miercuri, 20 martie 2024

Faceți destul din asta?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna foarte bucuroși să vă încurajăm să vă îndreptați spre ceea ce este interesant și revigorant pentru voi. Știm că sunt multe lucruri pe Pământ pe care trebuie să le faceți doar ca să vă întrețineți corpurile, vehiculele și casele. Și apoi mai sunt lucrurile pe care vreți cu adevărat să le faceți. Sunt momentele pe care le savurați, experiențele după care tânjiți mai mult și întotdeauna vă vom recomanda să vă faceți disponibili pentru cât mai multe din acestea puteți. Știm că are o mare valoare faptul că trebuie să faceți față treburilor, obligațiilor și lucrurilor pe care simțiți că trebuie să le faceți ca să vă mențineți sănătatea și bunăstarea, dar trebuie să vă faceți timp și pentru lucrurile pe care le-ați face toată ziua în fiecare zi dacă ați putea. 

Este nevoie să le acordați prioritate pentru că să fiți într-o stare mai înalt vibrațională este necesar pentru cei care v-ați înscris să fiți lucrători în lumină, să fiți treziți. Este nevoie să oferiți acea vibrație mai înaltă ca să vă puteți împământa în energiile care vin și să fiți în serviciul semenilor voștri. Știm că uneori vă este greu să vă faceți timp pentru voi înșivă și pentru adevăratele voastre dorințe, dar nu vă fie teamă să le cereți celor din viața voastră să vă acorde spațiu și ca nevoile voastre să fie satisfăcute. Nu sunteți acolo doar ca să fiți în serviciu sau să fiți martiri; sunteți acolo să vă bucurați de călătoria ascensiunii voastre și știți ce aveți nevoie să vă oferiți ca să faceți asta. 

Știți că sunteți iubire și că, pe tot parcursul vieții voastre, veți fi uneori provocați să fiți iubirea care sunteți cu adevărat, în ciuda anumitor circumstanțe. Știți că asta face parte din experimentarea voastră, dar mai știți și că vă plac lucrurile care vă plac dintr-un motiv anume. Vă place să faceți anumite lucruri pentru că să le faceți face parte, de asemenea, din devenirea voastră cine sunteți cu adevărat. Trebuie să vă dați voie să fiți voi în totalitate. 

Nu încercați să vă potriviți în cutia altcuiva, fie că este un membru al familiei, fie că este vorba de societate în ansamblul ei, fie că este vorba de un învățător spiritual care spune că trebuie să faceți asta sau aia ca să fiți mai spirituali. Mulți oameni trăiesc chiar acum vieți care nu sunt ale lor; trăiesc vieți care nu sunt viețile alese de ei. Și asta este mai mult decât nefericit. Acest lucru este în detrimentul trăirii vieții pe deplin care trebuie să fie valabil pentru fiecare individ, pentru ca fiecare individ să fie el însuși, să se potrivească în rolul pe care a acceptat să-l joace. 

De asemenea, trebuie să știți că, uneori, credințele voastre sunt cele care vă împiedică să faceți ceea ce doriți cu adevărat să faceți, iar acele credințe v-au fost în mare parte transmise de altcineva. Nu voi le-ați creat; vi le-ați asumat și uneori este nevoie să le testați valabilitatea făcând un salt de credință, îndreptându-vă către ceva care poate părea un vis. 

Vă rugăm să vă acordați libertatea de-a alege pentru că trăirea vieții voastre v-a adus în acest punct în care v-ați dezvoltat preferințe clare, dorințe clare. Urmați-le și veți putea să lăsați ca mai multă iubire să curgă prin voi, mai ales în acele circumstanțe în care sunteți chemați să fiți iubire în fața a ceea ce pare a nu fi iubire. Știm că unii dintre voi ați avut pur și simplu nevoie de această încurajare astăzi și sperăm că veți accepta oferta voastră de a vă susține să faceți ceea ce vă place.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.