duminică, 10 martie 2024

Furtuna

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Vă treziți apropiindu-vă de ”ochiul furtunii”. În primul rând, amintiți-vă că sunteți pregătiți și într-o poziție în care nu puteți fi aruncați sau împinși încoace și încolo. Veți ști ce să faceți și când. Ceea ce vă poate ajuta înainte de dezlănțuirea violentă a furtunii, este o trecere în revistă nu numai a cine sunteți, ci și a motivului pentru care sunteți aici acum. 

Ați venit să ajutați și, totodată, să implementați o creștere abruptă în dezvoltarea personală. Sunteți aici pentru colectiv, iar acest colectiv vă include și pe voi. Niciodată nu există un singur scop sau un motiv izolat în viața fizică. Pentru că întotdeauna interacționați cu cineva sau cu ceva. 

Ceea ce se apropie se va simți, sau s-ar putea simți, copleșitor și dincolo de capacitatea voastră să influențați. Ar fi o greșeală să presupuneți că nu dețineți controlul, pentru că acest lucru nu este adevărat. În realitate, dețineți tot controlul asupra a ceea ce se petrece în viața voastră și întotdeauna ați deținut acest control. 

Atacul violent va fi prăbușirea Matricei. Dacă puteți vizualiza toate sistemele și oamenii care susțin Matricea – vă veți putea face o idee despre ce (și cine) trebuie să cadă. Este menit să fie o prăbușire controlată, acesta este motivul pentru care a durat atât de mult. 

Mai presus de toate, viața se perpetuează, iar acest lucru va apărea în multe feluri. Ar putea arăta ca încercări disperate de a renegocia un sistem sau un proces care nu se mai potrivește cu frecvența Noului Pământ. Ar putea arăta, de asemenea, ca recuperări miraculoase ale celor care au fost vătămați prin diferitele metode letale ale celor corupți. 

Ceea ce se apropie va fi uluitor în viteza și finalitatea sa. Acest tip de lucruri le cere călătorilor cu experiență să navigheze cu succes prin ele și apoi să-i conducă pe alții. Acești călători experimentați sunteți voi și semenii voștri care citesc astfel de anunțuri și/sau pun iubirea mai presus de orice altceva. De asta vă aflați aici. 

Ați trecut prin momente similare și ați ieșit mai înțelepți, mai puternici și mai curajoși decât erați înainte. Ați ales să fiți aici acum ca să ajutați o rasă de ființe frumoase în propria lor călătorie. Sunteți pregătiți pentru că voi aveți ca frecvență de bază iubirea pe care ați activat-o și hrănit-o în ciuda tuturor obstacolelor. 

Frecvența care voi sunteți este activată tot mai mult pe zi ce trece. Cătușele au fost înlăturate cu ani în urmă, dar ați fost totuși ascunși sub minciuni și o opoziție acerbă. Pe măsură ce lumea se revoltă și cere simultan Adevăr și tragere la răspundere – rolul vostru este să mențineți lumina. Să mențineți frecvența și să deveniți vizibili. Prezența voastră într-o încăpere va fi tot ceea de ce este nevoie. 

Nu va trebui să vorbiți mult și, de fapt, în majoritatea cazurilor, vi se va cere să participați. Când veți fi invitați, veți ști că este momentul potrivit să faceți asta. Veți ști și ce trebuie spus și făcut. 

Nu este treaba voastră să treziți masele. 

Rolul vostru este să oferiți frecvența și poziția în care ei singuri se vor trezi. Așa a fost și pentru voi – și au fost alții înaintea voastră care au făcut asta. Acum, dragul meu om, este rândul tău. 

Inima este principalul vostru instrument aici. Nu vă faceți griji în legătură cu locul unde vă aflați sau cu cine vorbiți – toți v-ați ales locul, momentul și ghidul ideal. S-ar putea să-i vedeți doar pe câțiva alții, dar să știți, totuși, că lumina voastră se întinde departe și este simțită mult dincolo de vederea voastră. 

Să știți că este nevoie de voi și să știți că aveți tot ceea de ce aveți nevoie să duceți la bun sfârșit ceea pentru ce ați venit. Acesta este mesajul pe care trebuie să-l țineți aproape în momentele care urmează. Aveți tot ceea de ce aveți nevoie. Vei vedea, dragul meu om drag. Vei vedea. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.