luni, 25 martie 2024

Această întoarcere acasă se apropie

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutari. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destinați să experimentăm acea întoarcere acasă, acea întoarcere la Sursă, care este inevitabil pentru toate ființele din toate timpurile și toate locurile din acest univers. Despre asta este în esență ascensiunea. Este vorba despre apropierea de acasă. Aveți capacitatea să vă apropiați mai mult de Sursă, toată ziua, în fiecare zi. Nu trebuie să așteptați să se întâmple ceva care să facă să vă fie mai ușor să experimentați Sursa ca pe adevăratul vostru sine, ca pe un aspect al vostru care există chiar în ființa voastră. De fapt, pentru unii oameni calea a fost să se îndepărteze cât mai mult posibil de Sursă cu conștiința lor, astfel încât revenirea să se simtă mult mai captivantă și afirmatoare a vieții. 

Ca să-ți oferi experiența extazului complet, uneori, în unele universuri, ca al nostru, o mare durere și suferință fac parte din acea călătorie. Tot ceea ce simțiți conștient vă duce într-o stare în care puteți simți totul, iar asta include culmile extazului. Puteți ajunge acolo fără ajutorul nimănui sau a nimic. Nu trebuie să așteptați ca vreo persoană frumoasă, sau un e.t. frumos, să apară în viața voastră să vă ajute să ajungeți acolo. Trebuie doar să conștientizați că totul există în voi și pe măsură ce vă îndreptați atenția asupra tărâmului vostru interior, puteți simți că potențialul care există în voi este într-o stare de completă aliniere cu Sursa. Nimic și nimeni nu vă oprește să faceți asta. 

Știm că oamenii vorbesc despre cei răi de acolo care încearcă să împiedice ascensiunea să aibă loc, dar ne întrebăm dacă aceiași oameni intră în interiorul lor să simtă ce înseamnă ascensiunea chiar acum în corpurile lor. Tot ceea ce puteți citi online este o distragere a atenției de la ceea ce există în interiorul fiecăruia dintre noi. Portalul Energiei Sursei este acolo în interiorul fiecărei ființe și a fiecărui colectiv și vă puteți conecta la el chiar acum focalizându-vă pe centrul inimii voastre și focalizându-vă pe respirația voastră. Uneori acolo există blocaje; știm asta. Și mulți dintre voi ați simțit acele blocaje, dar singurul mod să depășiți acele blocaje este să treceți direct prin ele și o puteți face prin focalizarea voastră, prin intenția voastră, prin direcționarea conștiinței voastre chiar către centrul inimii voastre. 

Totul este acolo, tot ce v-ați putea dori vreodată și tot ce ați putea avea vreodată și care există și în afara voastră, inclusiv fiecare experiență pe care o aveți cu orice altă ființă. Oferiți-vă chiar acum experiența ascensiunii și apoi nu veți aștepta nimic. Veți fi într-un tărâm atemporal unde totul este posibil, unde voi sunteți totul. 

Sunt atât de multe cu care să vă conectați și, uneori, aveți nevoie doar de ghiontul potrivit la momentul potrivit să mergeți în locul potrivit, iar locul potrivit, chiar acum, pentru voi toți, este în interior. Intrați în centrul inimii voastre; simții iubirea care este acolo. Știți că acela sunteți adevăratul voi și vedeți cât de mult puteți simți asta și extindeți-vă în toate colțurile acestui frumos univers al nostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.