duminică, 25 iunie 2023

La ce lucrează toți Lucrătorii în Lumină

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna foarte interesați în ceea ce se întâmplă acolo, pe planeta Pământ, deoarece creșteți atât de repede și explorați atât de mult din conștiință. Vă invităm să aruncați o privire asupra voastră și să recunoașteți cât de departe ați ajuns. Vă invităm să faceți acest lucru la nivel individual, ca individ, precum și la nivel colectiv, pentru că mai există războaie, violență, lăcomie și foamete pe planeta voastră și sunteți mai conștienți de aceste lucruri la nivel de grup colectiv decât ați fost vreodată, iar majoritatea oamenilor nu doresc ca aceste lucruri să continue să existe. 

Cu alte cuvinte, vă dați seama că nu mai aveți nevoie să vă experimentați în acest fel. Vă dați seama că tot ceea ce ar fi fost posibil să experimentați într-un război sau o situație violentă, ați experimentat. Ați avut deja toate experimentările pe care le puteați avea în ceea ce privește să fie destul sau să nu fie destul. Sunteți pregătiți să absolviți acele experimentări și, pentru că simțiți asta, fie că experimentați ceva nedorit sau nu, aveți capacitatea să schimbați modul în care priviți acele lucruri nedorite. 

Aveți capacitatea să recunoașteți că au servit unui scop și aveți capacitatea să recunoașteți apoi că este timpul ca voi toți să treceți dincolo de acele experimentări și mai știți că treceți dincolo de ele acceptându-le, iertându-i pe cei implicați în ele și intrând, în cele din urmă, în spațiul compasiunii și a iubirii necondiționate. Acestea sunt moduri în care treceți dincolo de paradigma trei dimensională, de modul trei dimensional de a trăi acolo, pe planeta Pământ. Astfel, mulți dintre voi vă dați seama că sunteți pregătiți să treceți peste acele condiții foarte dure pe care le întâlniți uneori acolo, pe planeta Pământ. 

Sunteți pregătiți să treceți mai ales peste cele care sunt ușor de evitat. Mai întâi faceți pace cu ele și apoi recunoașteți că voi și toți ceilalți Lucrători în Lumină de pe întreaga planetă lucrați pentru o lume mai bună. Vă puteți da seama că acea energie pe care o puneți în crearea unei lumi mai bune atinge un punct de cotitură. Puteți recunoaște că conștientizarea pe care o aveți cu toții cu privire la actele de violență vă face să co-creați împreună o lume mai pașnică. 

Din nou, chiar dacă nu ați experimentat voi înșivă un act de violență știți că este timpul ca voi și restul omenirii să treceți dincolo de acel nivel de conștiință. Și, astfel, modul în care treceți dincolo de aceste lucruri nedorite din lumea voastră, nu este prin adoptarea mai multor legi. Modul în care să treceți dincolo de ele este să vă ridicați nivelul de conștiință și să fiți iubirea, pacea, generozitatea, armonia pe care vreți să le experimentați. Acesta este o călătorie interioară și mulți dintre voi vă dați seama acum de acest lucru. Sunt atât de multe lucruri care se fac la nivel non-fizic ca să ajute la crearea lumii în care doriți să trăiți, dar ca voi toți să experimentați acea lume este nevoie să mai dați drumul un pic rezistenței opuse celei în care trăiți în prezent. 

Putem simți asta în interiorul vostru pentru că vă putem auzi strigătele de ajutor și știm că mulți dintre voi pur și simplu vreți să ieșiți. Vreți pur și simplu să plecați de pe planeta Pământ, dar voi sunteți acolo ca să ajutați. Sunteți acolo să aduceți omenirea la următorul nivel de conștiință și vă vedem făcând-o și vedem efectele de undă pe care fiecare dintre voi le provocați cu gândurile voastre bune și cu intențiile voastre pozitive. Vedem cum schimbați vibrația conștiinței colective cu intențiile voastre bune ca toți să aibă ceea ce-și doresc, să aibă ceea de ce au nevoie. Știm că faceți o diferență acolo cu compasiunea, cu iubirea cu iertarea voastră și știm că veți culege beneficiile la toate astea în această viață.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blogul meu. Vă mulțumesc! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.