luni, 4 martie 2024

Stați în puterea voastră și faceți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte familiarizați cu gândurile și tiparele de gândire ale omenirii. Suntem foarte familiarizați cu sistemele de credință predominante și sistemele de credință care merg contra curentului, cum s-ar spune. Ne bucurăm foarte mult să vedem acolo pe Pământ pe cineva care preia controlul asupra a ceea ce emană energetic și ceea ce crede. Suntem foarte încântați să vedem câți indivizi treziți s-au rupt de normă și, totuși, vă invităm să mergeți și mai departe. Treceți dincolo de poziția în care vă aflați acum referitor la ceea ce sunteți dispuși să credeți și schimbați-vă gândurile, chiar dacă noul gând pe care-l gândiți îi pare ilogic minții voastre raționale. 

Ca să vă eliberați dintr-un tipar, dintr-o buclă, trebuie să fiți dispuși să recunoașteți că sunteți într-o buclă și că libertatea care este acolo pentru voi este libertatea pe care merită să o accesați. Sunteți întotdeauna liberi pentru că aveți liberul arbitru să alegeți dacă mergeți pe aceiași cale din nou și din nou sau aveți și posibilitatea să vă eliberați. Aveți alegerea să determinați singuri care este drumul cel mai potrivit pentru voi și nu vorbim doar despre acțiuni aici; vorbim și despre cuvintele rostite. Rostiți cu voce tare cuvintele pe care vreți să le audă Universul și pe care vreți să le audă toate ajutoarele voastre. 

Dacă v-ați urcat într-un tren cu gânduri negative, nu vă luați la palme. Spuneți cu voce tare ”Stop, anulare, ștergere, resetare” și apoi începeți din nou cu un nou curs de gândire cu care vreți să mergeți înainte, pe care vreți să-l folosiți ca mijloc prin care să vă creați realitatea. Suntem foarte familiarizați cu aceia dintre voi care sunt dispuși să meargă împotriva curentului și sunteți ființe minunate cu care să co-creăm împreună. Suntem nerăbdători și încântați să-i vedem pe tot mai mulți dintre voi făcând asta, pentru că știm ce este posibil pentru omenire. Cunoaștem tipul de vieți care vă stau la dispoziție dacă sunteți dispuși să faceți mici schimbări în modul în care percepeți realitatea și în modul în care reacționați la realitate. Făcând aceste mici schimbări vă va afecta modul în care creați realitatea și experimentați realitatea. 

Când aveți grijă de toate acestea, sunteți în puterea voastră. Stați în puterea voastră și faceți asta. Faceți ce vă sugerăm, și anume, să fiți atenți la gândurile și credințele voastre și să faceți schimbări acolo unde sunt necesare. Unele gânduri și credințe vă servesc așa cum sunt și le puteți consolida. Puteți începe să le gândiți mai țintit, mai intenționat. Dar în acele domenii în care este nevoie să faceți unele modificări, folosiți-vă conștientizarea să faceți acest lucru și veți vedea rezultatele eforturilor voastre. O garantăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.