joi, 7 martie 2024

Pentru cei Treziți și cei Nou Treziți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să asistăm la trezirea atât de multor indivizi acolo pe Pământ, la fel cum ne bucurăm atât de mult să-i privim pe aceia dintre voi care v-ați trezit deja, în timp ce continuați să înfloriți și să deveniți versiuni mai înalte ale voastre. Lumea în care trăiți nu încurajează acest lucru și, prin urmare, trebuie să mergeți împotriva curentului ca să vă fiți fideli vouă înșivă ca ființe cinci dimensionale. Trebuie să spuneți într-un mod iubitor ”nu” acelor oameni care vor să vă alăturați lor în condamnarea altora, sau a vreunui grup, pentru că în esența voastră știți că unitatea și unimea fac parte din ascensiunea voastră. 

Nu ajungeți acolo unde mergeți punându-vă pe voi înșivă sau pe oricine altcineva într-o cutie drăguță și îngrijită. Cutiile au pereți și nu sunteți acolo să vă angajați în continuare în separare și segregare. Sunteți acolo să hrăniți iubirea și integrarea. Așadar, atunci când spunem despre voi că vă duceți mai departe evoluția în conștiință, la asta ne referim. Ca să puteți face acest lucru, trebuie să vedeți toată ziua în fiecare zi oportunitățile care vă stau în față. Iar vestea bună este că aceia dintre voi care sunteți treziți v-ați conectat mai mult la corpurile voastre emoționale. Sunteți senzitivi; sunteți empatici. Știți când ceva se simte bine pentru voi și când ceva se simte în neregulă. 

Când ceva nu se simte a fi în regulă, acesta este un indiciu pentru voi că este momentul să dați drumul la orice vă gândiți, la orice acordați atenție. Pur și simplu nu vă servește și nu servește acelui obiectiv general să ascensioneze pe care fiecare persoană îl are. Să ascensionați înseamnă să deveniți mai apropiați de Sursa de Energie, iar Sursa de Energie este totul și toată lumea. Așa că, dacă cineva vă invită să vă alăturați lor și să fiți împotriva unei persoane sau a unui grup, a unei ideologii, atunci trebuie să refuzați pur și simplu în mod politicos să faceți parte din acea mișcare. 

Să fiți conștienți de astfel de mișcări vă ajută să conștientizați de ce este nevoie acolo pe Pământ. Aveți nevoie de mai mult din asta: aveți nevoie de mai mulți oameni care să vrea să se alăture, să se unească. Când oamenii sunt nou treziți, tind să recunoască acest lucru; oamenii vor să-și găsească tribul, familia de suflet. Aceia dintre voi care primiți acest mesaj, cu siguranță, ați fost în acel punct sau sunteți în acel punct acum. 

Puteți face acest lucru la fel de bine ca oricine altcineva. Puteți decide că veți crea un grup sau o mișcare care să aibă ca scop unirea omenirii în ciuda tuturor diferențelor pe care le aveți. Puteți avea opinii diferite despre ceea ce este corect și etic să mâncați și totuși să fiți uniți cu alte persoane. Puteți avea opinii diferite despre cine are cele mai bune idei politice și totuși să fiți uniți cu acele persoane cu care nu sunteți de acord. Nu trebuie să lăsați nici o credință să vă separe. În schimb, în timp ce vă concentrați pe ceea ce vă unește, care este adevărul că suntem cu toții una, atrageți mai multe persoane care cred și ele acest lucru și care doresc să trăiască asta în viața lor de zi cu zi. 

Atunci când începeți să vă gândiți la asta ca la un scop sau ca o misiune, nu trebuie să căutați mai departe decât cercul vostru de familie, prieteni și colegi. Știți că vă puteți uni cu acei indivizi pe baza adevărului că ei sunt Sursa și la fel sunteți și voi. Puteți trece peste orice diferențe aveți pentru că sunteți pregătiți să vă ridicați deasupra tuturor acestor lucruri și voi sunteți cei care îi invitați și pe alții să facă același lucru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.      


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.