duminică, 17 martie 2024

Trebuie să știți acest lucru și să-l aplicați la orice

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Trezim în voi anumite experiențe pe care le-ați avut în alte părți ale galaxiei, datorită vibrației la care operăm și datorită energiilor pe care vi le trimitem tuturor. ADN-ul vostru este, de asemenea, activat de aceste transmisii și vă apropiați mai mult de sinele vostru mai înalt. Nu vrem să ne asumăm prea multe merite pentru toate aceste lucruri, dar vrem să recunoașteți că ceea la ce vă expuneți, în termeni de energie, vibrații și informații, contează. 

Vreți să fiți foarte selectivi în ceea ce privește energiile cărora le acordați atenție și vreți să vă întrebați dacă vă simțiți bine după ce le-ați acordat atenția voastră acelor energii sau nu vă simțiți chiar atât de bine. Acestea trebuie să fie criteriile după care decideți dacă să acordați atenție la ceva. Sunt o mulțime de informații care sunt foarte trei dimensionale în orientarea și frecvența lor. Orice vă spune că asta sau aia trebuie învins este ceea ce îi face pe oameni să se concentreze în continuare pe violență, agresiune și vă ține implicați în războaie. 

Orice furie pe care o simțiți și orice rezistență pe care o aveți față de ceilalți, indiferent de grupul din care fac parte, contribuie la crearea realității lumii voastre. Dacă vedeți violență, ură, războaie și bombe aruncate în jurul vostru, atunci să știți că sunt unele lucruri active în voi și pe care nu le vreți active. Vă spunem asta pentru că vedem cum în continuare unii distribuie informații cu privire la ceea de ce trebuie să vă temeți, la ce să vă împotriviți sau cel puțin să știți că există și că trebuie învins în vreun fel. 

Vorbim acum despre fiecare aspect al vieții voastre, despre orice la ce v-ați putea împotrivi; indiferent de cât de neînsemnat vi se pare, este ceva ce trebuie să acceptați. Din nou, observați cum vă simțiți atunci când cineva vă vorbește despre cei întunecați și ce fac ei din umbră și ce se va întâmpla ca urmare a acestui fapt. Chiar dacă vă spun că va apărea cineva pe un cal alb care va salva omenirea, tot dez-împuternicitor este pentru voi ca individ. 

Așa că, fiți atenți cum vă simțiți atunci când primiți acele informații care au legătură mai degrabă cu separarea decât cu integrarea. Voi vă integrați cu iubirea, cu iertarea, cu acceptarea și cu compasiunea. Voi ajutați omenirea oferind vindecare și dacă vă simțiți provocați de unele dintre acele informații care trec prin conștiința voastră, știți că aveți de vindecat ceva în voi înșivă. Sunt o mulțime de lucruri pe care toți oamenii le vindecă încă chiar acum, motiv pentru care sunteți încă acolo unde sunteți acum. Oricât de mult doriți să ajungeți în dimensiunea a cincea și să o faceți odată pentru totdeauna, trebuie să admiteți că încă mai aveți în voi energii care vă împiedică să faceți acest pas final. 

Întunericul și lumina există în fiecare dintre noi, iar dacă ne concentrăm pe învingerea întunericului de acolo, atunci ne concentrăm pe învingerea întunericului din noi înșine și nu suntem întregi și compleți fără acel aspect al nostru. Așa că, vă invităm din nou să acordați atenție modului în care simțiți totul în voi înșivă și care este reacția voastră la informații, pentru că voi sunteți cei care trebuie să determinați la ce acordați atenție. Sunteți singurii care puteți lua această decizie pentru voi înșivă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.