duminică, 10 martie 2024

Veți obține rezultate enorme făcând acest lucru

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne ridicăm nivelul de conștiință, împreună cu voi toți aflați acolo jos, pe Pământ. Ne bucurăm atât de mult de sentimentul expansiunii și vă încurajăm pe toți să vă vedeți ascensiunea mai degrabă ca pe o expansiune a conștiinței, decât ca pe un plan de relocare. Știm că una dintre atracțiile majore ale ascensiunii este că poți lăsa în urmă tot ce este întunecat sau distructiv într-un fel. Dar, într-adevăr, pe măsură ce vă extindeți conștiința ca să includeți tot ceea ce este negativ și nedorit, și îl vedeți ca făcând parte din voi, deveniți mai mult din Sursă. 

Sursa nu este obiceiul de a mătura lucrurile sub covor sau de a le lăsa să se ocupe altcineva de ele. Sursa este implicată în afacerea iubirii necondiționate, răspândind mai multă lumină, oferind mai multă compasiune și mai multă iertare. Aceia dintre voi care sunteți cu adevărat treziți veți vedea tot ceea ce este în lumea voastră chiar acum ca fiind locul perfect din care să creați ceva nou, ceva mai bun. Dar voi puteți crea cu tot ceea ce vă stă în față, precum și să vă folosiți de asta ca să vă inspire. Înțelegeți ceea ce noi spunem, în mod clar, aici. Vă extindeți conștiința astfel încât să înțelegeți pe deplin și complet că voi sunteți totul. 

Nu vă ridicați conștiința până în punctul în care nu mai vedeți mizeria pe care omenirea a creat-o, războaiele care sunt în desfășurare, rasismul, frica, tot ce este acolo chiar acum și care reprezintă un nivel scăzut de conștiință. Dacă este acolo, este acolo cu un scop, și întotdeauna acel scop este să vă servească. Modul în care ceva are potențialul să vă servească este că vă puteți uita la acel ceva și să vă întrebați ”Ce legătură are asta cu ceva la ce opun rezistență?” Așadar, trebuie să vă întrebați dacă există vreo judecată în voi, dacă în voi există rezistență sau resentimente și apoi trebuie să vă întrebați ”Care este primul meu pas în acceptarea acestei persoane, grup sau situații așa cum este?” Apoi trebuie să faceți acel pas și acel pas este pasul către expansiunea conștiinței voastre. 

Expansiunea conștiinței voastre este același lucru cu evoluția conștiinței voastre, lucru pe care-l faceți mai conștient ca Colectiv Trezit. Faceți în mod deliberat pașii către Sursă, către un plan mai înalt dimensional al conștiinței, în loc să fiți împinși într-acolo de o explozie/fulgerare solară sau de către e.t. care vă încurajează puternic să mergeți în acea direcție. Așadar, ceea ce puteți face ca individ este să faceți acele evaluări corecte cu privire la tot ceea ce face parte din lumea voastră și să conduceți prin exemplu, iar pe alții îi puteți învăța cum să facă asta. 

Ceea ce nu sunteți acolo să faceți, este să fugiți de realitate și să-i învățați pe alții cum să facă asta împreună cu voi, pentru că Sursa este atot-cuprinzătoare. Sursa este totul, iar voi sunteți acolo să vă experimentați ca iubire necondiționată, ceea ce înseamnă că vă păstrați sentimentul de sine ca iubire în fața a tot ceea ce apare drept altceva decât iubire în fiecare moment. Dar, un maestru adevărat recunoaște iubirea care există în fiecare persoană, în fiecare situație și în fiecare moment și își menține atenția asupra ei și continuă să o simtă pentru că este sentimentul care îi dă maestrului cea mai mare expansiune. Noi am ajuns să știm asta prin experimentare, și continuăm să ne expansionăm, și la fel faceți și voi. Iar atunci când o faceți în mod deliberat, prin intenție, obțineți rezultate enorme.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.