luni, 11 martie 2024

Sunteți în stare să faceți asta? Atunci puteți ascensiona!

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte entuziasmați de ascensiunea omenirii pentru că știm că ea este garantată. N-avem nici o îndoială, nici o grijă, doar certitudinea că ascensionați și că veți finaliza ascensiunea. Sunt multe lucruri pe care le mai aveți de experimentat ca ființe patru dimensionale, motiv pentru care vă aflați încă acolo. Pentru că îmbrățișați fiecare experiență pe măsură ce vă iese în cale, vă este mai ușor să ascensionați. Și orice lucru, situație căreia îi opuneți rezistență va trebui să continuați să o experimentați până când veți face pace cu ea. 

Să faceți pace cu totul așa cum este, nu pare să fie o problemă atât de mare. Sună ca niște cartofiori în comparație cu ascensiunea conștiinței voastre într-o dimensiune complet nouă, dar puneți-vă întrebarea dacă o puteți face chiar acum și fiți sinceri cu voi înșivă atunci când vă răspundeți. Puteți face pace cu tot ceea ce este în viața voastră și cu toți oamenii din viața voastră? Puteți face pace cu lumea și cu tot ceea ce se petrece în lume? Puteți face pace cu faptul că alți oameni gândesc și cred diferit față de voi? 

Asta este munca voastră. Știți când nu sunteți în pace datorită gândurilor, sentimentelor și judecăților voastre; acestea sunt indiciile voastre în ceea ce privește pe ce aveți mai de lucrat în continuare. Unora dintre voi, aceste indicii v-au apărut de zeci de ani, dar n-ați știut că este treaba voastră să faceți pace cu acele lucruri. Poate ați crezut că treaba voastră este să schimbați acele lucruri. De îndată ce vă treziți că-i cereți cuiva să se schimbe pentru voi, atunci știți că nu ați făcut pace cu acea persoană și cu modul în care ea este și ce spune, gândește și simte. 

Acum, cum să faceți asta? Cum să ajungeți în această poziție? Ei bine, în primul rând, este foarte bine să recunoașteți că totul servește unui scop așa cum este. Este foarte bine pentru voi să recunoașteți că totul servește Sursei așa cum este. Dacă Sursa aprobă totul așa cum este și pe toți așa cum sunt, iar ascensiunea voastră înseamnă să mergeți acasă la Sursă și să deveniți una cu Sursa, cu ceea ce este, atunci trebuie să căutați să înțelegeți cum totul este perfect așa cum este. 

Atunci puteți da drumul rezistenței; puteți înceta să vă mai simțiți provocați. Atunci puteți face pace cu toate și trăi cu acea cunoaștere că totul este în regulă și că merge din ce în ce mai bine. Puteți avea încredere în asta, puteți fi convinși de asta, puteți crede și ști asta, pentru că este adevărat. Dacă totul este Sursa și totul se petrece în Sursă, cum ar putea ceva merge rău? Cum ați putea fi conduși către un cataclism uriaș care ar anihila totul și pe toată lumea? 

Amintiți-vă că totul este în perfectă ordine și că singura voastră treabă este să fiți voi înșivă. Completați puzzle-ul Sursei fiind voi înșivă, pentru că nimeni altcineva nu poate fi cine sunteți voi înafară de voi și toate părțile sunt necesare. Toate piesele puzzle-lui sunt necesare ca puzzle-lul să fie complet. Asta facem cu toții, indiferent unde ne aflăm, indiferent în ce dimensiune sălășluim. Când vă dați seama că tot ceea ce aveți de făcut este să fiți în pace cu totul și să fiți voi înșivă, ascensiunea devine mult mai ușoară și viața voastră devine mult mai simplă și, potențial, mult mai plăcută. Dacă puteți avea o călătorie lină, ușoară și plăcută către dimensiunea a cincea, atunci trebuie să faceți totul așa cum trebuie făcut.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.   

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.