vineri, 8 martie 2024

Amintiți-vă aceste două lucruri și fiți sinele vostru 5D

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Arcturienii. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va alege omenirea în continuare ca modalitate de reunire și de a accelera mai multe treziri pe planetă. Aceia dintre voi care sunteți deja treziți, chiar trebuie să vedeți tot ceea ce se petrece pe planeta Pământ ca pe o co-creație al cărei scop este acela de a face mai mulți oameni să se unească în conștientizarea faptului că sunteți cu toții una ca rasă umană. Este important pentru voi să priviți totul prin această lentilă, în loc de modul în care mulți din mișcarea noua eră văd lucrurile acum, și anume, că această circumstanță este încă o încercare a cabalei să ne țină jos. 

Vedeți diferența? Într-unul din scenarii, voi sunteți co-creatorii puternici, iar într-alt scenariu, sunteți victimele. Puteți alege atât la nivel macrocosmic, cât și la nivel microcosmic. Cu alte cuvinte, tot ceea ce se întâmplă în viața voastră cu prietenii, membrii familiei, colegii de muncă, vecinii, iubiții, nu se întâmplă pentru că sunteți victima traumei altcuiva, sau a narcisismului, sau cum vrei să-i spuneți. Când experimentați ceva la nivel personal, trebuie să-l vedeți și ca co-creația voastră, menită să vă ajute să vă treziți la adevărul despre cine sunteți cu adevărat ca iubire necondiționată. 

Acum, desigur, detaliile despre cum să faceți asta în fiecare scenariu al experienței voastre de viață sunt partea dificilă. Nouă ne este ușor să o spunem, mai greu este pentru voi să o puneți în aplicare și de aceea suntem aici pentru voi în experimentarea pe termen lung a ascensiunii voastre. Nu vă vom spune doar ce v-au spus atâția alții în trecut, și anume, că sunteți cu toții una și că sunteți Sursă de Energie și iubire necondiționată și apoi vă lăsăm să vă dați singuri seama de restul. Vrem să vă spunem cum să vă schimbați percepția asupra realității într-o asemenea măsură încât să puteți cunoaște visceral acel adevăr și să puteți vorbi, gândi și acționa în consecință. 

Așa că, primul lucru pe care trebuie să-l faceți când vine vorba de lume în general și când vine vorba de viața voastră personală este să acceptați totul așa cum este și să recunoașteți că este creația voastră. Pe urmă, trebuie să fiți dispuși să observați când îi opuneți din nou rezistență, indiferent despre ce este vorba, și să-i dați pur și simplu drumul. Nu continuați să mergeți cu acel tren al gândirii care vă dă voie să vă simțiți îndreptățiți în ceea ce privește rezistența pe care o opuneți. Exersați în schimb eliberarea. În continuare, trebuie să vă uitați dacă setul actual de circumstanțe vă servește. Asta nu înseamnă că trebuie să vă dați seama cum s-a întâmplat totul. Nu trebuie să descâlciți ghemul uriaș și încâlcit de fire. Trebuie doar să vă uitați la el așa cum este și să spuneți ”Asta trebuie să-mi servească cumva și sunt deschis să înțeleg exact cum o face.” 

Atunci când sunteți deschiși să primiți acea informație care vă spune cum vă servește, este mult mai probabil să o primiți. În cele din urmă, va fi ceva ce trebuie să vindecați, să iertați, să eliberați sau pentru ce să aveți compasiune în setul de circumstanțe cu care vă confruntați. Odată ce ajungeți în acel punct, trebuie să continuați să alegeți să vă ridicați deasupra meschinăriei ego-ului și să fiți Sinele vostru Sursă de Energie în gând, cuvânt și acțiune. Când veți face acest lucru, veți simți așa o ușurare pentru că vă veți fi ridicat peste nivelul de conștiință la care mulți operează timp de vieți întregi. Vă veți simți mai unul cu toți și toate; vă veți simți mai conectați cu toți ceilalți din univers și cu Sursa. Iar atunci veți putea trăi fericiți pentru totdeauna pentru că nimic nu vă va putea doborî. 

Dar este nevoie de multă practică, este nevoie de un efort concertat și este nevoie de aduceri aminte. Și asta este încă ceva ce facem pentru voi cu aceste mesaje aproape zilnice. Vă reamintim că iubirea este tot ceea ce există și orice altceva este o iluzie și vă reamintim că sunteți Ființe Sursă de Energie care pretindeți că sunteți oameni. Când vă amintiți acest lucru, devine mai ușor să fiți ființa cinci dimensională care ați vrut să fiți mereu în această viață.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.