luni, 11 martie 2024

Cum să primiți mai mult ajutor de la noi și să-i ajutați pe alții

Mesaj de la Consiliul Arcturian prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem pregătiți și așteptăm cererile voastre. Ne place să le auzim direct de la voi toți, iar când rostiți acele cereri cu voce tare, energia pe care o infuzați în cereri este simțită nu numai de noi, ci și de toți ceilalți care vă sunt ajutoare. Universul răspunde bine la sunet, iar atunci când rostiți ceva cu voce tare, creați un sunet. Emiteți, literalmente, ceva în Univers ce va continua să se propage în continuare. 

Acum, în timp ce vă conectați cu noi prin cererile voastre, observați dacă ne puteți simți energia, prezența, pentru că dacă puteți, atunci știți că v-ați ridicat vibrația până în punctul, la frecvența în care acest lucru este posibil pentru voi. Să fiți într-o stare mai jos vibrațională și să adresați o cerere, nouă, ghizilor voștri, Universului, nu este la fel de eficient ca atunci când mai întâi vă ridicați vibrația și apoi vă rostiți dorința cu voce tare. 

Acum, pe măsură ce mergeți înainte ca indivizi, veți observa că este important pentru voi ca și alții să primească ceea ce își doresc. Când aveți această dorință pentru alții, vă aliniați cu toate ajutoarele care există în Univers, pentru că acesta este și scopul lor. Scopul oricărui ajutor este să ajute cât mai mulți oameni posibil. Pentru că faceți parte dintr-un colectiv, tot ceea ce vă doriți pentru colectiv, vă doriți și pentru voi. 

Faceți parte din colectivul omenirii. De asemenea, pentru voi este important să recunoașteți că îi puteți oricând ajuta pe alții să-și ridice vibrația. O puteți face dând exemplu, emanând o vibrație pozitivă și înaltă. O faceți prin faptul că vă pasă de ceea ce simt ceilalți. Când ascultați cu o atitudine plină de compasiune, aveți tendința să creșteți vibrația persoanei pe care o ascultați, pentru că de asta are nevoie în acel moment. 

Când vă trăiți viața dintr-o stare de vibrație mai înaltă, aveți tendința să-i atrageți înspre voi și pe alții care se află chiar sub nivelul în care vă aflați, vibrațional vorbind, și vor beneficia cel mai mult prin a fi în preajma voastră sau auzind ceea ce aveți de spus. Acesta este un moment frumos în care să vă vedeți ca lideri ai omenirii, ca pe cei care au instrumentele și cunoașterea să ajungă în acele stări mai înalt vibraționale. Și, din nou, când o faceți vă aliniați cu noi și vă aliniați cu mulți alții din întregul Univers, care au o vibrație mai înaltă și care vor să ajute întreaga omenire. 

Această ascensiune nu are legătură cu separarea sau eliminarea; are legătură cu integrarea și colaborarea. Cu cât mai mult vă reuniți cu semenii voștri și setați intenții pozitive pentru toți, cu atât mai ușor va fi procesul de ascensiune pentru toată lumea. Nu faceți singuri asta; toți care sunt acolo împreună cu voi sunt un ajutor. Chiar dacă vă ajută apăsându-vă butoanele, tot vă ajută. Uneori este nevoie să știți că aveți butoane care pot fi apăsate astfel încât să puteți face ceva cu privire la ele. 

Vreți să fiți iubire în toate situațiile, și atunci când sunteți în preajma tuturor oamenilor, nu doar a celor care sunt ușor de iubit. Și asta vă va menține într-o stare mai înalt vibrațională; veți fi exemplul care vreți să fiți pentru alții și veți fi liderul care știți că într-adevăr sunteți în această mișcare de ascensiune a vibrației conștiinței colective a omenirii. Acea vibrație colectivă continuă să crească și voi toți care faceți parte din Colectivul Trezit sunteți o mare parte din aceasta. Când acesta este scopul vostru, aveți atât de mult ajutor care vine spre voi din toate direcțiile.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.           


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.