miercuri, 20 martie 2024

Eliberați-vă din Iluzie

Saint Germain prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Saint Germain. Vin cu un sentiment de pace pe care-l împărtășesc cu voi și cu care vă înconjur. Vă invit să respirați profund și să vă țineți respirația atâta timp cât simțiți că este confortabil. Apoi vă invit să expirați ... să expirați cu intenție și scop, și să eliberați – o relaxare, o eliberare în interiorul ființei voastre – care vă servește în deschiderea mai deplină a ființei voastre și în conectarea cu voi înșivă. 

Vă invit să practicați asta, știind că cu fiecare expirație pe care o faceți, eliberați numeroase lucruri ... energii, gânduri, răni, emoții ... de care s-ar putea să nu fiți nici măcar conștienți. Poate că nu sunteți conștienți de faptul că vă țineți de ele, dar prin această practică le puteți elibera. 

Am vorbit săptămâna trecută despre decizia intenționată. Și asta este o decizie intenționată – intenția să dați drumul la ceea ce nu vă mai servește, fără să aveți nevoie să știți exact despre ce este vorba. Există, așadar, acel sentiment de încredere; încredere în puterea din ființa voastră, încredere că în ființa voastră există un spațiu care este atot-știutor, care vă poate ghida prin realitatea voastră, care vă poate susține în luarea de decizii intenționate și care vă poate susține să fiți în serviciu vouă înșivă și altora.   

Această tehnică pe care o împărtășesc cu voi vă ajută să vă eliberați de iluzii. Iluziile sunt lucruri de care vă țineți, care nu sunt adevărate, care nu se nasc din adevărul ființei voastre. Sunt multe moduri de descriere a iluziilor. Pot exista iluzii în lumea din jurul vostru, oricum eu, Saint Germain, vorbesc despre ființa voastră și iluziile pe care le creați. 

În multe privințe, atunci când creați o opinie, mai ales dacă nu se naște din cunoașterea voastră interioară, este o iluzie. Când faceți o alegere care nu se naște din cunoașterea voastră interioară, și asta este o iluzie. Când percepeți ceva într-un mod care nu se naște din cunoașterea voastră interioară, asta este, de asemenea, o iluzie și, desigur, când vă percepeți într-un mod care nu se naște din cunoașterea voastră interioară, este tot o iluzie. 

Puteți aduna ceea ce împărtășesc cu voi în acest moment; că adeseori vă țineți strâns de iluzii, lucruri care nu se nasc din sau nu sunt create din cunoașterea voastră interioară. Când începeți să vă uitați la voi, la gândurile, la emoțiile voastre, la felul în care acționați și reacționați în relațiile cu oamenii și cu voi înșivă, veți începe să vă dați seama că sunt mai multe iluzii de care vă țineți. 

Odată cu această realizare, poate veni un șoc, pot veni și judecata și frica – un sentiment că s-ar putea să nu vă conectați niciodată cu propria cunoaștere interioară și să trăiți acea realitate pe Pământ, dar, din nou, este o iluzie pentru că nu acesta este adevărul. Putem recunoaște că această frică să nu vă conectați cu cunoașterea voastră interioară și să nu o aduceți în realitatea voastră, deși este o iluzie, este, în acest moment, și adevărul vostru. 

Dacă ne putem imagina trupul, ființa, gândurile, emoțiile voastre, acestea au fost programate să funcționeze într-un anumit fel. Ați dobândit o parte din această programare, la fel cum au dobândit-o și îngrijitorii voștri, în copilărie. 

Modul în care lucrați, există o anumită programare pe care ați adoptat-o, ceea ce înseamnă că atunci când vă este frică sau când creați o iluzie, este, de fapt, și adevărul vostru din programarea ființei voastre, deci, este ceva esențial. Este ceva ce vă solicită atenția. Diferența este că nu trebuie să vă țineți de el. îl puteți elibera. Nu trebuie să-l țineți în spațiul vostru. 

Înțelegem că întreaga voastră ființă este programată într-un anumit fel și, prin urmare, este nevoie să vă reprogramați întreaga ființă. Modul în care să vă reprogramați întreaga ființă este să vă conectați din ce în ce mai mult cu cunoașterea voastră interioară ... acel spațiu al cunoașterii din ființa voastră ... să o aduceți în corpul/aura/emoțiile/mintea voastră, să-i cereți să vă ghideze și să stați în spațiul propriei cunoașteri interioare. 

Recunoaștem că aceste iluzii create de programarea voastră – cum ar fi frica să nu vă cunoașteți sau trăiți cunoașterea interioară – sunt ca niște pietre de temelie care vă direcționează către cunoașterea voastră interioară. Acestea vă pot deschide cunoașterea interioară și vă pot permite să o experimentați mai deplin. 

Este nevoie să acceptați iluziile pe care le-ați creat; să acceptați că acesta este un aspect esențial al evoluției voastre spirituale și al conectării cu sinele vostru, să recunoașteți iluziile pe care le-ați creat și să stați în spațiul cunoașterii din ființa voastră. 

Un exemplu în acest sens – recunoașteți un gând care simțiți sau credeți că nu s-a născut din cunoașterea voastră interioară, ci s-a născut, de fapt, dintr-o experimentare trecută, o părere a voastră sau a altora sau pe care v-ați oferit-o voi înșivă sau pe care ați oferit-o altora. 

Puteți recunoaște asta ca ceea ce, în acest moment, am putea numi o iluzie esențială. Este esențială pentru că este o piatră de temelie în accesarea cunoașterii voastre interioare. 

Apoi vă puteți spune: Pe măsură ce intru în cunoașterea mea interioară, pe măsură ce mă conectez sau stau în cunoașterea mea interioară, sunt dispusă să eliberez această iluzie și o fac acum. 

Apoi, aduceți-vă atenția asupra unui spațiu din ființa voastră. S-ar putea să nu știți unde este acel spațiu. Puteți cere pur și simplu să fiți ghidați către acel spațiu al cunoașterii interioare din voi sau poate vreți să stați în inima voastră – într-un spațiu al iubirii sau poate vă veți chema sufletul să fie prezent sau prezența voastră a Creatorului, orice vi se pare potrivit pentru voi. 

Stați și respirați în acel spațiu al cunoașterii. Poate vreți să afirmați, EU SUNT cunoașterea mea interioară. EU SUNT cunoașterea mea interioară – ”EU SUNT” însemnând Creatorul. Creatorul este cunoașterea mea interioară. 

Vă puteți întreba, ce este adevărul? Ce adevăr trebuie să apară? Ce acțiuni trebuie întreprinse? Stați cu asta. Nu există nici o presiune. Nu este ca și cum ar trebui să obțineți ceva. Puteți pur și simplu sta în cunoașterea voastră interioară și asta este tot ceea ce este nevoie. 

Pe măsură ce faceți asta, veți descoperi că cunoașterea voastră interioară vă vorbește mai des; vă ghidează, vă inspiră sau vă influențează sentimentele. Asta vă va permite să fiți mai deschiși, mai conectați și mai capabili să curgeți cu cunoașterea voastră interioară. 

Cu atât de multe schimbări care au loc pe Pământ și în interiorul fiecărei ființe, conectarea cu propria cunoaștere interioară este esențială. În esență, mintea nu poate face față volumului schimbărilor, chiar dacă nu sunteți conștienți de schimbările care au loc. În multe privințe, mintea nu poate lua decizii născute din trecut, deoarece acestea nu vor funcționa în energiile actuale ale ascensiunii. 

În multe privințe, doar sufletul/prezența Creatorului/cunoașterea voastră interioară pot proiecta creații, decizii, alegeri, chiar și opinii în realitatea voastră și acestea pot fi complet diferite de ceea ce mintea voastră dorește și, totuși, au în ele această natură strălucitoare sau căldură, confort sau inspirație care vă ajută să știți că faceți ceea ce este ghidat din interior. 

Multe suflete doresc să se conecteze, la nivel de suflet, în realitatea fizică. Acest proces despre care v-am vorbit, vă va susține pe voi și pe alții în împlinirea acelei nevoi a sufletului vostru/esenței voastre Creator/cunoașterii voastre interioare ... orice etichetă doriți să-i puneți. Acea conectare cu sinele, în special, și cu ceilalți, dintr-o stare mai pură, este ceva care vă va alimenta și hrăni cu adevărat ființa, în multe moduri care sunt dincolo de imaginația sau mintea voastră. 

Iubirea mea este veșnic cu voi. Vă mulțumesc.

 

Eu sunt Saint Germain.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.