joi, 21 martie 2024

Energiile Echinocțiului din martie 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem o mare emoție care curge prin noi în timp ce contemplăm impactul energiilor echinocțiului asupra voastră. Vă apropiați de o perioadă de flexibilitate din ce în ce mai mare în viețile voastre și în căile vieților voastre, iar aceste energii ale echinocțiului vin să vă susțină în schimbare, în săritul liniilor temporale. De asemenea, vi se va oferi oportunitatea să vă împrospătați linia temporală pe care vă aflați înainte să săriți la cea nouă, care este mai pe placul vostru. Prin urmare, vă puteți simți mult mai puțin de parcă ați abandona Pământul și colectivul uman pe care îl lăsați în urmă în linia temporală în care vă aflați în prezent. 

Puteți adăuga ceva la realitatea din care plecați atunci când săriți către ceea ce este o realitate mai bună pentru voi și pentru toți cei care vor împărtăși acea realitate cu voi. O linie temporală nu este altceva decât o serie de realități legate împreună în care există o cauză și un efect logic. Voi sunteți cauza. Voi sunteți motorul principal. Voi sunteți cei care decideți ce vibrați, fie că știți că o faceți sau nu. Și, prin urmare, voi determinați pe care linie temporală vă aflați. Acum, în mod normal, nu v-ați gândi la linia temporală pe care tocmai ați părăsit-o, dar pentru că atât de mulți dintre voi sunteți ființe ale serviciului și doriți să aveți un impact atât de pozitiv asupra lumii voastre, vi se oferă această oportunitate să împrospătați, să reporniți în esență linia temporală din care faceți parte în prezent înainte să vă îndepărtați de ea. 

Acum, cum ați face asta, s-ar putea să vă întrebați? Ei bine, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă deschideți și să primiți energiile echinocțiului. Relaxați-vă, știți că sunteți un receptor uriaș în acest moment, și știți că energiile echinocțiului vin. Ele vin pentru voi, pentru cel mai bun folos al vostru. Și apoi, alegeți cu acea minte conștientă a voastră pe care linie temporală doriți să fiți. 

Alegeți o linie temporală cu mai multă pace, mai multă prosperitate, mai multă echitate, cu toate manifestările pe care le doriți ca să trăiți o viață de bucurie și libertate, o viață de abundență. Alegeți o linie temporală în care puteți renunța la trecutul vostru care pare să vă tragă înapoi, iar asta include viețile voastre anterioare, strămoșii voștri și karma lor. Puteți lăsa totul în urmă, și vă sugerăm să faceți asta pentru că aveți această oportunitate care va fi întotdeauna acolo. Nu există o fereastră aici. 

Fereastra va fi larg deschisă și va rămâne deschisă, pentru că acum primiți cu toții un ajutor care este etern și nu temporar. Nu sunteți acolo doar ca să primiți o soluție rapidă sau un impuls. Sunteți acolo acum ca să fiți transformați și să transformați și meritați tot ajutorul pe care îl primiți. Așadar, simțiți-vă vrednici să primiți energiile echinocțiului și știți că se presupune că ar trebui să le folosiți în orice mod doriți să le folosiți. 

Sunteți cunoscuți ca ființele de lumină și iubire care sunteți. Sunteți cunoscuți ca ființe ale serviciului și vi se încredințează responsabilitatea să alegeți orice linie temporală vi se potrivește cel mai bine în acest moment. Prin urmare, este momentul ca voi toți să vă simțiți foarte entuziasmați, pentru că indiferent când primiți acest mesaj, această transmisie, veți beneficia de ea și de schimbările pe care energiile echinocțiului din martie 2024 le vor aduce.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.