marți, 12 martie 2024

De ce ați ales cea mai grea cale din Univers?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de interesați în ascensiunea omenirii pentru că ne ajutați să avem experimentări pe care fără voi nu le-am putea avea. Ne bucurăm foarte mult să fim martori la drumul vostru și să participăm, totodată, la el ca ajutoarele care suntem. Vrem să știți că totul va merge bine pentru voi. Vrem să vă dați seama că voi visați, de fapt, realitatea asta în existență și vă invităm să luați în considerare ce performanță monumentală este asta. 

Voi alegeți chiar acum cea mai dificilă cale posibilă, iar asta înseamnă că sunteți maeștri. Numai maeștrii ar lua asupra lor astfel de provocări, așa cum faceți voi. Cu toții primiți ajutorul nostru pentru că recunoaștem acest lucru, pentru că vă iubim și vă vedem ca fiind cei care crează cele mai multe oportunități de expansiune în acest univers. Acest lucru este incitant, dacă vă gândiți bine, pentru că tot ceea ce experimentați acolo face universul să ofere mai multe oportunități tuturor ființelor din el. 

Veți experimenta tot ceea ce ați creat la un moment dat în viitor. Dorim să vă ajutăm să experimentați ceea ce creați mai devreme decât mai târziu, așa că, acesta este și scopul nostru. Vrem să vă bucurați de călătoria voastră și vrem să vă relaxați în expansiunea conștiinței voastre, dar vrem să vă bucurați și de creațiile voastre care uneori par să fie într-un viitor îndepărtat pentru unii dintre voi. Aceste creații ale voastre coexistă cu voi chiar acum, și când aveți încredere că le veți primi, atunci puteți să vă vedeți de treaba voastră. Vă puteți trăi viața fără nici o teamă în legătură cu faptul dacă aceste manifestări vor ajunge sau nu la voi. 

Stați într-adevăr în scaunul șoferului, deoarece asta este creația voastră; de voi depinde ce fel de viață duceți. Da, există karmă și da, există contracte, dar aceia dintre voi care primiți această transmisie chiar acum ați trăit suficient de mult ca să vă fi curățat cea mai mare parte din karmă și să vă fi finalizat majoritatea contractelor, dacă nu pe toate. Prin urmare, ca ființe patru dimensionale, voi sunteți cei care determinați ce veți experimenta în continuare în funcție de cum vă simțiți, cum vibrați, pe ce vă concentrați și în ce credeți. 

Un mesaj pe care nu am putea să-l subliniem destul de mult este că vrem să aveți încredere în voi înșivă și să acceptați ajutorul care vine din planurile mai înalte, pentru că acest ajutor nu vine ca urmare a faptului că noi credem că nu puteți face acest lucru singuri. Ajutorul vine pentru că ne place să ajutăm și pentru că trebuie să vină de undeva atunci când îl cereți. La urma urmei, primirea ajutorului este o manifestare; este o creație a voastră. Este o colaborare, o oportunitate pentru noi să ne conectăm cu voi și o oportunitate pentru voi să vă conectați cu noi și cu atât de multe alte ființe din tărâmurile mai înalt dimensionale. Ne aduce mai aproape ca familie universală și aducându-ne pe toți mai aproape, aduce întregul Univers mai aproape de Sursă, deoarece suntem într-adevăr O singură Ființă, pretinzând că nu suntem, inventând totul pe măsură ce mergem în scopul experimentării. 

Vrem doar să vă reamintim, în mod constant, că acesta este un Univers al liberului arbitru și că voi decideți ce experimentați și ce nu. Suntem atât de fericiți să fim în această călătorie împreună cu voi și, chiar și atunci când nu primiți aceste transmisii în mod regulat, vă rugăm să știți că suntem în continuare alături de voi și veghem asupra voastră. Vă iubim și vă adorăm și întotdeauna vă vom fi alături de-a lungul acestei călătorii de întoarcere la Sursă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.         


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.