marți, 12 martie 2024

Ce nu auziți în aceste mesaje

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem ființe infinite și eterne și purtăm tot timpul această cunoaștere în noi. S-ar putea să vă gândiți la asta din când în când și să admiteți pentru voi înșivă că sunteți infiniți și eterni, dar nu face parte din conștientizarea voastră moment de moment, așa cum este pentru noi. Atunci când vă conectați cu noi direct sau prin aceste transmisii, primiți această aducere aminte blândă. Când primiți o transmisie de la noi, deveniți mai conștienți de adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat și din ce sunteți alcătuiți. 

Sunt multe intenții țesute în fiecare dintre aceste transmisii; sunt o mulțime de aduceri aminte pe care le primiți și care nu sunt în cuvintele rostite. Vă invităm să acordați atenție modului în care vă simțiți atunci când absorbiți orice conținut, orice informație. Dacă vă dă acel sentiment de expansiune, atunci știți că vă servește. Dar dacă vă face să vă contractați sau să simțiți frică, atunci nu vă servește. Nu trebuie să judecați nimic din ceea ce provoacă acel răspuns visceral în voi, dar vreți să vă îndepărtați de el. Vrei să vă dați seama că nu este pentru voi și să mergeți mai departe. 

Acum, pe măsură ce vă continuați călătoria către Sursă, veți avea din ce în ce mai multe momente în care veți avea acea recunoaștere deplină a sinelui și vă veți simți infiniți și eterni. Vă veți da seama că voi sunteți tot ceea ce căutați, tot ceea ce vedeți și tot ceea ce creați și nu vă veți simți deloc îngrijorați sau speriați de nimic. Acestea sunt momentele pe care să le construiți, astfel încât să vă aflați mai constant în acea stare de a fi. 

Acesta este modul în care să creați realitatea pe care doriți să o experimentați; să vă dați seama că realitatea este în voi. Nimic nu este în afara voastră și, prin urmare, nimic nu vă este inaccesibil. Atunci când manifestați, vreți să fiți atenți și la cum vă simțiți pentru că modul în care vă simțiți este indicatorul vostru dacă să mergeți în acea direcție sau să vă îndepărtați de ea. Puteți acorda atenție acestei simțiri atunci când rostiți cuvinte, vă apar gânduri și inițiați acțiuni, și să observați dacă vă expansionați sau vă contractați în timp ce faceți acest lucru vă va fi întotdeauna de ajutor pentru că, la urma urmei, doriți să experimentați acel sentiment de expansiune care vă arată cât de aproape sunteți să vă simțiți în totalitate sinele vostru infinit și etern. 

Este minunat să alegeți o abordare lentă și constantă a ascensiunii voastre în dimensiunea a cincea și către originea de bază care este Sursa, pentru că puteți avea toate aceste experimentări una câte una. Ajungeți să simțiți expansiunea. Vă amintiți din când în când cine și ce sunteți cu adevărat, pentru că tot uitați. Vă rugăm să nu credeți că să uitați este un lucru rău sau o greșeală. A fost foarte intenționat de către fiecare dintre voi să vă angajați în uitare. Ați știut cu toții că aducerea aminte va fi atât de dulce. Știați cu toții că ceea ce conta în această experimentare era călătoria. 

Și acum ne aveți pe noi, ființe care și-au amintit complet și care vă reamintim prin transmisiile noastre energetice, iar noi putem experimenta distracția de-a vă vedea cum vă amintiți prima oară, a doua oară, a treia oară și a suta oară. Este minunat totul. Îmbrățișați-l și veți fi pe drumul vostru spre a trăi așa cum trăim noi acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.