensiunii voastre. Nu sunteți îngrijorați și nu sunteți stresați; nu vă este frică și nu sunteți furioși. Sunteți pur și simplu larg deschiși vieții așa cum este în acest moment pe Pământ, iar atunci când sunteți larg deschiși, primiți ceea ce noi și alții ca noi vă oferim energetic. 

De asemenea, aveți mai multe șanse să primiți o actualizare sau o activare și asta nu pentru că noi îi alegem pe cei care sunt mai deschiși și relaxați. Este așa pentru că este nevoie ca mai întâi să descleștezi pumnul ca să primești cu mâna deschisă și același lucru este valabil și pentru energia voastră. Și așa, ceea ce am observat că funcționează pentru oameni este acceptarea. Dacă vă puteți preda și da drumul, puteți fi în linia conducătoare de vârf a ascensiunii în care doriți să fiți, dar dacă continuați să căutați modul în care ”ei” încearcă să vă împiedice să ascensionați, atunci veți continua să găsiți mai multe dovezi care să susțină acea convingere și veți continua să găsiți mai mulți oameni pe care să-i aruncați în categoria ”ei” și ”lor”, iar lista voastră de dușmani poate continua să crească zilnic dacă asta este abordarea voastră în ceea ce privește spiritualitatea. 

Știm că este greu să dați drumul și știm că este greu să vă mutați atenția de pe cei întunecați, dar chiar este o realitate pe care nu trebuie să o experimentați voi înșivă. Pe măsură ce faceți din viața și spiritualitatea voastră o călătorie interioară, atunci nu contează cu adevărat ce face altcineva. Și-atunci când ajungeți la pacea interioară și radiați iubire către toți cei din Univers, veți începe cu adevărat să-i transformați pe ceilalți din jurul vostru. Și asta va fi extrem de satisfăcător.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.