joi, 21 martie 2024

O curățare profundă sau rapidă?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că sunteți obosiți, sau poate nu. Nu contează, pentru că tot ceea ce ați visat devine realitate indiferent dacă sunteți activi sau sedentari, singuri sau în grup. Nu puteți eșua și nici nu puteți pretinde că ați face-o. 

S-ar putea să vă îndoiți de acest ultim comentariu dacă viața voastră pare plină de corvoadă sau suferință emoțională. Încă nu puteți înțelege cum este viața voastră mai bună sau cât de curând se va îmbunătăți. Este asemănător cu acea perioadă când ați avut gripă. Mai mult ca sigur nu vă puteați aminti cum ați experimentat distracția și râsul în timpul acelei boli. 

Așa este acum. Mulți dintre voi curățați problemele care ați considerat că este necesar să fie curățate înainte să săriți pe calea bucuriei voastre – probleme care nu erau o cerință Universală, ci o nevoie sau dorință personală. Pentru că unii dintre voi sunteți perfecționiști, refuzați să vă mutați în noua voastră casă sau pe calea voastră unică până când casa voastră anterioară nu este sclipitor de curată. Este o chestiune de decizie dacă doriți să curățați înainte sau după ce ați intrat pe calea voastră. 

Asta nu înseamnă că aceia dintre voi care vă simțiți noua ființă nu aveți probleme personale din trecut, ci că ați decis să curățați sau să curățați după ce vă mutați în noua voastră casă. Asta este similar cu mutarea într-o casă cu tot ceea ce aveți sau să curățați dulapurile și zonele de depozitare înainte să vă mutați. 

Odată ce vă mutați în noua voastră ființă, puteți elimina elementele străine unul câte unul – calea mai dificilă – sau în masă, așa cum a fost valabil pentru mutările 3D din casele voastre. Puteți fie să puneți totul într-un container de gunoi, fie să sortați individual articolele, stabilind grămezi de articole care urmează să fie păstrate și împachetate în consecință, apoi să împachetați, să le aruncați, vindeți sau să le dați unor organizații caritabile. 

Puteți alege calea cu o muncă intensă sau procesul rapid de aruncare și lăsare în urmă – așa cum ați face atunci când vă mutați într-o casă nouă. 

Chiar dacă acesta nu este un proces de gândire complicat, procesul fizic poate părea copleșitor. Nu pentru că trebuie, ci datorită modului în care abordați această schimbare sau eveniment. Decideți să revizuiți individual fiecare parte a vieții voastre 3D care vă afectează sau revizuiți toate părțile ca fiind una? Și odată ce revizuirea este completă, cum renunțați la emoțiile și reacțiile de care nu mai aveți nevoie? 

Asta este o activitate de auto-curățare, cu timpi și acțiuni determinate de voi. Nu mai este un proiect în masă, așa cum a fost în mare parte valabil pe parcursul tranziției de la 3D până acum. Așa că, unii dintre voi v-ați blocat într-o mlaștină de frică și indecizie – ar trebui să-mi revizuiesc articolele sau să resping revizuirile individuale și să arunc tot ceea ce nu se mai simte confortabil? 

Pentru mulți, este o decizie confuză, deoarece sunteți îngrijorați să nu aruncați ceva care ar putea fi valoros mai târziu – un proces de gândire 3D. Noul vostru eu nu mai are nevoie să revizuiască individual articolele, pentru că în adâncul ființei voastre știți că puteți crea ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie. 

Asta nu înseamnă că trebuie să abordați acest proces într-un anumit mod, ci să înțelegeți că, dacă acum vă simțiți inconfortabil, este probabil pentru că ați ales să revizuiți în loc să aruncați. Niciuna dintre abordări nu este corectă sau greșită. Pur și simplu explică de ce unii dintre voi încep să experimenteze o bucurie neașteptată, iar alții se simt incomod sau împovărați. Cum v-ați simți dacă ați revizui toate articolele de uz casnic în loc să aruncați ceva ce nu are o utilitate imediată? Și apoi, cum v-ați simți dacă ați arunca ceva ce v-ați dori să fi păstrat? 

Acest proces de curățare este o alegere individuală, fără răspunsuri greșite, chiar dacă poate părea că ar trebui să aruncați totul. Aceia dintre voi care nu vă simțiți confortabil să faceți acest lucru, vă rugăm să știți că dacă ați reacționat într-un mod aparent lipsit de efort ca pur și simplu să vă aruncați sau să dați drumul emoțiilor, senzațiilor voastre nenecesare înainte să vă acceptați noua cale, este posibil să regretați pentru că acele emoții sunt o parte importantă a ființei voastre pe care ați dorit să o explorați puțin mai mult. 

Sunteți pe o cale unică, fără corect sau greșit. Așadar, așa cum nu puteți determina corectitudinea acțiunilor sau sentimentelor cuiva, nu puteți pretinde că ați fi cineva care nu sunteți. Noi, cei din Universuri, doar vă informăm de ce vă simțiți așa cum vă simțiți. Acțiunile voastre sunt mai potrivite pentru voi decât oricare dintre noi sau oricine altcineva le-ar putea transmite. Lăsați să fie. Și apoi, dați-vă voie să fiți voi în toată gloria voastră, fie că asta presupune o curățare profundă sau o mișcare rapidă de la ceea ce a fost în ființa voastră la ceea ce este acum. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.