miercuri, 6 martie 2024

Cum să dizolvați deconectarea

Saint Germain prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Saint Germain. Vin cu iubire și binecuvântări, bucurie și pace să fiu cu voi în acest moment. Vă aduc tot ceea ce Eu Sunt, magia, misterul și perspective minunate din Universul Creatorului. Vă dăruiesc toate acestea ca să vă puteți aminti, în propria ființă, adevărul care sunteți, magia pe care o puteți aduce lumii, misterul pe care îl puteți dezvălui și descoperi și aducerea aminte care este adevărul vostru. 

Astăzi vreau să vorbesc despre deconectare. Când ne gândim la deconectare, ne gândim la o lipsă de conectare. S-ar putea să vă întrebați de ce este nevoie să dizolvați o lipsă de conectare. 

În acest moment, vă invit să vă gândiți la cineva de care vă simțiți deconectați. Poate înainte v-ați simțit conectați cu acea persoană, dar acum, dintr-un motiv sau altul, vă simțiți deconectați. De asemenea, s-ar putea să vreți să vă gândiți la o persoană pe care o vedeți sau pe care o cunoașteți în viața de zi cu zi și v-ați dori să existe o conectare, totuși se simte ca o lipsă de conectare. 

Chiar dacă există o lipsă de conectare, fie că înainte a existat sau nu o conectare, este important să vă dați seama că până și o lipsă de conectare este un schimb de energie. Așa că, începeți să vă dați seama că dacă o deconectare este un schimb de energie, atunci, în realitatea voastră actuală, sunt numeroase schimburi de energie care nu vă servesc. 

Deconectarea este un schimb de energie, dar este un schimb de energie oarecum impropriu. Se simte ca și cum poate dați și nu primiți sau dați și se întoarce înapoi la voi sau poate că nici măcar nu dați. Vă simțiți atât de deconectați încât ați pierdut acea conectare cu voi înșivă, în acel moment sau cu acea persoană. Acesta este un aspect important; să recunoașteți dacă dați energie sau dacă vă deconectați, de fapt, de voi înșivă în timp ce fie încercați, fie nu încercați, să vă conectați cu altcineva. 

Când vorbim despre dizolvarea deconectării, vorbim, de fapt, despre această deconectare de sine în timp ce încercăm să ne conectăm cu ceilalți. Este ceva ce se întâmplă des și poate apărea chiar în relația voastră cu Creatorul.   

Poate ați încercat să manifestați ceva și nu s-a manifestat. Poate ați cerut ajutor de la Creator și nu v-a fost acordat niciun ajutor. V-ați pus speranța și v-ați extins energia către Creator și simțiți sau vedeți că nu există niciun răspuns și, astfel, creați un schimb de deconectare. Acest schimb de deconectare este o deconectare de sine. Aproape pierdeți conectarea cu o parte din voi ca și cum ați alunga sau ați ascunde o parte din voi înșivă. 

Dizolvarea deconectării înseamnă că vă aduceți înapoi – îi urați bun venit – acea parte din voi în ființa voastră. O recunoașteți, o iubiți și o conștientizați. Procedând astfel, schimbați conectarea nu numai cu voi înșivă, ci și cu celălalt, fie că este unul singur sau mai mulți. 

S-ar putea să observați că sunt mai deschiși și mai primitori cu voi, chiar dacă în trecut nu au fost, deoarece, pe măsură ce vă schimbați și vă schimbați propria deconectare în interior, creați un nou val de energie care se extinde înspre ei și le va afecta și transforma și lor ființa. 

Eu, Saint Germain, vorbesc despre deconectarea de oameni sau o situație care v-ar plăcea ... sau cu care v-ar fi de folos ... să fiți conectați. Sunt unele conectări care nu vă servesc și este potrivit să le dizolvați dacă este nevoie. 

Aș dori mai întâi să împărtășesc cu voi o practică care poate fi folosită să creeze conectare indiferent dacă doriți ca acele ființe cu care vă conectați să fie sau nu din realitatea voastră. Este mai mult o conectare de vindecare care vă dă voie să fiți serviți, susținuți și iubiți. Apoi puteți alege dacă doriți să vă implicați fizic cu acea persoană, ființă sau cu acea situație. 

Când este stabilită o conectare ... chiar dacă este o deconectare ... când vă loviți de cineva și poate vă certați sau nu vă vedeți față în față, are loc o deconectare – este făcută o conectare despre care ați putea spune că nu este armonioasă. 

Aceste conectări vin din ființa voastră interioară; pot veni prin mintea voastră ca conectări mentale, pot veni ca conectări emoționale, pot veni ca conectări din chakre. Sunt atât de multe părți ale ființei voastre din care pot fi create conectări. Problema este, uneori, că o conectare a fost creată din partea greșită sau nepotrivită a ființei voastre și vă drenează sau nu vă servește. 

Imaginați-vă acea persoană cu care ați fost poate conectați, dar nu mai sunteți sau v-ați dori să fiți conectați. În timp ce vă gândiți la acea persoană, dați-vă voie să vă aduceți atenția înapoi în ființa voastră și să conștientizați ce simțiți în legătură cu această conectare. Într-o anumită măsură, nu contează ce simțiți în legătură cu conectarea sau ce vă spuneți în mintea voastră despre acea conectare, pur și simplu conștientizați că orice experimentați în legătură cu acea conectare, este conectarea care a fost făcută. Asta este energia care curge între voi precum și energia pe care cealaltă persoană o adaugă. 

Imaginați-vă că conectarea voastră cu această persoană este asemănătoare cu multe, multe șuvițe de lumină. Pot fi de culori diferite. Pot fi groase, pot fi subțiri. Pot fi firave, pot fi puternice. Pot veni din zona capului, pot veni din altă zonă sau de peste tot din corpul vostru. 

Apoi, imaginați-vă/simțiți/conștientizați că în Chakra Inimii voastre există această cascadă – o cascadă blândă de lumină – și această lumină curge din sufletul vostru. Este ca un balsam vindecător. Imaginați-vă/simțiți/conștientizați că spălați toate acele șuvițe de lumină de conectare sau deconectare cu această energie de balsam vindecător a sufletului. 

Puteți doar conștientiza sau menține intenția sau s-ar putea să o vizualizați. Pe măsură ce creați balsamul care curge prin aceste conectări, acesta va influența și cealaltă persoană. Nu decideți neapărat cum vreți să fie conectarea, pur și simplu permiteți ... prin acest balsam vindecător din sufletul vostru ... îi dați voie sufletului vostru să creeze conectarea care vă servește. 

Acesta ar putea fi că unele corzi sunt dizolvate ... poate toate sunt dizolvate ... sau poate că unele rămân, dar se transformă într-o vibrație mai înaltă sau într-o energie diferită. 

Când simțiți că s-a încheiat, dați-vă voie să vă aduceți atenția înapoi în ființa voastră. Conștientizați/descoperiți cum vă simțiți acum. Gândiți-vă la cealaltă persoană și conștientizați ce simțiți acum în legătură cu cealaltă persoană. 

S-ar putea să conștientizați că s-a format o conectare nouă sau s-ar putea să conștientizați că, de fapt, nu există o conectare, ci doar conectarea pe care fiecare ființă o are, pentru că fiecare ființă este Creatorul ... acea conectare cu Creatorul ... mai degrabă decât o conectare la acest nivel și în această dimensiune. 

Acea conectare cu Creatorul ar putea fi că pur și simplu simțiți iubire necondiționată pentru acea persoană sau situație, dar simțiți că nu este nevoie să vă implicați. S-ar putea să mai aveți unele șuvițe conectate și acest lucru ar putea fi potrivit și necesar. S-ar putea să fie nevoie de multe sesiuni de practică cu aceiași persoană ca să intrați într-o nouă schimbare și trezire în ceea ce privește această conectare. 

Scopul predominant al acestei practici și al meu venind să aduc acest subiect în conștientizarea voastră este crearea unei mai mari armonii în ființa voastră, în interacțiunile voastre cu ceilalți, cu cei din jur și cu situațiile din jurul vostru. Este foarte ușor să creați antipatie, dizarmonie și deconectare care, de fapt, mai sunt încă conectări, dar sunt conectări care nu vă servesc. 

Este extrem de important să creați conectări care vă servesc, indiferent dacă asta vă eliberează sau pur și simplu vă permite să re-gândiți, să re-vedeți, să simțiți din nou și să re-cunoașteți din nou o persoană sau o situație. 

Când lăsați acea energie a sufletului vostru, din ființa voastră, să vindece acele șuvițe, aduceți deconectarea pe care ați creat-o în ființa voastră ... aduceți acel aspect ... înapoi la voi înșivă. Acest lucru poate fi simțit ca o ușurare sau eliberare extraordinară. Este important, totodată, ca la sfârșitul acelei practici să conștientizați că acel aspect al vostru de care v-ați deconectat a fost acum restaurat, de către sufletul vostru, în ființa voastră, ceea ce înseamnă că nu mai sunteți separați de acel aspect. 

Vă voi lăsa să contemplați vorbele mele. Vă mulțumesc enorm de mult că creați conectări pure pe Pământ în așa fel încât acest lucru să ridice vibrația tuturor.

 

Vă mulțumesc. Eu sunt Saint Germain.    

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.