miercuri, 13 martie 2024

Cum să treceți peste tot ceea ce este negativ pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Atunci când vine vorba de omenire și evoluția voastră spirituală căutăm întotdeauna aspectele pozitive, ceea ce ne dă voie să fim o forță pozitivă în viețile voastre. Dacă ar fi să punem lumina reflectoarelor asupra a ceea ce este negativ și se întâmplă acolo pe Pământ, doar v-am trage în jos vibrațional și energetic. V-am face să vă concentrați asupra negativului din viețile voastre și ați începe să vedeți drept negative lucruri care nu au fost așa. Cu alte cuvinte, oamenii care sunt treziți spiritual au minți foarte deschise, iar atunci când mintea voastră este deschisă, puteți lăsa multe să intre. O parte din ceea ce lăsați să intre va fi foarte bun, foarte împuternicitor, foarte afirmator de viață, iar o parte din ceea ce lăsați să intre vă va conduce pe o cale pe care nu vreți să coborâți. 

Prin urmare, rămânem concentrați pe pozitiv și vă sugerăm să faceți și voi același lucru. Căutați lucrurile care merg bine în viața voastră și în lumea din afara voastră și dați drumul gândurilor bazate pe frică, grijilor cu privire la lucruri care s-ar putea să nu se întâmple niciodată și chiar îngrijorărilor, pentru că nu vă servesc. Minților voastre le place să aibă probleme de rezolvat, iar ego-urilor voastre le place să aibă dușmani împotriva cărora să lupte, dar dacă continuați să lucrați ca ego-uri orientate spre minte, nu vă veți ridica nivelul conștiinței și nu veți deveni cu ușurință și fără efort sinele vostru mai înalt. Va fi un proces dureros pentru că de-a lungul drumului vostru doar agățați mai multe care vă ecranează adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie, ca creatori, ca iubire. 

Ceea pe ce vă concentrați, este ceea ce deveniți. Cu ceea la ce opuneți rezistență, vă armonizați vibrația. Nu o învingeți; nu sunteți acolo ca să învingeți ceva. Știm că pentru mulți oameni este greu să audă acest lucru, pentru că odată ce deveniți conștienți de ceva groaznic care se întâmplă acolo pe Pământ, cum puteți să-i întoarceți spatele și să pretindeți că nu există? Ei bine, nu trebuie să faceți asta. Puteți trimite iubire; puteți oferi vindecare; puteți avea compasiune pentru toți cei implicați. Puteți fi lumina care sunteți și pe care sunteți meniți să o străluciți asupra Pământului și a tuturor celor aflați acolo. 

Când vă aliniați cu ființe din dimensiuni mai înalte care vă oferă o vibrație mai înaltă, așa cum suntem noi, puteți experimenta cum este să vă aliniați cu acele energii, iar apoi aveți de ales. Faceți alegeri toată ziua în fiecare zi. Alegeți nu numai ce mâncați și ce purtați, ci și cum gândiți și cum vibrați. Acestea devin alegeri mai conștiente atunci când vă treziți, iar aceia dintre voi care sunteți treziți trebuie să înțelegeți că aveți capacitatea să alegeți și să alegeți în mod conștient. Aveți capacitatea să vă concentrați asupra pozitivului, nu pentru că negați existența negativului, ci pentru că pozitivul este ceea ce alegeți pentru voi și pentru ceilalți. 

Amintiți-vă că celor care experimentează ceva negativ li se oferă tuturor o oportunitate să crească spiritual din asta și sperăm că acest lucru vă poate ajuta să faceți pace cu tot ceea ce este în lumea voastră astăzi și care este în mod inerent negativ. Vrem să vă simțiți sentimentele, indiferent dacă sunt emoții pozitive sau emoții negative, dar nu trebuie să lăsați emoțiile negative să vă consume. Le puteți vedea ca pe o experiență de moment, una care va trece repede dacă îi dați voie. 

Odată ce mintea se implică, perpetuați emoția negativă adăugându-i o poveste, adăugând un inamic, cineva care trebuie dat la o parte și/sau învins. Nu mai faceți asta, pur și simplu simțiți emoția și veți trece peste ea. Iar când o faceți, emoțiile pozitive vă sunt mai disponibile ca oricând, pentru că nu sunteți blocați. Atunci când sunteți în curgere și neblocați, sunteți în curgere cu toate forțele pozitive care ne împing pe toți în tărâmurile mai înalt vibraționale.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.