vineri, 1 martie 2024

Nu sunteți pe deplin informați până nu faceți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Sărbătorim fiecare moment al existenței noastre, la fel cum sărbătorim fiecare moment al existenței voastre, pentru că simțim cu sinceritate că existența merită sărbătorită. Existați, prin urmare, ajungeți să simțiți iubire, conectare, bucurie, entuziasm, abundență, încredere si multe altele. Trebuie să trăiți în acel tărâm fizic ca să simțiți acele sentimente exact așa cum le simțiți. Într-adevăr sunteți acolo să explorați și să experimentați și când vă dați voie să experimentați totul și apoi, ca rezultat al acelor experimentări lăsați toate emoțiile să apară în voi, îndepliniți o misiune. Puteți apoi, desigur, să-i ajutați pe alții, dar îi puteți ajuta pe alții doar atunci când sunteți pe deplin informați și nu sunteți pe deplin informați dacă nu vă lăsați toate emoțiile să iasă la suprafață și să le simțiți. 

Puteți răspândi informații pe care ați ajuns să le cunoașteți, sau credeți, că sunt adevărate și puteți hrăni pe cineva la nivelul minții sale, dar sunteți cu toții acolo ca să treceți mult dincolo de nivelul minții. Sunteți acolo să vă expansionați din inimă și să vă folosiți mintea să vă concentrați în acea direcție. Dacă ați simțit doar jumătate din emoțiile pe care trebuia să le simțiți în această viață, s-ar putea să credeți că aveți multe de oferit omenirii. Și cu siguranță toată lumea are, indiferent unde se află în călătoria lor. Dar dacă vreți să ajutați oamenii într-un mod eficient și de lungă durată, veți începe prin a vă ajuta pe voi înșivă. Vă veți ajuta să vă deblocați centrul emoțional și curgerea tuturor emoțiilor simțindu-le pe cele care sunt cel mai provocator de simțit pentru voi. 

Puteți să vă alocați timp pe parcursul zilei să faceți asta pentru că vreți ca acele porți să se deschidă; vreți să curgă cât mai multă iubire, bucurie și pace posibil către voi și prin voi, iar ele nu pot curge atunci când tristețea, furia și frica blochează conducta, ca să spunem așa. Dacă chiar vreți să fiți în serviciul altora și să ajutați omenirea să ascensioneze, trebuie să începeți chiar cu elementele de bază. Trebuie să începeți cu ceea ce toată lumea știa intuitiv când a venit în această viață. Toată lumea știa că atunci când erau triști, aveau nevoie să plângă. Când erau furioși, trebuiau să o lase să iasă, iar când le era frică, trebuiau să caute mângâiere și să lase acea frică să treacă prin ei. 

Dar, ceva de-a lungul drumului a devenit responsabil pentru tendința majorității indivizilor să nu dea voie acelor emoții negative să curgă. Și acele emoții se blochează, iar asta duce la dependențe de tot felul. De asemenea, face ca oamenii să nu fie pe deplin capabili să acceseze iubirea care ei sunt și aveți oameni care întreprind o grămadă de acțiuni să compenseze acele sentimente care nici măcar nu știu că sunt prinse în interiorul lor, creându-și realitatea cu acele vibrații. 

Aici intrați voi ca lucrătorul iluminat care sunteți. Intrați să-i ajutați să învețe să mediteze, să respire, să facă yoga, să intre în contact cu copilul lor interior și atât de multe alte aspecte ale vieții spirituale pe care ați ajuns să le cunoașteți. Și, în cele din urmă, indiferent ce faceți cu o persoană, o ajutați să deblocheze acele emoții negative blocate. Îi ajutați să se vindece, astfel încât și ei să poată simți iubirea care sunt și să iasă în lume și să fie cine este nevoie să fie pentru omenire. Când cineva lasă să se deschidă porțile emoțiilor din interiorul său, merită sărbătorit și asta. De fiecare dată organizăm o mică petrecere când știm că acest lucru se întâmplă cu orice ființă din acest gigant Univers al nostru. Alăturați-vă nouă în sărbătorire, alăturați-vă nouă în curgere.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.