sâmbătă, 23 martie 2024

Are loc ascensiunea suficient de repede?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destul de siguri că ascensionați într-un ritm adecvat. Știm că mulți dintre voi și-ar dori să ajungă în dimensiunea a cincea cât mai repede posibil, iar unii dintre voi și-ar dori chiar să se întoarcă în Sursă cât mai repede posibil, dar nu acesta este scopul la toate acestea. Scopul la toate acestea este să experimentați. Experimentările pe care le aveți stimulează creșterea, ceea ce vă pune apoi într-un plan mai înalt dimensional al existenței. Ascensionați datorită experimentărilor pe care le aveți. Ca atare, nici o clipă să nu credeți că sunteți meniți să săriți peste o grămadă de experimentări doar ca să ajungeți acolo încotro vă îndreptați. Acest lucru ar zădărnici în primul rând însăși scopul pentru care faceți toate astea. 

Dacă vreți să ajungeți mai repede în dimensiunea a cincea, întrebați-vă de ce. Întrebați-vă ”Ce din a patra dimensiune încerc să evit? De ce încerc să scap?” Când aveți răspunsurile la aceste întrebări, veți avea cheile evoluției voastre spirituale pentru că atunci veți ști față de ce sunteți acolo să vă eliberați rezistența în acest moment. Veți ști ce sunteți acolo să vindecați, să iertați, față de ce să aveți compasiune și să iubiți necondiționat. Să faceți aceste lucruri vă pune într-o stare de vibrație mai înaltă, iar ascensiunea înseamnă trecerea de la o stare de vibrație mai joasă la o stare de vibrație mai înaltă. Așa o faceți. Asta este ceea ce e necesar. 

Acum, unii dintre voi nu vă gândiți atât de mult la ascensiune pe cât vă gândiți la viețile voastre și la tipul de experiențe pe care ați dori să le aveți în viața personală și mulți dintre voi aveți același sentiment. Vreți ca lucrurile să se întâmple acum. Vreți să fiți în acea relație acum. Vreți să fiți sănătoși acum. Îmbrățișați călătoria; recunoașteți că sunt mult mai multe de experimentat de-a lungul călătoriei în care vă aflați și, destul de interesant, atunci când faceți asta, vă încheiați mai repede călătoria. 

Oricare ar fi circumstanțele actuale în care vă aflați și sunteți forțați să le faceți față, asta este ceea cu ce sunteți meniți să vă confruntați. Poate aveți nevoie de vreun tip de limitare care să vă facă să intrați mai mult în interiorul vostru, să vă concentrați, să simțiți, să meditați. Să faceți aceste lucruri sunt în sine o recompensă, dar obțineți și alte recompense făcându-le. Nu vreți să primiți dintr-o dată tot ceea ce ați creat; ar fi copleșitor. Dar sunt experimentări pe care le puteți avea astăzi, chiar acum, la care ați visat când erați copil sau când erați adult, dar un adult mai tânăr decât sunteți acum. Amintiți-vă că tot ce aveți manifestat chiar acum în viața voastră, a fost cândva o experimentare dorită de voi. Experimentați-o. Iubiți ceea ce este. Simțiți bucuria în ceea ce se află chiar în fața voastră și vă puteți ridica conștiința la o frecvență cinci dimensională chiar în acest moment. 

Chiar dacă s-ar putea să nu finalizați schimbarea chiar în acest moment, veți fi profitat la maximum de momentul respectiv. Despre asta este savurarea. Asta înseamnă să te bucuri de călătorie. Sunt atât de mult mai multe pe care să le experimentați în bucurie și în starea de iubire, tot ce trebuie să faceți este să încetiniți suficient de mult ca să priviți în jur la mediul în care vă aflați acum, astfel încât să puteți avea acele experiențe și să puteți simți acele emoții. Să vă respirați drumul într-o stare de extaz chiar acum, este atât de împuternicitor și, totuși, câți dintre voi vă gândiți să o faceți în orice moment al zilei? Este ceva ce ne-am dori să vă întrebați și vrem să știți că vă spunem acest lucru pentru că vă iubim și vrem să vă vedem într-o stare de beatitudine, într-o stare de extaz. Știm că aveți capacitatea să ajungeți acolo, doar am vrut să vă oferim această mică încurajare să o faceți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.