sâmbătă, 2 martie 2024

ADN-ul vostru Arcturian și finalizarea schimbării

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte norocoși să fim în măsură să ajungem în acest fel la atât de mulți dintre voi. Pe cât de mult vă bucurați să primiți aceste mesaje de la noi, noi primim tot atât de multă bucurie că putem să vi le aducem. Suntem pregătiți să ajungem direct la fiecare dintre voi și sunteți pregătiți cu toții să ne primiți direct și vrem să știți asta. Vrem să știți că aveți puterea să primiți și să traduceți energia. Cu toate acestea, trebuie să vă puneți în poziția potrivită să faceți acest lucru. Asta înseamnă că trebuie să fiți dispuși să vă acordați timp să vă relaxați și să vă deschideți să ne primiți atât pe noi cât și transmisia noastră energetică. Trebuie să aveți răbdare cu voi înșivă și cu capacitatea voastră să traduceți acea energie în ceva. 

Acum, la început, când ne primiți direct, s-ar putea să vă îndoiți că ne-ați primit, iar asta este ceva obișnuit. Este un răspuns normal și natural la acest proces de canalizare. Dacă aveți tendința să vă îndoiți de voi înșivă în alte domenii ale vieții voastre, atunci probabil vă veți îndoi că voi canalizați cu adevărat atunci când acest lucru se întâmplă. Vedem că acest lucru i se întâmplă fiecăruia dintre voi ca parte a călătoriei voastre de ascensiune. Aveți atât de multe lucruri de descoperit despre voi înșivă și asta include descendența voastră Arcturiană. Toți cei care se află în acest univers chiar acum trec prin sistemul nostru stelar. Majoritatea ființelor doresc să se întoarcă și să se experimenteze pe ei înșiși ca Arcturieni. Fiecare dintre voi a făcut acest lucru. 

Toți cei care se află pe Pământ în acest moment au o legătură cu sistemul nostru stelar și de aceea ne place atât de mult acel sentiment de conectare cu voi. Voi ne dați un sentiment de totalitate, la fel cum și noi, la rândul nostru, vă dăm acel sentiment. Vrem să știți că piesele de puzzle ale cine sunteți cu adevărat vor continua să cadă la locul lor, pe măsură ce vă continuați călătoria. Este inevitabil să recunoașteți cine și ce sunteți cu adevărat și, din moment ce cine și ceea ce sunteți cu adevărat este Sursa și Sursa este totul, la un moment dat veți înțelege că voi sunteți totul și toți cei pe care îi experimentați. Când acceptați pe deplin acest lucru, vă puteți relaxa și deschide mai mult și să vă experimentați aspectele pe care doriți să le experimentați, în timp ce acceptați și recunoașteți doar părțile din voi pe care nu sunteți interesați să le experimentați într-un anumit moment dat.   

Nu trebuie să fiți la fel ca membrii familiei voastre sau oamenii din comunitatea voastră sau ca oamenii din țara voastră. Veți ajunge să fiți voi într-un mod unic fiecare. Ajungeți să fiți cine alegeți să fiți și știm că acel aspect al vostru care suntem noi este un aspect de care vă bucurați să fiți. Vreți ca ADN-ul vostru Arcturian să fie activat. Vreți acele amintiri din vremea pe care ați petrecut-o în sistemul nostru stelar, iar noi suntem aici să vă ajutăm. Asta este ceea ce vă ajutăm să faceți, în timp ce vă ajutăm să trăiți o viață mai bună acolo, pe Pământ, pe măsură ce evoluați și ascensionați în sinele voastre cinci dimensionale. Ca sinele voastre cinci dimensionale nu veți simți nici o separare între cine sunteți voi și cine suntem noi. Acesta este unul dintre cele mai magnifice aspecte ale schimbării în conștiință prin care treceți chiar acum și care va continua până când vă veți recunoaște pe voi înșivă ca sinele vostru mai înalt, un colectiv de ființe care se reunesc ca să formeze un singur sine gigantic întreg.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.