joi, 14 martie 2024

S-a încheiat timpul discuțiilor

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Ai vrea să vorbești despre un eveniment catastrofal, posibil intenționat, în viitorul apropiat? Este semnalat peste tot. 

Vă îndreptați direct către vremurile de sfârșit ale actualei Matrice a rasei capturate. Nu sfârșitul rasei, sfârșitul capturării. Faptul că au loc evenimente catastrofale vă va zdruncina viziunea asupra lumii. Este menit să fie zdruncinată. Asta este intrarea în următoarea fază – noua voastră lume. Șablonul pentru aceasta trebuie să fie construit de la sine, nu poate sta pe șablonul actual. 

Sunt evenimente catastrofale; pentru unii oameni acestea se manifestă deja. 

Ca să răspund direct, hai să spunem că procesul de dezintegrare al acestei Matrice nu face decât să se accelereze. Țineți-i pe toți în lumina voastră cea mai strălucitoare. Fiecare alege unde va fi, iar aici se aplică sincronizarea divină. 

Sunteți pe o linie temporală accelerată către Noul vostru Pământ. Așa cum văzătorii și prezicătorii o simt, se petrece. Creația preia totul și are ultimul cuvânt de spus. Este un eveniment/șir de evenimente co-create, care se formează rapid acum. Cu toții simțiți asta. 

Care este momentul exact în care se petrece depinde de câți de mulți dintre voi împingeți lucrurile în direcția asta. Societatea voastră este în cădere liberă, iar acest lucru nu poate trece neobservat. Cu cât mai puțină frică însoțește fiecare viziune/așteptare – cu atât mai lină va fi. Nu uitați asta. 

În această perioadă de tensiuni și disconfort care se accelerează cu repeziciune, vă va fi poate de folos să vă aduceți aminte de motivația voastră de bază. Nu se petrece ca să provoace durere, ci, în schimb, să dizolve. 

Societatea pe care voi o considerați ”casa” voastră a fost structurată pe un șablon de frică și control. Se va dezintegra rapid odată ce frica voastră dispare. Nu are altă variantă. 

Acum, distrugerea în sine poate implica diferite acțiuni potențial „înfricoșătoare”. Aici nu se poate face nimic. Trebuie să fie distrus. 

Serviciul pe care voi îl oferiți ca semințe stelare și arătători de cale este să demonstrați neînfricare. Asta nu înseamnă frivolitate și să vă băgați capul în nisip. Înseamnă să înfruntați actualele și viitoarele schimbări și supărări cu o atitudine de calm. 

Știți că ”alarmarea” și ”frica” sunt adevărații agenți de publicitate pentru orice formă de media – corporativă și alternativă. Va trebui să discerneți cine vinde ”pornografie cu frică” (informații care în mod deliberat transmit și trezesc și cresc frica n.t.) sau informații utile reale – și să răspundeți în consecință. Discernământul este o prioritate importantă în aceste vremuri. 

Energia voastră, lumina voastră, este lipiciul care ține laolaltă componentele noii voastre lumi. Cu cât mai puternice și mai expansive sunt – cu atât Noul vostru Pământ se manifestă mai repede. 

Ceea ce vine este mai mult din această saga/poveste ”Sfârșitul Timpurilor”. Nu ați ajuns la sfârșit. Toți simțiți asta. Este în regulă să recunoașteți ceea ce simțiți, atâta timp cât această recunoaștere nu vine învăluită în spaimă și frică. Pentru că acestea sunt frecvențele actualei Matrice care se prăbușește. Nu sunt nici folositoare, nici necesare. 

Acesta este un moment ”mâna lui Dumnezeu”. Veți fi conștienți de asta. Va fi ușor de identificat. 

Nu sunteți aici să suferiți. Sunteți aici să vă expansionați și să-i ajutați pe cei mulți cu care împărtășiți acest moment. Le veți face pe amândouă, deoarece asta, draga mea sămânță stelară, este cea mai profundă intenție a ta. 

Când vă este dezvăluit adevărul despre cele mai profunde nivele de corupție, să știți două lucruri. Unul dintre ele este că acele suflete care participă la asta au venit să facă acest lucru ca o ofrandă. Este o ofrandă de contrast. Au făcut-o cunoscând riscul să se piardă din cauza corupției. Mulți dintre ei s-au pierdut. 

Al doilea lucru pe care să vi-l amintiți este că este o iluzie, construită de fiecare dintre voi ca O singură forță creatoare. Chiar acum, împreună, pregătiți scena pentru actul final. Trebuie să fie un act de o frumusețe și autenticitate atât de supremă, încât va produce un grup de suflete pe deplin trezit și conștient. 

Dacă reușiți să faceți un pas înapoi ca să vedeți imaginea completă a ceea ce se întâmplă aici, chiar și pentru un moment, veți fi răsplătiți cu pace interioară și o sărbătorire liniștită. 

Adevărul despre ceea ce se întâmplă aici nu va mai fi ascuns vederii voastre pentru prea mult timp. Orice ”timp” petrecut în această așteptare plină de bucurie și cunoaștere a ceea ce urmează este timp foarte bine petrecut. Nu este un moment pierdut, ci servește ca o accelerare a procesului. 

Ești pregătită pentru un astfel de răsfăț, draga, draga mea familie*. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Observați noul termen folosit, ”familie”. Unul nu a folosit niciodată acest termen și pare semnificativ, de parcă ne-am schimbat cumva sau conștientizarea noastră s-a schimbat.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.