luni, 25 martie 2024

Toate viețile voastre sunt predeterminate?

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Știm că există multă confuzie acolo pe planeta Pământ cu privire la o mulțime de subiecte. Ați înotat într-o mare de confuzie ceva vreme ca conștiință colectivă și este momentul să aveți o înțelegere mai clară cu privire la viețile voastre și ce înseamnă ele. Este momentul să vă devină mai clar cum să navigați prin viețile voastre. Mulți vă întrebați ce căutați voi acolo și ce ar trebui să faceți în timp ce sunteți acolo și vrem să vă asigurăm că aveți liber arbitru și că vă aflați acolo la alegerea voastră. De asemenea, vrem să știți că puteți alege cum vor fi viețile voastre după ce sosiți. 

Trăiți o parte din ceea ce au fost viețile voastre până ajungeți în punctul vostru de trezire. Odată ce vă treziți, aruncați cătușele a ceea ce a fost viața voastră când ați pășit în ea. Vă puteți uita, desigur, la o viață ca existentă deja înainte să vă întrupați în trupul în care v-ați întrupat. Evident ați avut părinți cu un statut socioeconomic și locuri de muncă. Ați avut un loc în care ați locuit, vecini, oameni care era probabil să devină prietenii și învățătorii voștri. Ați pornit pe calea voastră având unele puncte forte și altele la care simțeați că nu sunteți atât de buni, dar apoi, la un moment dat în viața voastră, în mod evident v-ați trezit.   

Iar acum, trebuie să vă dați seama că nu sunteți acolo doar să trăiți un set de circumstanțe predeterminate. Sunteți creatori și sunteți acolo să creați experimentarea sinelui și a vieții pe care doriți să o creați. Acum da, vă treziți și sunteți încă încărcați cu credințele, experiențele, traumele, emoțiile blocate și așa mai departe, pe care le-ați avut înainte de acea trezire. Prin urmare, ați început procesul de înlăturare care, în cele din urmă, v-ar dezvălui cine și ce sunteți cu adevărat ca ființă a iubirii necondiționate. Iar acum, că știți că sunteți o Ființă Sursă de Energie și că nu sunteți alcătuiți din nimic altceva decât din iubire, puteți alege ceea ce experimentați. 

Puteți sări în linia temporală pe care vreți să fiți și să vă trăiți scopul să fiți treziți și să ascensionați în această viață. Veți ajuta și alți oameni pe parcurs. Este inevitabil, dar ajutorul pe care îl oferiți va veni dintr-un loc al bucuriei. Va veni din faptul că faceți ceea ce vă doriți cel mai mult să faceți și nu va veni pentru că vă simțiți obligați să faceți ceva ca să fiți o persoană bună conform standardelor altora sau ale voastre înșivă. Prin urmare, puteți avea încredere că urmând calea bucuriei și sărind în linia temporală pe care o doriți, vi se vor oferi și oportunități să le fiți de mare ajutor și altora. 

Le veți fi de mare ajutor altora atunci când sunteți în vibrația bucuriei. Puteți face mult mai multe pentru ei din acea stare decât dintr-o stare de vinovăție și obligație. Nu faceți nici un bine nimănui încercând să fiți o persoană bună și făcând ceea ce credeți că ar trebui să faceți ca să vă îndepliniți acel obiectiv pe care îl aveți să fiți o persoană bună. 

Auziți deseori aceste expresii și, uneori, vi se par foarte banale, dar oricum vi le vom spune. Urmați-vă inima. Urmați-vă bucuria. Urmați-vă simțirile. Ascultați-vă ghidarea interioară și faceți ceea ce vă place și vă promitem că veți face mult mai multe pentru omenire urmând aceste învățături simple pentru că veți opera dintr-o vibrație mai înaltă și veți oferi un exemplu atât de bun celorlalți cum pot trăi în acea vibrație a bucuriei, păcii, iubirii, libertății și creativității. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.           


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.