sâmbătă, 9 martie 2024

Adunarea și organizarea celor dragi?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Probabil că aveți nevoie să vă asigurați că și cei dragi vouă se bucură de această lume nouă. 

Cei dragi vouă primesc susținere în viața lor prin faptul că se află în prezența voastră. Așadar, nu este nevoie să le țineți lecții, să îi lingușiți, să îi rugați, să le faceți morală sau să folosiți orice altă abordare care ar indica faptul că sunteți instructorul lor și ei sunt elevii voștri. 

Rolul vostru de instructor s-a încheiat, la fel și orice altă abordare care vă încetinește ca să aveți grijă de sau să vă faceți griji pentru alții. Asta este o lume nouă, iar voi sunteți o ființă nouă. 

Ca ființă nouă în această lume nouă, trebuie să înțelegeți că ceilalți sunt la fel de capabili ca voi. Nu sunteți mai buni sau mai răi decât oricine altcineva. Voi sunteți voi. Dar nu sunteți ei, și nici nu vreți să fiți. Dacă ați avea aceleași nevoi și interese ca ceilalți, v-ați întoarce la uniformitatea 3D și la controlul social. 

Această lume nouă necesită independență și capacități personale. Dacă i-ați ajuta – sau, în realitate, i-ați împinge – pe alții în direcția pe care ați simțit-o ca fiind cea mai bună, i-ați îndruma/împinge pe calea voastră – nu pe a lor.  Ceilalți sunt la fel de capabili ca voi. Este ceva dificil să vă amintiți, pentru că, timp de ere, ați știut în subconștient că sunteți un înger pământesc care-i protejează, i-adună și îndrumă pe ceilalți către această lume nouă. Acel rol s-a încheiat. 

Acum este momentul de care v-ați temut în 3D, de ”fiecare bărbat, femeie și copil pentru sine însuși/însăși.” Ceva ce nu ați permis niciodată în timpul vieții voastre 3D în această, sau orice altă, viață pământească. Dacă ați fi acționat după acest principiu până acum, moravurile sociale v-ar fi plasat într-un țarc emoțional sau într-o instituție de corecție. 

Această lume nouă este diferită în moduri pe care nu vi le puteți imagina încă, pentru că este opusul la ceea ce v-ați așteptat cândva de la Pământ și de la voi înșivă. Nu poate fi altfel. Pentru că atunci când faceți tranziția de la frică la iubire, spectrul credințelor, activităților și emoțiilor voastre o face și el. Asta dacă nu refuzați să acceptați ceea ce este nou. Ceva ce mulți dintre voi încercați fără succes. Încercări care nu fac decât să vă îndepărteze de calea pe care ați ales-o și îi încurcă pe cei pe care încercați să-i schimbați în moduri despre care știți că sunt ”cele mai bune” pentru ei. 

Lume nouă, gânduri noi și acțiuni noi. 

Poate că nu înțelegeți acest concept, pentru că nevoia voastră să-i adunați pe ceilalți la locul potrivit este atât de profund înrădăcinată în voi, încât nu vă dați seama că-i păziți, forțați, încurajați sau încercați să-i ajutați pe alții să găsească calea VOASTRĂ. 

În 3D, a existat o linie clară între cei care erau capabili și cei care nu erau. Acțiunea corectă era să-i îndrumați pe cei care nu erau capabili în țarcul celor capabili. Pentru că, într-adevăr, era un țarc – ”Urmează-mă, și vei fi sănătos, bogat și înțelept. Luptă să-ți găsești propriul drum, și te vei pierde.” 

V-ați luptat timp de eoni să eradicați acel rol de purtător de grijă, să le permiteți și, mai important, să-i încurajați pe ceilalți să-și găsească calea. Îndreptarea altora către calea voastră este contraproductivă pentru amândoi. Mai important, făcând acest lucru eradicați obiectivele pentru care v-ați luptat timp de eoni să ajutați ființele pământești să le atingă. 

Independența, libertatea și bucuria sunt o cale. La fel sunt dependența, asemănarea și frica. Pe care o alegeți pentru voi înșivă? Mai important, pentru acest mesaj, pe care îl alegeți pentru cei pe care îi iubiți? 

Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.