duminică, 3 martie 2024

Ieșiri și puterea intenției

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt lucruri de spus. 

Aceste lucruri înconjoară și privesc rămășițele de control și putere care mai operează încă pe planeta Pământ. Adevărul este că cei corupți au fost învinși. Ceea la ce sunteți martori acum este jocul ieșirii lor. O parte din acordurile negociate pentru acest moment include anumite personalități care își mențin o "imagine" inventată de oameni și, astfel, ies în ceea ce poate părea a fi metoda obișnuită, adică moartea. Fără scandaluri, fără "dezvăluiri" publice despre scopul, acțiunile sau identitățile lor. Aceste lucruri au fost aranjate. 

Nu se întâmplă așa pentru managerii de nivel intermediar, ci pentru cei care iau deciziile deasupra acelui nivel. 

Sunt ieșiri care sunt planificate să aibă loc înainte ca vreo dezvăluire majoră sau "ieșire" să aibă loc. Această cea mai recentă ieșire* este una dintre ultimele, totuși. Vă apropiați cu repeziciune de un moment în care nu va mai fi ascundere sau simulare. "Conducătorii" de aici de pe Pământ vor fi cunoștințe comune (ei vor fi ieșit) și  slujitorii lor la fel. Aceste figuri de nivel inferior, dar mai publice, vor fi văzute și vor fi făcute responsabile pentru rolul lor în preluarea controlului asupra Pământului. Cea mai mare parte din ceea la ce urmează să fiți martori în acel moment, se va fi întâmplat deja. Acesta este motivul pentru care unii v-au spus că "vă uitați la un spectacol". 

Când Adevărul devine cunoscut publicului, iar marionetele dispar, ceea ce va rămâne va fi un gol imens. Acest spațiu va trebui să fie luat în considerare și umplut cu sisteme și/sau persoane care trăiesc în frecvența Iubirii. 

Această frecvență este cea care instigă întreaga tulburare de pe planeta voastră. Practic, toate politicile voastre sociale au fost create cu un motiv ascuns. Într-un fel sau altul, acestea au contribuit la continuarea sclaviei și captivității omului pe Pământ. Aceeași observație poate fi făcută și în cazul oamenilor care orchestrează aceste politici și programe. 

Dacă aceste acțiuni au fost întreprinse cu sau fără conștientizare contează puțin în ceea ce privește efectul lor general. Intențiile programelor, politicilor și instituțiilor au perpetuat controlul continuu, supunerea, sclavia prin datorie și bolile. Acest lucru este valabil în toate domeniile. De la medical la militar, de la forțele de ordine la educație, de la guvernare la comerț; scopul a fost același. Astfel, ajungeți să aveți o societate de sclavi strâns funcțională, autocontrolată. 

A durat ani de zile să ajungă la stadiul actual, cu tactici evidente și flagrante. Totuși, intenția a fost întotdeauna acolo, fără ca voi să știți. 

Asta este o lecție despre puterea intenției și a credinței. Aplicarea consecventă a unei idei va conduce în cele din urmă la împlinirea ei. Acest lucru este valabil, indiferent de câte obstacole apar. Este lege. Nu poate fi altfel. 

Ceea ce controlorii aveau și restul omenirii nu, era o credință fermă în dreptul lor de proprietate și putere asupra rasei umane de pe Pământ. În acest sens, ei nu s-au clintit. 

Oamenii de pe Pământ, în mare parte inconștienți, au fost lăsați să reacționeze la aceste legături tot mai strânse de control. Pe măsură ce făceau acest lucru, s-au folosit metode noi și mai stricte pentru a impune conformitatea. Toate acestea făceau parte din plan. 

Există doar un avertisment la acest plan. Acesta este Unitatea. Controlorii au știut întotdeauna că erau depășiți numeric. 

Nu este întâmplător că eforturile de control/mass media au devenit cu mult mai mari decât viața. Toate acestea au rolul să vă capteze atenția, să vă oprească dezvoltarea conștientizării de sine și să vă aducă înapoi sub controlul lor – controlul prin intermediul purtătorilor lor de cuvânt și al metodelor lor. 

Mare parte din aceasta este disimulată sub forma "facerii lucrurilor corecte" și sunt menite să apeleze la simțul vostru al onestității și onoarei. Învățăturile religioase joacă, de asemenea, un rol aici. 

Înțelegeți că nu există nimic ce acești controlori n-ar face. Acest lucru va ajuta la ușurarea șocului descoperirii a ceea ce au făcut. Totul în spatele vostru. Totul sub masca autorității prin intermediul fricii. Frica este cea care crează supunerea. Nimic altceva nu o face. Frica este cea care a ținut omenirea în întuneric atât de mult timp. Frica este cel mai eficient lanț invizibil care există. 

Ce se întâmplă acum este că unele dintre aceste frici sunt resimțite de cei care au deținut întotdeauna puterea și controlul. Ei văd dezvăluirea și nu știu ce înseamnă pentru ei. Nu se poate prezice ce va face o ființă capturată/speriată. Acesta este cazul vostru acum. De aceea atât de multe scenarii sunt imprevizibile și par a fi blocate. 

Dacă vă puteți ajusta atitudinea înspre răbdare, vă va ajuta. Asta nu înseamnă să nu faceți nimic. Fiecare gând, cuvânt și acțiune crează mișcare și vă apropie mai mult de intenția voastră. Amintiți-vă cât de puternică este intenția, în ciuda obstacolelor. Este forța motrice a creației. 

Voi sunteți Maeștri. Aveți experiență în cele mai puternice metode creatoare. Acesta este motivul pentru care sunteți adunați acum. Sunteți aici să ajutați la eliberarea și întemeierea unui nou Pământ. 

Acest gen de lucruri este specialitatea voastră. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot. 

Mulțumesc. 

 

*Jacob Rothschild


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Matt Meisenheimer Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.