miercuri, 13 martie 2024

Planul vostru universal de acțiune

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Având în vedere calea unică pe care fiecare dintre voi o crează, este imposibil să fiți corecți în oricare sau în toate aspectele. Nimeni nu vă poate verifica corectitudinea, nici voi nu o puteți verifica pe-a nimănui altcuiva. Acest lucru este derutant pentru că doriți ca alții să vă spună cât de corecte sunt cuvintele sau convingerile voastre – așa cum o doresc și alții. Cu toții sunteți corecți, pentru că consensul nu mai este potrivit. 

Noua voastră lume nu este total haotică; în schimb, vă dă voie să înțelegeți că convingerile voastre noi sau diferite nu sunt greșite așa cum nici convingerile altora nu sunt greșite. 

Ca să treceți de la corectul sau greșitul 3D, trebuie să explorați opțiuni care nu se simt întotdeauna confortabil. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. Chiar dacă ați afirmat în mod repetat acest fapt, atât vouă înșivă cât și altora, trăitul în această lume nouă este destul de derutant uneori. Acest sentiment este similar cu ceea ce simt bebelușii după ce ies din casa lor Universală ca să trăiască o viață pe Pământ. Nimic din ceea ce era confortabil, acum nu mai este și nimic din ceea ce ar trebui să fie ușor nu pare acum să fie ușor. 

Descoperiți noi abilități, interese și convingeri. Unele sunt contraintuitive față de vechile voastre vieți 3D – iar altele sunt contraintuitive față de fostele voastre vieți Universale. Acesta este un plan nou de viziune și acțiune universal. Voi v-ați creat noua entitate și un Pământ sau mediu Universal ne-mai-experimentat-niciodată-înainte. 

Având în vedere noutatea gândurilor, convingerilor și acțiunilor voastre, nu ar trebui să fiți surprinși că vă simțiți inconfortabil. Ceea ce părea sus acum este jos. Și ceea ce părea jos este acum sus. O perioadă derutantă, într-adevăr. Dar o perioadă derutantă pe care aveți abilitățile necesare să o explorați și să vă dezvoltați.   

Așa că, încetiniți. Explorați-vă interesele și opțiunile. Acesta nu este un moment de viață-și-moarte, este doar un timp al explorării. Așa cum a fost valabil când ați fost introduși pe Pământ, acea multitudine de ori în care ați explorat probabil viața pe Pământ în timpul cercetării voastre 3D. Copil fiind, v-ați simțit atât de inconfortabil încât v-ați vizitat fostele vieți Universale în timpul somnului. 

Apoi, ați apelat la plâns pentru că nu aveați altă cale de comunicare. Asta până v-ați adaptat noului mediu și ați acceptat limbajul și alte abilități care puteau fi ajustate în funcție de nevoile și dezvoltarea voastră fizică. Așa este și acum. Totul începe să se simtă greșit, discordant, inconfortabil și nou. Nu este neapărat un nou distractiv, ci, mai degrabă, ceva la ce trebuie să vă adaptați și să acceptați potrivit intereselor și nevoilor voastre fizice. 

În același timp, începeți să vă surprindeți pe voi înșivă cu noile voastre abilități și interese. Ceea ce părea o zi plictisitoare, devine intrigantă. Iar ceea ce pare o zi ușoară, de înțeles, devine confuză și dezordonată. Nimic nu este așa cum a fost. Descoperiți abilități pe care nu știați că le aveți, nu vi le-ați dorit sau nu știați că aveți nevoie de ele. Totul este nou, inclusiv relațiile, abilitățile fizice și interesele voastre. 

Cu un simplu zdrăngănit, copiii mici sau sugarii pot fi distrați minute, uneori ore întregi. Așa este pentru voi acum. S-ar putea să fiți hipnotizați de o activitate simplă sau să respingeți ceva ce v-a plăcut zeci de ani. 

Sunteți noi – la fel ca un nou-născut pe Pământ. Lăsați să fie așa. Apoi, dați-vă voie să explorați acea noutate cu un comportament proaspăt, acceptând cine deveniți în loc de cine ați fost cândva. 

Dați-vă voie să fiți. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.