marți, 19 martie 2024

Indiferent ce se întâmplă, trebuie să vă amintiți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte impresionați de modul în care omenirea continuă să evolueze, continuă să crească spiritual, iar noi continuăm să căutăm toate modurile diferite în care să vă îmbunătățiți și să deveniți sinele voastre cinci dimensionale. Unul dintre modurile în care faceți asta este să vă concentrați în voi înșivă și să căutați ceea ce este bun, ceea ce este iubire și lumină, atunci când în afara voastră se întâmplă ceva ce nu este pe placul vostru. Când știți că să acordați atenție unei anumite probleme sau anumitor informații vă va coborî vibrația și alegeți să nu priviți în acea direcție și alegeți, în schimb, să simțiți adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat, creșteți. Deveniți mai mult din adevăratul vostru sine. 

Le demonstrați tuturor celor care sunt atenți că știți că sunteți iubire necondiționată. Puteți fi iubirea care sunteți cu adevărat în oricare și toate circumstanțele și condițiile. Nu trebuie să așteptați până când în fața voastră apare cineva ușor de iubit ca să vă ducă în acea stare. Nu trebuie să așteptați până când o creatură drăguță și pufoasă vă iese în cale ca să simțiți acea iubire înlăuntrul vostru. Cu siguranță nu trebuie să așteptați până când iubirea vă este împărtășită ca să o simțiți. Aveți încredere în noi când spunem că iubirea se revarsă neîncetat asupra voastră, dar nu întotdeauna o simțiți. 

De cele mai multe ori nu sunteți conștienți de cât de multă iubire există pentru voi și, totuși, puteți intra înlăuntrul vostru, să găsiți acea iubire în portalul către Sursă care se află în centrul inimii voastre și puteți face asta indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea exterioară. Tot ceea ce vreți să se întâmple în viața voastră și nu se întâmplă nu este un impediment ca voi să fiți iubirea care sunteți cu adevărat. Orice experimentați în viața voastră, care este o problemă, o situație, orice ce vă deranjează, niciunul dintre aceste lucruri nu este un motiv suficient de bun ca să vă distragă atenția de la adevărul despre cine sunteți cu adevărat ca iubire necondiționată. Când dați peste unele vești supărătoare, vreun eveniment mondial care ar putea să vă capteze întreaga atenție și care s-a putea să vă doboare, este nevoie să alegeți iubirea în locul fricii, îngrijorării sau tristeții. Când alegeți iubirea, alegeți și compasiunea. 

Prin urmare, dacă ceva cu adevărat rău li se întâmplă altor oameni și deveniți conștienți de asta, nu trebuie să le întoarceți spatele și să vă îndepărtați, nu complet. Puteți simți compasiune și să le trimiteți iubire fără să transformați acea situație în noul subiect pe care-l urmăriți în mod obsesiv pe telefon sau pe calculator. Puteți fi conștienți de problemele din lumea exterioară și să vă trăiți în continuare viața fără să lăsați ca acele probleme să vă consume. Dacă cantitatea de plastic care se află acum în oceanele voastre v-ar fi în minte în mod constant în timp ce vă desfășurați ziua pe uscat, ați avea o viață grea, plină de stres și nu ați contribui cu nimic la societate, pentru că ați fi în acea vibrație mai joasă în care concentrarea asupra acelei probleme cu siguranță vă va pune. 

Așadar, trebuie să aveți grijă de voi înșivă dacă vreți să fiți valoroși. Dacă vreți să fiți în serviciul altora, trebuie să aveți grijă de vibrația voastră astfel încât fiecare persoană pe care o întâlniți pe parcursul zilei să fie ridicată vibrațional de voi și de prezența voastră. Cineva pe care cunoașteți s-ar putea să fie chiar acum în doliu. S-ar putea să treacă prin cea mai grea situație prin care a trebuit să treacă vreodată, iar voi îi puteți fi alături fără să intrați în acea vibrație în care persoana respectivă se află. Nu trebuie să încercați să îi încurajați sau să îi convingeți că există o modalitate mai bună în care să privească situația sau să se gândească la ea. Puteți permite cuiva să fie în tristețe fără să vă alăturați și voi acelei tristeți. 

Compasiunea voastră poate veni dintr-o stare a simțirii unei stări de bine, pentru că, cu siguranță, având mulți oameni triști în jurul vostru v-ar putea trage și pe voi în jos și trebuie doar să vă puneți întrebarea "Oare îi va ajuta cu adevărat dacă mă alătur lor în tristețe?" Puteți face mai mult bine celor din jur care suferă dacă nu suferiți și voi, pentru că veți trimite subtil și inconștient o invitație să vi se alăture într-o stare care se simte a fi mai bună. 

Lumea are nevoie de echilibru. Prin urmare, dacă o persoană este tristă, trebuie să existe o altă persoană care este fericită. Persoana fericită nu trebuie să se simtă vinovată că ea însăși nu este tristă, pentru că, la rândul ei, va fi și ea tristă. Toată lumea va avea oportunitatea să simtă totul la un moment dat în viața sa. Și odată ce toți simțiți totul acolo pe Pământ, atunci aveți capacitatea să alegeți. 

Dacă se întâmplă ceva chiar acum în viața voastră, sau în lumea din afara voastră, care v-ar putea capta atenția și v-ar putea face să vă îngrijorați, trebuie să vă întrebați dacă îngrijorarea pentru ceva, orice, a ajutat vreodată cu ceva. Cu siguranță vă puteți gândi la situații din viața voastră în care să nu vă fi gândit la o anumită problemă a fost tocmai ceea ce era necesar ca să vă aducă soluția. Data viitoare când începeți să o luați pe un drum care v-ar duce într-o stare cu vibrații mai joase, amintiți-vă că aveți întotdeauna de ales, mai ales într-o lume ca cea de pe Pământ unde există atât de multe posibilități de alegere. Noi vă susținem indiferent de ceea ce ați alege, dar vă invităm, totuși, către lumina, iubirea care sunteți cu adevărat și vă îndemnăm în direcția bucuriei.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.