marți, 12 martie 2024

Suficient de puternic

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Oh, cel mai drag copil al meu, este momentul să faci o respirație lungă și profundă și un pas înapoi  să te reevaluezi/regrupezi. Energiile care se prezintă fac într-adevăr oala să dea în clocot, aducând la suprafață lucruri pe care nu le-ai simțit de ceva timp. Calea pe care te afli acum s-ar putea să-ți pară puțin accidentată, provocator de străbătut și vă face pe mai mulți dintre voi să spuneți: ”Din nou?! Nu știu dacă mai am puterea să fac asta!” 

Universul îți oferă această aducere aminte blândă ... întotdeauna ai fost suficient de puternic. Chiar și în cele mai slabe momente ale tale, fântâna adâncă din interior îți va oferi întotdeauna suficient de mult ca să faci față. Este momentul să te ridici, să te scuturi de praf și să continui. Fă tot ce poți mai bine și știi că vei trece prin asta cu mare aplomb, ieșind pe la celălalt capăt puțin mai luminos și cu mai multă încredere decât ai avut vreodată. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.