joi, 14 martie 2024

O decizie intenționată

Saint Germain prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Saint Germain. Este o onoare să fiu în prezența voastră în acest moment. În prezent, supraveghez schimbările de energie care au loc în procesul de ascensiune. Eu susțin conectarea. Eu susțin deschiderea, schimbarea în iluzii și dezvoltarea adevărului. Îi susțin și pe cei de pe Pământ în elaborarea unor decizii intenționate. 

O decizie intenționată este o decizie sau o alegere care are un scop. Are un rezultat care aduce imensă bucurie, lumină, iubire și o conectare mai profundă cu Creatorul, precum și o deschidere spre exprimarea Creatorului prin ființa voastră. 

O decizie intenționată vine din suflet. Ocolește mintea și chiar nevoile și dorințele minții. Este o decizie – o alegere – care vine din sufletul vostru, din esența voastră, din adevărul din voi. Uneori, aceste decizii nu au prea mult sens pentru voi sau nu le puteți înțelege motivul. Cu toate acestea, ele vă umplu cu o mare bucurie, iubire și adevăr. 

O decizie intenționată este o alegere făcută de suflet și nu este influențată de minte. Nu este influențată nici de situația voastră actuală sau de realitatea pe care o experimentați. Este pur și simplu o exprimare a energiei din sufletul vostru care vă va servi enorm. 

Când începeți să vă dați voie să mențineți intenția să creați decizii intenționate, veți descoperi că doriți să creați decizii intenționate pentru fiecare alegere pe care o aveți de făcut pentru că știți că decizia, înțelegerea care apare, este născută din sufletul vostru – născută dintr-un aspect al ființei voastre care deține o cunoaștere mai mare, o perspectivă mai înaltă și vă ghidează, totodată, în obținerea a ceea ce este potrivit și necesar evoluției voastre spirituale pe Pământ. 

Ca să creați și să permiteți o decizie intenționată este nevoie să aveți încredere în esența voastră interioară, să vă conectați cu sufletul vostru sau cu esența voastră interioară sau cu prezența Creatorului, să fiți deschiși acelei esențe interioare sau prezenței Creatorului ... să vă angajați cu voi, să vă conectați cu voi, să vorbiți cu voi ... fiind deschiși să o primiți, permițând ca iluziile trecutului să fie dizolvate, asta însemnând că părerile pe care le-ați avut despre voi înșivă sau realitatea voastră, sau situațiile pe care le-ați experimentat în trecut să nu le lăsați să vă influențeze alegerea actuală. 

Alegerea – decizia – vine dintr-o esență a purității și iubirii; ați putea spune natura grijulie din ființa voastră. Ca să creați o decizie intenționată, este nevoie de încredere. 

Eu, Saint Germain, vă invit ca în fiecare zi să cereți să vă conectați cu esența voastră, cu sufletul vostru, cu prezența Creatorului ... oricum ați vrea să o numiți ... și să vorbiți cu acea esență, spunând că aveți încredere în călăuzirea și adevărul acelei esențe din ființa voastră, chiar dacă nu aveți încredere sau simțiți că mintea voastră nu are încredere. 

Vorbiți-vă vouă înșivă în acest fel. Spuneți-vă că aveți încredere în acea esență interioară și în călăuzirea sa și permiteți sau cereți, sau mențineți intenția ca acea esență – sufletul vostru sau prezența Creatorului – să emane în întreaga voastră ființă, curgând în special în mintea voastră, umplându-vă mintea, creierul și gândurile cu lumină. 

Simpla practicare a acestei conectări în fiecare zi vă va ajuta să fiți conectați și deschiși către prezența voastră interioară și acele decizii intenționate, sporindu-vă și dezvoltându-vă în același timp propria încredere interioară. Apoi, când aveți o alegere de făcut sau o decizie de luat, puteți practica aceiași tehnică și apoi întrebați care este decizia intenționată care așteaptă să fie auzită, sau așteaptă să fie experimentată, sau așteaptă să fie întrupată – orice se simte potrivit pentru voi? 

Înțelegerea poate veni simplu sau poate veni în timp. Poate fi pur și simplu un sentiment. Când vă gândiți la ceva, aveți acest sentiment de cunoaștere în ființa voastră, chiar dacă nu cunoașteți cu mintea voastră. Odată ce obțineți acea decizie intenționată, o puteți pune sub semnul întrebării. Ce scop va crea asta în realitatea mea? Ce scop voi experimenta în realitatea mea? Cum îmi dezvoltă asta scopul – chiar dacă nu știți care este scopul vostru? 

Concentrarea asupra creării deciziilor intenționate vă permite să vă angajați zilnic cu sufletul vostru, cu esența voastră, cu prezența voastră a Creatorului. Cu timpul, acest lucru va deveni în mod natural și automat parte din ființa voastră și un mod de a gândi astfel încât fiecare alegere pe care o faceți – chiar până și mâncarea pe care o mâncați sau locurile pe care le vizitați și oamenii pe care îi vedeți – vor fi toate o decizie intenționată. 

S-ar putea să nu știți care este acel scop – acel rezultat – dar sufletul vostru știe. Crează o mai mare împământare. Crează o mai mare conectare, o mai mare deschidere și, de fapt, dizolvă iluzia. Veți descoperi că lucrurile de care v-ați ținut, care erau iluzii, se vor dispersa. 

Am să vă las să vă gândiți la asta. Vă iubesc necondiționat și sunt prezent să fiu în serviciul vostru.

 

Eu sunt Saint Germain.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.