marți, 5 martie 2024

Tărâmul posibilităților infinite și voi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Observăm modurile în care vă mișcați cu toții prin viața voastră, adunând experiențe, amintiri, energii, gânduri și, în cele din urmă, credințe. Tindeți să vă formați credințele pe baza experimentărilor voastre și este ceva foarte puternic în legătură cu propria experimentare. Cu alte cuvinte, am prefera să credeți mai degrabă în propria experimentare decât în ceea ce vă spune de cele mai multe ori altcineva.  

Trebuie să aveți încredere în propriile sentimente. Trebuie să vedeți dacă ceva rezonează sau nu cu voi și nu trebuie să luați de bun cuvântul altcuiva în legătură cu acel ceva doar pentru că spune că realitatea sa este realitatea ”reală”. Există mai multe realități, mai multe linii temporale, există chiar mai multe trecuturi din poziția în care vă aflați chiar acum în prezent. Astfel, deși doriți să aveți încredere în propria experimentare dincolo de ceea ce vă spune altcineva că este adevărat, nu doriți, totodată, să vă limitați din cauza experimentărilor voastre. 

Cu alte cuvinte, dacă ați făcut ceva de mai multe ori și nu ați obținut rezultatul dorit, asta nu înseamnă că sunteți ineficienți sau că faceți ceva greșit. Poate nu este momentul potrivit sau poate sunteți meniți să creșteți prin această experiență de eșec, după definiția voastră. Poate că deveniți mai pricepuți la ceva de fiecare dată când o faceți, așa că, repetarea vă servește. Dar ceea ce nu vreți să faceți este să dezvoltați o credință care spune că ”Asta este o situație fără speranță; nu pot face nimic în privința asta.” 

Vreți să dați drumul acelor tipuri de credințe pe care le puteți dezvolta prin propria experimentare și vreți, de asemenea, să recunoașteți că atunci când altcineva a avut o experiență, a creat acea experimentare pentru sine însuși. Nu înseamnă că experimentarea este pentru toată lumea. Așa că, atunci când auziți o poveste despre cum cineva a făcut cancer sau cum cineva a făcut un accident de mașină îngrozitor, nu trebuie să credeți că vi se va întâmpla și vouă. Le trimiteți iubire, vindecare, compasiune acelor oameni implicați în respectiva situație și recunoașteți că ceea ce tocmai ați auzit este o alegere, dar nu o alegere pe care trebuie să o faceți pentru voi înșivă. 

Acum, alteori, veți auzi despre ceva care i s-a întâmplat cuiva și veți vrea să folosiți asta ca pe o modalitate să vă arătați vouă înșivă ce este posibil. Cu alte cuvinte ”Dacă ei o pot face, atunci o pot face și eu.”; ”Dacă acea persoană se poate pensiona la 40 de ani, atunci o pot face și eu.”; ”Dacă acea persoană poate avea o experiență minunată întâlnind e.t. și mergând pe o navă, atunci pot și eu.”; ”Dacă acea persoană poate canaliza, atunci pot și eu.” 

Acestea sunt lucrurile pe care doriți să vi le spuneți atunci când vedeți că altcineva are o experiență pe care doriți să o aveți. Vreți să recunoașteți că acele experiențe există în tărâmul posibilităților infinite și alegeți din acel tărâm pentru voi înșivă ceea ce doriți să experimentați în continuare. Așa că sperăm că, atunci când auziți despre marele succes al altcuiva vă dați seama că dați peste acea informație ca apoi să credeți că este posibil să aveți și voi acel mare succes. 

Navigați prin acest tărâm infinit. Navigați prin toate posibilitățile. Voi puteți decide ce este adevărat pentru voi, ce este real pentru voi și ceea ce vreți să experimentați și decideți asta prin concentrarea voastră, decideți prin intenția voastră. Decideți pur și simplu prin faptul că doriți să aveți acea experiență. Această dorință apare cu un motiv. Apare ca să vă facă să vă îndreptați atenția în acea direcție, și întotdeauna o puteți face, indiferent de cât de îndepărtat vă pare ceva față de unde vă aflați în realitatea voastră actuală. 

Toate realitățile sunt reale și toate sunt accesibile celor care sunt dispuși să facă un salt de credință și cred că realitatea pe care o doresc este, de fapt, o posibilitate pentru ei. Vă vom încuraja în mod constant să credeți în voi înșivă și în abilitățile voastre.

 

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.