duminică, 3 martie 2024

Despre ce este vorba cu adevărat în luna martie 2024

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Da, într-adevăr este un moment minunat să fii viu pe Pământ, și este minunat să fii viu pentru că sunteți treziți. Și pentru că sunteți treziți, știți că puteți schimba totul cu un singur gând. Știți că nu trebuie să mutați fizic un munte ca să experimentați acel munte în alt loc, și știți asta pentru că înțelegeți natura realității și că ea se schimbă mereu pentru că voi vă schimbați mereu. 

Este într-adevăr o putere imensă pe care să o dețineți în voi. Și, ceea ce aveți de experimentat, este aplicarea acelei puteri pe care sunteți acolo să o explorați acum că sunteți treziți. Acum vă puteți ridica deasupra dramei noi versus ei, și puteți păși în puterea voastră ca Ființe Creatoare. Asta este ceea ce ne bucură cel mai mult să vă învățăm pe toți. Nu sunteți acolo să trăiți aceleași tipuri de vieți ca strămoșii voștri, sunteți acolo să experimentați o mare schimbare în conștiință la care participați, de asemenea, și voi. 

Participați la ea mai conștient odată ce vă treziți la adevărul despre cine sunteți cu adevărat. Voi sunteți Sursa și voi sunteți Creatorul și sunteți meniți să faceți asta mai conștient datorită conștientizării pe care o aveți. 

Acum, în timp ce priviți înainte la luna martie din calendarul vostru, vă puteți întreba cum va fi luna martie și cum va fi ea pentru voi personal și pentru omenire, sau puteți decide. Pentru că, de unde ne aflăm noi în dimensiunea a douăsprezecea, vedem multă energie investită în scopuri creatoare, iar aceia dintre voi care vă aflați acolo, împământați în corpurile voastre și prezenți în moment, sunteți mai capabili să primiți acele energii creatoare și să faceți ceva cu ele. Puteți face orice doriți cu ele pentru că aveți acel nivel de libertate, dar nu trebuie să așteptați să aflați ce se va întâmpla în martie 2024 pentru că sunteți Ființe Creatoare, iar acum știți că vă sunt date mai multe instrumente de creație. 

Ploaia cu acea energie creatoare va continua pe parcursul întregii luni. Puteți accesa acea energie în orice moment și puteți începe să creați oricând ceea ce doriți să experimentați pentru voi și pentru alții. Din nou, sunt mai puține limitări care vă sunt impuse decât au fost vreodată înainte. Dar până nu știți asta, până nu o simțiți, puteți opera în continuare sub prezumția că sunteți meniți să fiți foarte limitați în ceea ce puteți face, în ceea ce puteți crea și în ceea ce puteți experimenta. 

Prin urmare, vă invităm să pășiți chiar acum în calitatea voastră de Creator și să începeți să decideți pentru voi înșivă despre ce este vorba cu adevărat luna martie, pentru că va fi vorba despre ceva diferit pentru voi decât va fi pentru altcineva. Când veți accesa energiile creatoare ale lunii martie, veți vedea că sunt mai multe cu care să lucrați decât oricând înainte și veți simți asta în oasele voastre. Pe deasupra, veți primi idei mai inspirate din care să puteți porni, iar asta este ceva de care să fiți foarte entuziasmați.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.