luni, 25 martie 2024

Manifestare mai rapidă

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem încântați să ne conectăm cu voi. 

Acesta este un moment glorios pentru omenire pentru că aveți acces la atât de multe. Atât de mulți indivizi s-au conectat la atât de multă conștiință non-fizică, încât vă sunt disponibile mai multe învățături. Aveți mai multe instrumente, mai multe trucuri și mai multe tehnici de folosit în crearea experimentării realității voastre. 

Acum, există o componentă cheie despre care nu toți acești învățători din non-fizic vorbesc și pe care am dori să o abordăm aici. Când dați dovadă de răbdare, în acel moment renunțați la atașamentul vostru față de ceea ce vreți să creați și să experimentați. Prin urmare, răbdarea va face ca ceea ce doriți să experimentați să vină mai repede spre voi. Acum, puteți fi dornici și entuziasmați și răbdători în același timp. Când adăugați dorința vie și entuziasmul accelerați și manifestarea în realitatea voastră. Cu toate acestea, răbdarea este cheia pentru că atunci când aveți răbdare, este ca și cum i-ați spune universului: ”Am încredere că va veni și accept momentul perfect al manifestării.” 

Când nu aveți atâta răbdare pe cât este nevoie, atunci apar îndoielile și apoi vă faceți griji dacă ați folosit tehnica corectă de manifestare. S-ar putea să vă întrebați și dacă aveți unele blocaje sau o karmă rea care împiedică manifestarea solicitării voastre. Toate îndoielile și toate grijile încetinesc procesul de manifestare. Alte două stări de a fi vor accelera manifestarea pentru voi. Una este iubirea, iar iubirea accelerează procesul de manifestare pentru că iubirea este starea voastră naturală. Este starea noastră naturală. 

Bucuria este cealaltă stare de a fi care vă va ajuta să manifestați mai repede ceea ce vă doriți. Când experimentați bucurie, îi spuneți universului: ”Am tot ceea ce am nevoie să fiu chiar acum sinele meu întreg și deplin”, iar acea energie este abundența. Acea energie este aliniată cu abundența. Iar ceea ce vreți să manifestați este o abundență a realității pe care v-o doriți. Vreți să manifestați ceea ce este în acea realitate dorită. Așadar, cereți universului mai mult, iar atunci când vă aliniați cu vibrația abundenței, obțineți mai mult. 

Când vă gândiți la faptul că ceea ce vrei să manifestați nu a sosit încă, sunteți în vibrația lipsei și, ca urmare, veți experimenta mai multă lipsă. Obțineți ceea pe ce vă concentrați. Fără îndoială că ați mai auzit această expresie, ceea ce chiar este un adevăr. Este un adevăr cu ”A” mare în acest Univers al nostru. Vă invităm chiar să vă entuziasmați știind că vă manifestați realitatea în fiecare moment. Vă invităm chiar să vă entuziasmați știind că tot ceea ce v-ați dorit vreodată este deja al vostru. Vă invităm să vă entuziasmați să vă experimentați ca fiind una cu manifestările dorite. 

Vrem să vă simțiți mai întregi și compleți așa cum sunteți, iar aceste manifestări pe care le doriți nu vă fac să vă simțiți mai întregi și compleți. Mai degrabă, ele vă reflectă plenitudinea și completitudinea naturii voastre, a adevăratei voastre naturi. Ne dorim pentru voi ceea ce voi vă doriți, pentru că știm că veți obține ceea ce doriți atunci când deveniți mai mult sinele vostru natural, întreg. Și știm că putem contribui la acele învățături pe care le-ați primit amintindu-vă aceste adevăruri cât de des putem.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne bucurăm că putem fi în serviciul vostru în acest fel.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.