marți, 19 martie 2024

Termină cu asta

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Vor fi momente în care s-ar putea să nu reușești să faci sau să spui ceea ce trebuie. Universul vrea să știi că, odată cu actuala energie a trecutului care vine să fie eliberată, eșecurile nu sunt eșecuri ... doar încercări de succes.

 

Gândește-te la vremurile trecute în care poate ai ales o direcție care nu a fost în interesul tău; a fost o presiune internă sau externă din partea altora sau ați rulat un ”program vechi” ca măsură de auto-protejare? Indiferent de circumstanțe, Universul îți va oferi întotdeauna o altă încercare de succes. Cheia oricărui scenariu este ... tu! Să-ți dai vie să-ți recunoști greșelile, să înveți din ele și să mergi mai departe, este unul dintre cele mai mari daruri care ți-au fost oferite. Așa că, dragul meu copil, respiră și mergi înainte. Singurul care ține cu adevărat scorul ești și este momentul să termini cu asta. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala



Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.