luni, 18 martie 2024

Deblocați tot ceea la ce nu ați avut acces

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Căutăm întotdeauna frecvența potrivită care să aibă efectul dorit asupra omenirii sau asupra ființelor dintr-o altă lume din galaxia noastră. Tipul de precizie necesar pentru găsirea frecvenței potrivite este o abilitate pe care o perfecționăm tot timpul aici, în a noua dimensiune. Ca ființe care în primul rând simt, am devenit destul de bine adaptați la diferitele nivele de vibrație, la care ne referim ca frecvențe. Prin găsirea frecvenței potrivite putem avea impactul pe care dorim să-l avem asupra voastră a tuturor precum și a celor în serviciul cărora suntem. 

Aveți și voi aceiași abilitate și vă sugerăm să o folosiți. Folosiți-vă de această abilitate ca să-i ajutați pe alții și să manifestați ceea de ce aveți nevoie ca să trăiți viața pe care vreți să o trăiți acolo pe Pământ. În trecut, este posibil să fi avut o abordare foarte mentală ca să găsiți frecvența potrivită. S-ar putea să vreți să știți câți Hertzi are acea frecvență sau ați putea încerca vizualizarea, mantrele, alte moduri să gândiți pozitiv ca să vă puneți în frecvența potrivită și toate acestea sunt bune și vă vor duce într-un anumit punct. Dar noi știm că sunteți pregătiți să treceți dincolo de limitările minții și să pășiți în tărâmul nelimitat al inimii, care este punctul vostru principal prin care sunt experimentate toate sentimentele. 

Prin urmare, pe măsură ce vă acordați mai mult la inima voastră și la ceea ce simțiți, veți fi capabili să reglați fin frecvența pe care o oferiți și, prin urmare, puteți avea impactul pe care doriți să-l aveți. Mai important, puteți intra în realitatea pe care doriți să o experimentați, care se potrivește cu acea frecvență. Acesta este ceva ce toți oamenii au capacitatea să facă, dar voi sunteți învățați de la o vârstă foarte fragedă că acțiunile voastre contează mai mult și că cât de mult învățați la școală este de o importanță capitală. Totuși, foarte puțini sunt învățați despre importanța sentimentelor lor și capacitatea lor să facă să apară o vibrație intenționată și concentrare. 

Dar acum, ca adulți, aveți aceste informații. Știți că vă puteți scufunda adânc în spațiul inimii voastre și puteți găsi tot și pe toți cei pe care îi căutați, chiar și pe cei care sunt decedați. Acum, de ce va fi nevoie să vă facă să o faceți, de fapt? De obicei, o faceți atunci când gândul, cuvântul și acțiunea nu reușesc să atingă un scop pe care îl aveți pentru voi înșivă sau pentru omenire. Când vă străduiți atât de mult să ajutați pe cineva, dar pur și simplu nu puteți găsi combinația potrivită de cuvinte și acțiuni să o faceți, s-ar putea să vă orientați înspre inima voastră și să le trimiteți iubire. 

Găsiți frecvența și găsiți tot ce vă doriți, ceea ce vreți să simțiți, ceea ce vrei să experimentați. Găsiți lumea pe care vreți să o creați și în care vreți să trăiți și oamenii printre care vreți să trăiți în acea lume, dar trebuie să fiți dispuși să ieșiți din capul vostru suficient de mult încât să simțiți acel centru al inimii și tot ceea ce conține. Și de îndată ce o faceți, vă veți simți mai împământați și mai expansivi în același timp; vă veți simți mai mult infiniți și eterni. Veți ști că ați deblocat tot ceea la ce nu ați avut acces înainte. Acum este un moment minunat să faceți acest lucru, deoarece totul se mișcă mai repede decât a făcut-o vreodată acolo, pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.