miercuri, 28 iunie 2023

Prea mult, prea repede

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Încetați să faceți și începeți să fiți – o expresie pe care ați auzit-o de multe ori pe parcursul tranziției voastre. 

Probabil trebuie să vă regenerați acum pentru că ați folosit atât de multă energie interioară în ultimele câteva zile. Deciziile voastre au fost luate. Iar acțiunile voastre, ca rezultat ale acelor decizii, fie au fost finalizate, fie inițiate. Nu este un moment în care să luați acele decizii sau acțiuni cu ușurință. 

V-ați început construirea noii voastre vieți – nu doar o mutare într-o nouă comunitate, diferite acțiuni în cadrul unui grup sau o schimbare în statutul relației voastre. V-ați schimbat viața în moduri de nedescris pentru alții. Ceea ce ieri a fost important, astăzi nu mai este. Iar ceea ce devine important, este în etapa de formulare. Aveți nevoie de odihnă ca să procesați aceste schimbări înainte de o mișcare suplimentară înainte. 

Dar apoi, formularea de noi acțiuni sau activități va fi dificilă, deoarece ființa voastră este atât de implicată cu noile schimbări încât nu aveți energia necesară pentru o mișcare înainte. În ciuda credinței voastre contrare, deciziile voastre din ultimele zile sau săptămâni au necesitat mai multă energie interioară decât ați cheltuit pentru cea mai mare parte sau întreaga voastră viață actuală pe Pământ. Decizia voastră recentă a fost să negați ceea ce a fost; știind că unde este nevoie să vă aflați acum este unde sunteți.   

Crearea unei noi vieți în câteva zile sau săptămâni fără plasele de siguranță ”normale” 3D, a fost obositoare. 

Poate v-ați descoperit bătând din picioare sau sperând că cineva sau ceva vă va oferi acea plasă de siguranță, doar ca să descoperiți că acele ființe fie fac parte din schimbarea voastră, fie nu mai fac parte din viața voastră. Este un sentiment că tot ceea ce a fost sigur sau v-a oferit siguranță se estompează în amintiri îndepărtate în timp ce noul se simte oarecum străin sau nepotrivit – chiar dacă știți că este potrivit. 

Vă aflați într-un amestec de emoții confuze și solicitări fizice care par ciudate și incomode. Nu simțiți neapărat că acele emoții sunt corecte, având în vedere că ați îndrăznit să săriți în nou. Totuși, nu puteți suprima acele emoții care strigă să fie eliberate. 

În trecut, ați accepta schimbarea cu reticență sau cu entuziasm, pentru că schimbarea era condusă de societatea voastră, fie că era vorba de părinți, prieteni sau colegi. Acum, că ați trecut dincolo de normele sociale, acțiunile voastre sunt ale voastre – un gând înspăimântător și incitant. 

Nici o explicație nu pare potrivită atunci când alții vă întreabă de ce ați făcut sau spus asta. Dacă le spuneți că ați făcut ceva pentru că așa ați simțit că este corect, chiar dacă altora li se pare greșit, ei își bat joc de răspunsul vostru. Și dacă spuneți că ați făcut ceva pentru că așa ați simțit nevoia să faceți, dar nu înțelegeți de ce, vă găsesc puțin ciudați. 

Nu aveți nici o explicație care să se potrivească unui scenariu 3D și nici nu sunteți suficient de sofisticați în noua voastră ființă ca să vă înțelegeți pe deplin acțiunile sau gândurile. Pur și simplu este. Ceva ce nu poate fi explicat altora sau vouă înșivă. Așadar, o parte din voi este entuziasmată de mutarea în noua voastră viață, iar o altă parte este îngrozită. Asigurându-vă că sunteți epuizați și în interior și în exterior. 

Prea mult, prea repede, fără explicații logice și o grămadă de întrebări și activități fizice și emoționale. Acceptați că sunteți probabil epuizați. Și apoi dați-vă voie să vă odihniți. Să vă odihniți cu adevărat. Nu o odihnă de 15 minute, ci o odihnă a ființei voastre fizice și emoționale, știind că acțiunile pe care le-ați întreprins sau le întreprindeți sunt exact ceea ce este nevoie să faceți. Nu neapărat acceptabile în lumea voastră 3D, dar așa cum este potrivit pentru noul vostru eu. 

Ați pus temelia; acum odihniți-vă un pic înainte să abordați alte părți ale noii voastre ființe. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto Albert Dros Photography

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.