duminică, 18 iunie 2023

Atenție Lucrători în Lumină, Rătăcitori și Arătători de Cale

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian 9D. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte entuziasmați să vă avem pe toți alături de noi în această călătorie pentru că voi ne oferiți scopul. Ne ajutați să ne îndeplinim misiunea și, bineînțeles, pentru că vă iubim. Știm că unii dintre voi puteți simți iubirea care vine prin cel care canalizează deoarece el co-crează aceste transmisii împreună cu noi, dar mai știm și că este plăcut să o auziți din când în când. Trăiți într-un moment al istoriei omenirii în care există atâtea căi de comunicare și moduri în care să vă exprimați pe voi înșivă și nu este nevoie să așteptați ca cineva să vă ofere propria emisiune de televiziune sau să vă publice cartea ca să vă bucurați de audiență. 

Vă puteți da voie să determinați singuri cât de pregătiți sunteți să vă prezentați lumii și puteți decide pentru care modalitate sunteți pregătiți și pentru care mai aveți nevoie de un pic mai mult timp ca să vă faceți încălzirea. Dar vă puteți exprima și să aveți propria perspectivă acolo în lumea voastră astăzi pentru ca toți cei care sunt în aliniere cu ea să o poată experimenta, iar asta este împuternicire. V-ați împuternicit suficient ca să vă oferiți toate aceste modalități, toate aceste căi prin care să vă împărtășiți perspectivele cu restul omenirii, dar nu trebuie să o faceți dacă nu vreți și puteți alege cum să o faceți și când să o faceți. 

Din nou, v-ați împuternicit singuri. Nu aveți un editor care să vă spună că trebuie să predați manuscrisul până la o anumită dată, dacă vi-l publicați singuri. Nu aveți un producător executiv sau o rețea care să vă spună că trebuie să vă faceți emisiunea până la o anumită dată astfel încât să poată fi difuzată într-un anumit moment. Voi decideți asta și voi veți publica versiunea videoclipului vostru care vă place cel mai mult, iar asta este tot împuternicire. Și așa, v-ați împuternicit într-o varietate de moduri și v-ați oferit mai multe alegeri pentru că v-ați ridicat nivelul de conștiință până la acest punct în care acele alegeri există acum. 

Este important să recunoașteți asta pentru că unul dintre modurile în care ați fost ținuți cel mai des sub control în experiența voastră de viață este exprimarea voastră de sine. Vi s-a spus să tăceți atunci când mergeți la slujbele voastre religioase. Vi s-a spus să stați cuminți și să tăceți la școală. În multe ocupații nu sunteți încurajați să le spuneți superiorilor ce credeți sau în ce direcție credeți că ar trebui să îndrepte compania. Dar acum aveți toată libertatea și toate aceste alegeri, dar mulți dintre voi vă simțiți încă îngrădiți în exprimarea voastră de sine și este bine să recunoașteți asta, astfel încât să știți care este acum următoarea voastră provocare. 

Următoarea voastră provocare este să treceți dincolo de asta, astfel încât să puteți împărtăși mai mult din voi înșivă cu lumea. Mulți dintre voi aveți ceva de spus, ceva care îi va ajuta pe alții atunci când o aud sau o citesc, iar voi știți asta despre voi înșivă. Voi cunoașteți, de asemenea, puterea de-a fi în curgerea energiei și vă aflați în curgerea ei atunci când sunteți în acel mod de exprimare de sine. Am ajuns să vă cunoaștem pe atât de mulți dintre voi când veniți să ne vizitați în planul astral și vedem frumusețea a ceea ce aveți de împărtășit și vrem să știți că și semenii voștri vor simți la fel. Desigur, nu toți o vor face, dar destui dintre ei vă vor încuraja să continuați să vă exprimați în orice mod ați alege în acest moment. Împuterniciți-vă dându-vă voie să fiți auziți, să fiți văzuți, să fiți experimentați de alții și observați cum viața voastră se schimbă exponențial atunci când o faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.