luni, 12 iunie 2023

Ce și unde este Dimensiunea a 5-a?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte bucuroși să fim aici cu voi toți în acest moment al marii voastre expansiuni, în timp ce conștientizarea voastră se expansionează, simțul vostru de sine se expansionează și voi recunoașteți că nu există o separare reală între voi și acest Univers. Nu există o separare reală nici între voi și orice altceva sau oricine altcineva și, pe măsură ce mențineți această conștientizare, puteți da drumul la atât de multe. Să dați drumul și să vă despuiați (în sensul de credințe, convingeri vechi și false n.t.) vă va ușura. Veți deveni în cele din urmă sinele voastre mai înalte și ați putea face foarte bine acest lucru în mod intenționat. Ați putea să o faceți chiar acum, în timp ce vă invităm să o faceți. 

Vă invităm să intrați în următorul nivel al expansiunii voastre și să includeți mai mult sentimentul vostru de sine total. Nu sunteți acolo să fiți mici și neînsemnați, chiar dacă ați fost acolo uneori ca să simțiți asta, iar călătoria voastră în ansamblul ei vă dă voie să treceți de la a vă simți așa la simțirea adevărului în ceea ce privește cine sunteți. Sunteți ființe de lumină și iubire. Aveți capacitatea să vă cunoașteți pe voi înșivă ca lumină și iubire în orice moment. Tot ceea ce este nevoie este să vă schimbați, iar această schimbare este una care are loc în voi. 

Pe măsură ce vă schimbați perspectiva și să vă schimbați modul în care gândiți, vă schimbați emoțiile, credințele, schimbați totul. Nu sunteți meniți să așteptați ca ceva să se schimbe în afara voastră ca să vă catapulteze într-o altă dimensiune. Sunteți meniți să găsiți acea dimensiune în voi înșivă și să o recunoașteți ca fiind voi. Dimensiunea este iubirea. Când sunteți îndrăgostiți, când iubiți ceea ce faceți și vă cunoașteți pe voi înșivă ca iubire, ascensionați automat. Deveniți sinele vostru mai înalt, dați drumul tuturor gândurilor de separare, dați drumul ideii despre voi înșivă ca ființă finită, muritoare și deveniți ființa atemporală, infinită și eternă care sunteți cu adevărat. 

Este vorba despre schimbarea modului în care vă cunoașteți pe voi înșivă și nu despre mutarea voastră într-un alt loc. Este vorba să dați drumul la tot ceea ce încearcă să vă convingă că sunteți acea versiune neînsemnată a voastră care ați crezut cândva că sunteți. Și pe măsură ce dați drumul și vă expansionați în toate direcțiile, descoperiți că nu aveți nevoie de nimic, nu vreți nimic și sunteți totul. Schimbarea voastră în acel moment este completă, indiferent de unde se află oricine altcineva în relație cu a lor. 

Nu vă faceți griji în legătură cu ceea ce face sau gândește altcineva, pentru că ei au asupra voastră doar atâta putere câtă le dați voi, iar voi sunteți meniți să vă împuterniciți pe voi înșivă prin schimbare, schimbându-vă percepția despre voi înșivă. Faceți-o în mod conștient și veți avea o călătorie plină de bucurie către dimensiunea a cincea, dimensiunea iubirii, dimensiunea care întotdeauna a fost acolo, v-a fost întotdeauna disponibilă și care se află în centrul inimii voastre.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.