joi, 7 martie 2024

Ce vă va propulsa în dimensiunea a cincea?

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Noi iubim omenirea, iar voi sunteți destul de speciali și destul de unici în călătoriile voastre pe Pământ. Ne place și că descoperiți cine și ce sunteți cu adevărat și ne bucurăm să vedem că vă luptați mai puțin și prosperați mai mult. În punctul în care vă aflați acum, sunt mult mai puține cazuri pe Pământ, procentual vorbind, de luptă pentru supraviețuire decât au fost în orice altă perioadă de timp pe Pământ. Prin urmare, viețile voastre au potențialul de a fi mult mai mult decât doar bazate pe supraviețuire sau orientate spre supraviețuire. 

Ceea ce înseamnă că vă aflați într-o perioadă în care puteți deveni mult mai creativi și când vă activați propriul potențial creator, atunci începeți să prosperați. Acesta este momentul în care începeți să vă contopiți mai mult cu sinele vostru non-fizic. Dați drumul vechilor tipare, vechilor credințe și vechilor cadre de existență care spun că trebuie să fiți foarte ocupați tot timpul ca pur și simplu să supraviețuiți. Iar dacă vreți să prosperați, atunci acele credințe vechi spun că trebuie să deveniți și mai ocupați decât este persoana de lângă voi. Mulți oameni descoperă că, de fapt, acesta nu este un mod de viață. 

Sunteți meniți să prosperați pentru că existați și când puteți recunoaște că existați într-un univers abundent care este infinit și în continuă expansiune, atunci devine mai ușor să dați drumul la ceea ce ați fost învățați. Acum, să dați drumul fără să aveți resentimente față de unde ați fost cândva sau față de oamenii care v-au învățat să fiți așa, este o componentă cheie aici. Veți continua să vă țineți de tot ceea la ce opuneți rezistență și nu vreți să faceți asta. 

Să știți că în viața voastră au fost oameni foarte bine intenționați care au vrut doar să vă asigure supraviețuirea din momentul în care v-ați născut, iar acum că sunteți pregătiți să prosperați, este momentul să vă conectați la tot ceea ce este în interiorul vostru. Aveți atât de multe moduri în care vă puteți exprima în această zi și eră. Aveți o mai mare ușurință în împărtășirea a ceea ce se află în voi și aveți atât de multă susținere din partea non-fizicului. Sunt atât de mulți dintre noi aici, în tărâmurile mai înalt vibraționale, care vor găsi o cale să vă ofere acea susținere de care aveți nevoie ca să puteți crea ceea ce vă doriți și, mai ales, să puteți exprima cine sunteți cu adevărat. 

Acesta este modul în care se expansionează conștiința. Uneori sunt implicate acțiuni și sunt acțiuni care trebuie întreprinse, dar conștiința nu v-o expansionați muncind din greu, muncind mai multe ore sau până cădeți în nas, cum s-ar spune. Și asta sunteți acolo să faceți. Sunteți acolo să expansionați conștiința și trebuie să începeți cu a voastră înșivă. Trebuie să conștientizați că ceea ce este în interiorul vostru este mult mai valoros decât orice ați putea experimenta în afara voastră în acest moment. 

Odată ce treceți pragul celei de-a cincea dimensiuni veți avea mult mai multe de experimentat în afara voastră, dar călătoria interioară către propria creativitate și sinele vostru non-fizic, este ceea ce vă va propulsa în cea de-a cincea dimensiune. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.