miercuri, 27 martie 2024

Accesați-vă darurile și abilitățile spirituale

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Vă descurcați minunat de bine, indiferent de locul în care vă aflați pe planetă în acest moment, indiferent de cum vi se pare că vă descurcați în viața voastră. Trăiți o viață care are sens, are valoare și această valoare nu poate fi întotdeauna cuantificată, sau chiar recunoscută, de către alții. Prin urmare, trebuie să fiți capabili și dispuși să vă recunoașteți pe voi înșivă. Mai aveți atât de multe daruri de descoperit în voi, iar când vedeți pe altcineva care are un dar pe care voi încă nu îl aveți, trebuie să înțelegeți că ele sunt în viața voastră sau în conștientizarea voastră ca să vă inspire, să vă arate ce este posibil.   

Acum, darurile și abilitățile spirituale pot avea nevoie de timp ca să se manifeste. Ele pot apărea din când în când la suprafață, dar poate dura mai mult decât doriți să iasă la suprafață. Sunteți conștienți de dorințele voastre și sunteți, de asemenea, conștienți de timp, iar acea conștientizare a timpului poate fi uneori un impediment pentru voi, deoarece aveți un interval de timp în care credeți că este potrivit ca o dorință să se manifeste în realitatea voastră. Dar nu știți niciodată care este imaginea de ansamblu și de aceea trebuie să aveți încredere și trebuie să credeți că orice vreți să experimentați în viața voastră va veni la voi, și asta este valabil mai ales pentru darurile și abilitățile spirituale. 

Sunt mult mai multe decât v-ați putea imagina în interiorul vostru chiar acum și nu trebuie să vă străduiți din greu să ajungeți la ele, să le faceți să iasă la suprafață pentru voi. Dar, în realitate, opusul este adevărat. Trebuie să vă relaxați și să le lăsați să iasă la suprafață. Adeseori, asta implică doar să fiți voi înșivă și să fiți sinceri cu voi înșivă. Asta implică să trăiți o viață de bucurie și libertate și, de asemenea, vrem să vă avertizăm să nu credeți că viața voastră nu va începe cu adevărat până când nu veți accesa cel puțin unul dintre darurile voastre spirituale, pentru că nu este adevărat. 

Puteți trăi o viață plină și satisfăcătoare chiar acum, indiferent unde vă aflați, indiferent ce faceți, făcând această alegere. Vă puteți bate pe umăr și numai pentru că ați fost acolo și ați avut o experiență de viață pe Pământ sau vă puteți blama și îndrepta un deget acuzator înspre voi înșivă întrebându-vă de ce nu ați explodat încă în toate darurile și abilitățile pe care le cunoașteți și pe care alții v-au arătat că sunt posibile. Care dintre acestea vă oferă o senzație mai plăcută? Trebuie să vă puneți această întrebare, pentru că este o întrebare importantă și va fi întotdeauna o întrebare importantă. 

Urmăriți curgerea sentimentelor bune ca să experimentați mai multe lucruri bune în realitatea voastră. Dar dacă vă așteptați ca mai întâi să apară toate lucrurile bune astfel încât să puteți trăi o viață fericită, ei bine, atunci faceți lucrurile invers. Gândiți-vă la un copil care se distrează jucându-se cu un băț, cu o cutie sau cu o piatră și veți vedea ce este posibil pentru voi în viața voastră. Puteți fi la fel de ușor mulțumiți de capacitatea voastră de a respira conștient, așa cum puteți fi cu un dar spiritual sau o abilitate pe care nu ați accesat-o încă. 

Atunci când sunteți fascinați de capacitatea voastră de a închide ochii și respira conștient, veți vedea cât de multe puteți obține din acea experiență simplă. Poate fi simplu, dar este profund și vă poate schimba viața. Cu cât mai mult o faceți, cu atât mai multe veți descoperi în termeni de ceea ce este posibil pentru voi. Făcând pași mici, unul câte unul, duc la o călătorie mult mai lungă și ei vă vor duce la tot ceea ce doriți, dacă aveți încredere că tot ce este nevoie să faceți este să continuați. Dar dacă credeți că trebuie să faceți aceste salturi uriașe și că trebuie să fie un salt uriaș după altul, atunci veți rămâne blocați așteptând să aibă loc primul salt uriaș. 

Faceți-vă o favoare dacă doriți să accesați mai multe dintre darurile și abilitățile voastre spirituale. Pur și simplu acordați-vă la ceea ce se petrece în inima voastră, și faceți-o des, și faceți-o cât de mult timp puteți. Vă promitem că tot ceea ce doriți este conținut în acel spațiu și știm că fiecare dintre voi are capacitatea să se concentreze acolo, dar trebuie să v-o demonstrați mai întâi vouă înșivă. Vedem din ce în ce mai mulți oameni făcând asta tot timpul și vedem rezultatele în viața lor și ne dorim ca toți cei care primiți acest mesaj de la noi să experimentați și voi acele rezultate minunate.

 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a plăcut să vă fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.